IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• E не Цезаре, не те пренебрегвам, но все пак някой трябва да ги движи тия работи със склада, празници идат, а вземе да свърши карловския мискет! А пък походното го праскам до твоето още тая вечер!
    Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Склададжия и аз бих бил
      Склададжия без съпруга
      Но кръчмаря бих убил
      Ако ми намери друга

Коментар

• Да - баш билета за Рая го караш да си хвърли...

Коментар

• Отче,не прокълняй Лазар,с какво ще го приемат в рая?!

Коментар

• Лазаре,ти си знаеш,но природата си е природа - отивай на фитнес и не споменавай на младите дами истинската си възраст!
            Смехурко,щом искаш в склада - в склада...

Коментар

• Лазаре, явно ти не си библейския, защото оня бил немощен. Затова го отрежи го и го хвърли на мачките. Ще ги слушаш после как съскат и се карат, а ти ще си отдъхнеш. Защото хормона е много жилаво нещо.

Коментар

• Не мърдам оттам! Складажия по съвместителство ще бъда!

Коментар

• Нищо не смущава съня ми,приятелю,мъчат ме най- много еротични сънища..Майка ми е на 96 години,днес и подготвих някакви вкосотии по нейно желание..Ох,горкия аз ,до 80 ли ще ме мъчат тез хормони...:-)

Коментар

• Ей ме на Смехурко - тук съм в цял ръст! Наздраве банда!

Коментар

• Смехутворко, в склада на кръчмата ли, чадо? Ами то там са шишетата? Кажи си направо, че заменяш съпруга за походно легло и кашони със шишета.Пълни, разбира се... Да не се изнесеш преди зареждането,ей!

Коментар

• Нека бъда простен,Лазаре,приятелю - но душата ме изненада и ревнах с пълно гърло...дано поне им е харесала таз` песня...Наздраве - не се предаваш и ти - какво смущава така съня ти?

Коментар

• Цезаре,малко по тихо,с 10%само!Ехото донесе песента ти до врачанския балкан,три пъти закънтя на ЯНАААА,ООЛЕЕ и
                          хората сънени започнаха да излизат на терасите...НАЗДРАВЕЕ:-)

Коментар

• И аз ще се просълзя... Ще се просълзя я! Заради вас бутилка водка изпрасках и още ми се ще. Брех, мамка му!

Коментар

• Защо отзад в склада,смехурко?Слагаш си походното легло до моето ( но на повече от една ръка разстояние )- срещу плазмата - голям е кеф...

Коментар

• Брях, да не ви остави човек за час - два, Ход-а прекарал мацката от пилона (а аз седа и я чакам на Попа като осмоскласник преди вечерен час), Пепи и Расото още малко и ще потрошат кръчмата в спора си, а Любемеца и Костюмара се появяват точно когато ме няма! Ще взема да си купя походно легло, ще си подам документите за развод и се нанасям отзад в склада!

Коментар

Working...
                                X