Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеДа, искам извлечение, но не за една, а за 100 сделки подред. Една сделка нищо не значи - всеки е виждал една печеливша сделка ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнениеТи прочете ли в петък за опциите? Или беше неудобно да си спомниш, като казах, че съм касирал 5 цифри от GME? И това е само част от позициите. Или искаш да ти извадя извлечение?!.
Last edited by Mateev; 23.02.2021, 14:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Биткойна има едно основно свойство, с което малко пазари могат да се похвалят. Това е неговата способност да се възражда от пепелта, да възстановява старата си стойност, и да бележи нови и нови върхове. Правил го е това поне 7-8 пъти до момента, ще го направи и този път.
Това институционалните инвеститори го знаят, защото именно те са инициатори на този процес. Не го знаят само овцете, чиято предопределена роля е да бъдат стригани пак, и пак, и пак.
А е идеална, щото няма никакъв фундамент изначално, т.е. организаторите никой не може да ги гони защо са остригали публиката.
Публиката знае, че харчи едни пари за нищо по същество, и не знае какво ще станевсеки се надява да хване момента да натовари, и после да разтовари... или да чака следващия тираж
Има елемент на хазарт за обикновените играчи, но не и за организаторите на играта. Те винаги печелят.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 6 Харесвания
Коментар
-
Човек, аз съм изписал хиляди постинги в няколко форума с различни аспекти от моята концепция. Това ако не друго, поне доказва, че активно мисля, разсъждавам, правя екперименти и постигам резултати - грешни или не. Тоест активно се развивам.
В паралел на това от твоя страна виждам само критики, оплювки и голи хвалби от типа "аз мога да го извадя по-голям от твоя" .....
Ами хайде - извади го и го размахай, и покажи нещо конкретно, различно от оплювки и голи хвалби на един анонимен акаунт ....
От мен ще знаеш едно - по-добре птичка в ръката, отколкото две в гората!
https://www.marketwatch.com/story/a-...?mod=home-page
Айде честито на печелившите...Last edited by Lupus; 23.02.2021, 14:31.
Коментар
-
Развитието на тая шиитня е учебникарски пример за моделчето на всички балончета и ''много бързо '' растящи активи ...............
А именно - bump and run reversal .............. При него ''особенноста '' е че всичко завършва почти там , където е започнало ..
Далеч съм от мисълта , че това ще стане сега .... а и не съм Ванга (мир на душата й ) ............. Но то просто ще се случи
В най общи линиии съм маркирал подкрепите на БЪРЗИЯ тренд при всека промяна на ъгъла на тренда ...... (това също е необходимо условие) ..... Не се вижда началото , за да може са видими всички линии .... И съм ги дал с най добрия мащаб и таймфрем възможен
Най долната дебела червена идва от самото начало .....
Е ............. С ДВЕ ДУМИ , неизбежно е връщането при нея ...... в един момент
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Забележи, че щеше да успееш и повече, ако беше кеширал на 55, а сега да ги върнеш на 45, примерно
Истината е в статистиката и в това една и съща сделка да я отиграеш поне 100 пъти с едни и същи правила и по един и същи начин. Тогава и само тогава дозата случайност се подтиска, и на преден план излиза дозата закономерност, която се натрупва и създава ПМО.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Забележи, че щеше да успееш и повече, ако беше кеширал на 55, а сега да ги върнеш на 45, примерно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение.....
И накрая - как някой да ти отговори умно , като ти НИЩО умно ,в нито една тема, не си написал
Обяснението за това твое разсъждение са различните камбанарийки. Няма как от ниска камбанарийка да осъзнаеш какво се твори по високите. Хайде със здраве ......
Коментар
-
Така е - искам и аз да оставя нещо, без гаранция, че ще постигна успех. Ако обаче успея, пачките ще са последното, което ще ме зарадва.
Коментар
-
Доставям си адреналин, ако концепцията ми се окаже правилна и проработи. Освен това доставям наследство на поколенията след мене.. И най-накрая - все нещо трябва да правя, различно от това да се напия като свиня, както много хора го разбират живота .....
Колкото до личностните заяждания - те са критерий, че някои хора се интересуват от мене и от моите постинги, и понеже не могат да измислят нищо умно в отговор, и започват да изливат злоба. Нали знаеш за Българския казан в ада - той няма нужда от охрана.
Не съм видял и прочел нито един пост към теб със ..............злоба.
Изразите със ..... ''злоба'' , ''колмплекси '' и т.н. да не изброявам целия списък , ги използват повечето тролове , като опорки , а и е станало част от речниковия им запас ...... Ха , забравих за '' ниска и погрешна камбанарийка.'' и двамата ти другари Дънкан и Крюгер ......................
Да , има постове със насмешка , подигравка , лека обида , заяждане , презрителност ....... откровенна непоносимост ................. но със злоба - няма
А приказката за казаня е супер нихилистична , и вярващите в нея и дори споменаващите я - трябва публично да се замерят с камъни .....
И накрая - как някой да ти отговори умно , като ти НИЩО умно ,в нито една тема, не си написал
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Аз че съм си малко тъпичък е вярно.
Но поне печеля пари на борсата, а не ги губя като "големите разбирачи", които се нахендриха на потъващия кораб, на върха.
Както казах, дано имат топки да удържат спад до 1500 долара, защото бикойна е една куха спекулативна схема, и съвсем няма фундамент, за разлика от акциите, с които просто си купуваш част от печеливш бизнес...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Успех, Матеев, шом това ти доставя удоволствие - изрично подчертах, че това не са личностни заяждания, просто са ми интересни мотивите ти. Обикновено хората с пари искат да оставят нещо на света - чешма, болница, университет и т.н., та затова и питам
Коментар
Коментар