prectical - купуват ги, но тежко ги купуват като все едно им точиш кръв. Не знам примерно 10 койна ако изтърсиш на тези "големи и утвърдени" борси ще ги платят ли и процедурата винаги им е сложна. Трудна работа но цената им е хай ясно как става номера. Ако качват все така цената това нещо няма да се докопае докато сме живи а в момента и то е икономическа отрова..дефлация..дефрация и спящи пари се трупат. Това сега е като фризер за пари от който само продавачите на хардуер и на ток точат пари, които евентуално харчат. Ако продължават така ще си намерят майстора по бързата процедура за части от секундата..сатошито ще им спре блок чайна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение100 МБ пазарна капитализация на Биткойновете, Уолстрийт тоже почти всеки ден чупят рекорди.
Това не е ли всъщност крахът на държавните пари? Само златцето изостава.
Аз иначе си покопвам разни работи - по мънинко - като предпазлив млад кърт. Вече трупам лайтстотинчици в портфейлченцето - ей-тъй: за опит - пък ще видим какво-що.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеnasco_3 - и 2-3 процента от този оборот е реални сделки, всичко друго е сделки със себе си.
Коментар
-
100 МБ пазарна капитализация на Биткойновете, Уолстрийт тоже почти всеки ден чупят рекорди.
Това не е ли всъщност крахът на държавните пари? Само златцето изостава.
Аз иначе си покопвам разни работи - по мънинко - като предпазлив млад кърт. Вече трупам лайтстотинчици в портфейлченцето - ей-тъй: за опит - пък ще видим какво-що.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
На кеските като им се вдига цената - иху миху!
Като поевтиня в пъти хойна, и седя така над 3 години... 3 години тихо!
И чартове давах...
Лале от разновидността Вицекрал в нидерландски каталог от 1637 година. Цената за негова луковица достига между 3000 и 4200 гулдена в зависимост от размера. По това време обучен занаятчия печели около 300 гулдена годишно.[1]
...
Той твърди също, че много инвеститори са разорени и нидерландската търговия претърпява сериозен удар от падането на цените.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Ти ми кажи да купувам ли сега, или да продавам??Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
Няма значение.. извън борда си..( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Какво да правим, да купуваме или да продаваме??
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmarin1 - направо има опашки да им го купуват с кеш койна, всичките си комисионни и такси по традиция брокита влагат в сделки със себе си на още по висока цена и си правят цената да върви нагоре.Last edited by nasco_3; 30.10.2017, 18:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеЧестит Нов Рекорд в Цената!!!
6320 Битфинекс .( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Честит Нов Рекорд в Цената!!!
6320 Битфинекс - На Печелившите ЧЕСТИТО!!!
П.С. Дали утре няма да търча да обръщам 1 Биткоин в 5 унции Злато, нещо което чакам от доста време, но не вярвах че ще се случи толкова скоро ....Last edited by marin1; 29.10.2017, 23:17.remember remember the fifth of november
Коментар
Коментар