Лазаре, силно съм заинтригован, от разстояние ли го правиш това с разкопчаването на дамските атрибути и късането на ластиците? Това се нарича телекинеза. Само оня, дето не трябва да споменаваме името му напразно, може да те дари с такава дарба. Още ли я притежаваш или вече се заплиташ в ластиците и не можеш да разкопчаваш дори и когато ти наредят?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от cmexypkoДаже тука правя една бърза инвентаризация и открих едно буренце Мелнишко. Не си знае годините! Може и по-голямо от мене да е, ама е малко вероятно щот тогава и-нет е нямало, пък камо ли виртуална кръчма. Важното е, че е старо! Чудя се сега ли да го подкараме или да му седнем утре и да му измислиш сериозно мезе.
Коментар
-
Расото,не съм библейския Лазар,но НЕГОВИЯТ ПРИЯТЕЛ(да не се споменава напразно името му!) е с мен и понякога се шегуваме не злобно.И ме беше надарил някога със способности с поглед да откопчавам
дамски аксесоари и да им късам ластиците..Та веднъж в съня ми ми каза"Грешен си и за това ще се мъчиш и ще го правиш до 80 успешно"
Наздраве на всички!:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimyzdr, priateli kak ste ot odavna ne sme se vijdali po foruma doidoh da vi vidia samo i si tragvam 4e trebva da si liagam .Niako pat she se otbia za po-dalgo vreme i she opitate moiata rekolta ot grozdova .Aide i uspeh s investiraneto. 4ao
Коментар
-
Даже тука правя една бърза инвентаризация и открих едно буренце Мелнишко. Не си знае годините! Може и по-голямо от мене да е, ама е малко вероятно щот тогава и-нет е нямало, пък камо ли виртуална кръчма. Важното е, че е старо! Чудя се сега ли да го подкараме или да му седнем утре и да му измислиш сериозно мезе.Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
Коментар