IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прррррроооооооввииииикнаааааааал се ееее Никооооллаааааа,
    проооооооооовиииикнаааааааааалл се еееееее Никоооолчооооо,
    ооооооот връх от Стааааараааааа плаанииинаааааааааа
    оооооооооот Ииииглиииикооооваааааааа поляяяяянааааааа -
    Иииииииизкарвай,Ганооооооооооооооо,гооооооовееедаа аааа -
    наааашитеееееее,Гаанооооооо,ваашшииииииииитеееееее еее...

Наааашииииитееееее,Гааноооооооо,вашииииитеееееее,
    чииичовииииииииии бревиииииии бивоооолиииииииии........

и т.н. ...просълзих се - извинявайте!

Коментар

• Ако някой кухненски плъх претича между масите, това ще е събитието на годината. Къде е между впрочем моят приятел Николчо?

Коментар

• Кръчма без атракции е заведение на отчаянието. Джумбуша е каймака на развлечението.

Коментар

• Пийте, не се карайте.

Коментар

• На Пепина й е леко на душата по принцип. Душа, дето не е свързана с разсъдъка, е като пойна птичка.

Коментар

• Първоначално изпратено от РАСОТО
              Цезарю, може ли в твоята прекрасна кръчма да приготвят един лаврак на скара с много лимон и зехтин, подплътен с карловски мискет, ама по възможност домашен, сервирани във висока чаша с позлата и лимончето отделно, козе сирене и соларис печена Пепина откъм задните й бутове?
              Ееееххххх...явно много си му набрал...иска се време да простиш...но не живей с горчивина в душата - ще се отровиш сам-себе си!

Наздраве,можеш да сготвиш каквото искаш,но кръчмата не е моя,а е наша - на всички нас!

Коментар

• Не се заждам , НО РАСОТО е останала с грешни впечътления от някои диалози, целящи да ме уязвят. :-) Но, аз повтарям, че съм широко скроен човек и съм и простил, зачките и обидите на разните му там...... :-) Наздраве и не се влияя от мненията на непознати , не се обиждам, защото не се познаваме, само са развеселявам и ми става по леко на душата. :-)

Коментар

• И този страхотен момент трябва яко да се полее.

Коментар

• Цезарю, може ли в твоята прекрасна кръчма да приготвят един лаврак на скара с много лимон и зехтин, подплътен с карловски мискет, ама по възможност домашен, сервирани във висока чаша с позлата и лимончето отделно, козе сирене и соларис печена Пепина откъм задните й бутове?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                      Цезаре, аз съм мъж с чеп, а това, че някои подведени от ника са се обръщали подигравателно към мен, вече съм простил, а който не вярва, ако иска ще му покажа.......... :-) Ха ХАЗДРАВЕ и ако някога някой съм обидил в диалога по темите с нещо, МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИ! ;-)
                      Браво,Пепи - мъж си - няма съмнение!Само истински мъж намира в себеси сили да си признае грешките и да поиска прошка - добре дошъл си при нас!

Колега РАСОТО,не ти остава друго,освен да приемеш извиненията и на свой ред да поискаш прошка и ти - това ще бъде един страхотен момент в нашата кръчма!

Наздраве,колега Костюмар,наздраве и на именничките и именниците - да са живи и здрави!

Коментар

• Пепи - не се заяждай с РАСОТО като си на градус, че да не ти направи неуспешна операция на носа.

Коментар

• Мисля си ,че всеки тук е добре дошъл ,като такъв(такава),мъжът е мъж жената дама,с мъже наздраве ще си кажем,а дамите да пощипнем по дупето няма да откажем. Мъже или жени всички сте добре дошли!Наздраве да си кажем,а за дупето...ако понамажем!:-)

Коментар

• Наздраве на всички Андреевци /и на всички първозванци/. Честит имен ден и наздраве! Днес по народна традиция се яде царевица. Явно това ще е мезето тази вечер. Не е казано обаче с какво се пие царевицата.

Коментар

• Цезаре, аз съм мъж с чеп, а това, че някои подведени от ника са се обръщали подигравателно към мен, вече съм простил, а който не вярва, ако иска ще му покажа.......... :-) Ха ХАЗДРАВЕ и ако някога някой съм обидил в диалога по темите с нещо, МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИ! ;-)

Коментар

• Наливай,Лазаре виното -
                                напълни ми дори окото!
                                Червено,гъсто,ароматно -
                                за бога братйя - идвайте обратно!

Коментар

Working...
                                X