IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Aide dobro utro na wsi4ki! - 4eta,4e surbite sme bili -bravo,bravo!
    Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• Добре ги бихме, сръбкините!
      Наздраве, GALBA!
      След 20 години отсъствие от финалната читворка, третото място е огромен успех, така че няма какво да им се сърдим на Българските юнаци, за слабия мач вчера!
      Наздраве, и нека това е началото на нова серия от Български успехи на световната спортна сцена!
      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• ЧЕСТИТО!!!

Коментар

• УАААААУУУУУУУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111

Коментар

• Добро утро.И този мач няма да е лесен,никой не смее да се откъсне от плазмата.

Коментар

• Добро утро! Никой ли не гледа или никой не смее да се обади!?

Коментар

• Отварам вратата и какво виждам няма никой в кръ4мата, къде сте бе хора? Дори персонала липсва.

Коментар

• Очите ми натежаха... та едвам прочетох поканата на Съни. Приемам! Важно е лаф да става.

Айде лека и от мене. И утре е ден. Сега черните ни дробчета трябва да преработят целия този виртуален алкохол.

Коментар

• Ход, и аз ви казвам лека и прекрасна вечер))

22, ако и тук важат поканите като в zip-a каня те в клуба на тия дето не се взимат много насериозно)))

Коментар

• Лека и на теб.

Коментар

• аз ще си тръгвам, че днес много ядене и пиене ми се насъбра :-)
                        Само наминах да ви видя :-)
                        Лека вечер :-)

Коментар

• Сядайте, добре, че взех цялата дамаджана с вино. Сипвам ви.

Коментар

• Aaaaaa,kakwo stawa tuka - na masa li sme sednali
                            Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• Охо, тук ли сте се събрали! Голям купон се е заформил ми се струва

Импи, честити рожден ден!
                              Много здраве и щастие, мир и любов ти желая!
                              И много успехи на борсата - профита ти да се увеличава всяка година в пъти по редицата на Фибоначи! :-)

Момчета, някой от вас има ли инфо защо са ме писали чак на 7 място в списъка с простаци? Тази класация ми се струва много измислена!!! Не че се паля, но не ми се вярва да има толкова много хора преди мен. Направо съм си убедена, че по простотия мога да сложа в малкия си джоб първите 5 човека (шестия не съм го засичала много). Настоявам за честна и справедлива (прозрачна!!!) класация!!!

Коментар

• Сега сам ли останах? Съни беше до мен, други, сега няма никой.

Коментар

Working...
                                X