IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лазаре, силно съм заинтригован, от разстояние ли го правиш това с разкопчаването на дамските атрибути и късането на ластиците? Това се нарича телекинеза. Само оня, дето не трябва да споменаваме името му напразно, може да те дари с такава дарба. Още ли я притежаваш или вече се заплиташ в ластиците и не можеш да разкопчаваш дори и когато ти наредят?

Коментар

• Влизай тук и пий,за плащането забрави ,а в разговора с чашката влезни!

Коментар

• Наздраве нещо ми е сложен разговора - или не съм пил достатъчно или прекалено много, но със сигурност става интересна приказка.

Коментар

• Живяла във склада
          В тъма долнопробна
          Една поетеса
          На дружбата волна
          Лазар пък станал кръчмарски доставчик
          На младата дама душеприказчик

Коментар

• Нека на Смехурко да е склада,но надпис да му сложим на вратата"НЕ КРАДИ"! Господ го е казал!Не аз съм тоз ...уви!

Коментар

• Еееехх,Лазареее...горко ти - с такова наказание...

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                Даже тука правя една бърза инвентаризация и открих едно буренце Мелнишко. Не си знае годините! Може и по-голямо от мене да е, ама е малко вероятно щот тогава и-нет е нямало, пък камо ли виртуална кръчма. Важното е, че е старо! Чудя се сега ли да го подкараме или да му седнем утре и да му измислиш сериозно мезе.
                Смехурко,с колегата Любимец 13 го вградихме в темелите и го нарекохме за чевермето...как го извади?А - това е поличба - щом го извади,значи времето на чевермето наближава!

Коментар

• Расото,не съм библейския Лазар,но НЕГОВИЯТ ПРИЯТЕЛ(да не се споменава напразно името му!) е с мен и понякога се шегуваме не злобно.И ме беше надарил някога със способности с поглед да откопчавам
                  дамски аксесоари и да им късам ластиците..Та веднъж в съня ми ми каза"Грешен си и за това ще се мъчиш и ще го правиш до 80 успешно"
                  Наздраве на всички!:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy
                    zdr, priateli kak ste ot odavna ne sme se vijdali po foruma doidoh da vi vidia samo i si tragvam 4e trebva da si liagam .Niako pat she se otbia za po-dalgo vreme i she opitate moiata rekolta ot grozdova .Aide i uspeh s investiraneto. 4ao
                    Лека нощ,Дими,почивай си,а като дойдеш за повече - ще ги раздуем!

Коментар

• Даже тука правя една бърза инвентаризация и открих едно буренце Мелнишко. Не си знае годините! Може и по-голямо от мене да е, ама е малко вероятно щот тогава и-нет е нямало, пък камо ли виртуална кръчма. Важното е, че е старо! Чудя се сега ли да го подкараме или да му седнем утре и да му измислиш сериозно мезе.
                      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Няяяяяма страшно,колега РАСОТО,ние сме сериозни хора - възрастни,улегнали...не се занимаваме с такива работи...

Коментар

• zdr, priateli kak ste ot odavna ne sme se vijdali po foruma doidoh da vi vidia samo i si tragvam 4e trebva da si liagam .Niako pat she se otbia za po-dalgo vreme i she opitate moiata rekolta ot grozdova .Aide i uspeh s investiraneto. 4ao

Коментар

• Абе вие двамата... С това походно...Ще вземете да инсталирате и Пепина на походно, после не се знае кой с какъв пол ще излрезе от тоя склад.

Коментар

• Смехурко - склададжия те много кефи,нали?Ти си,тогава,дерзай - сега съм сигурен,че винаги ще има всичко!

Коментар

• Сакън,мълчи - отрязал бих ръката,
                                която ще постави на пръста ти халката
                                която ще зароби душата волна,мъжка,
                                която ще те съди до дупка за издръжка!

Наздраве,РАСОТО - както виждаш тук е безопасно...

Коментар

Working...
                                X