IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Разликата и приликата между реалната и виртуалната;и в двете можеш да си пиеш до безсъзнание ,портфеилът ни го позволява,но в виртуалната на сутринта главата не боли, ако се откажеш без другите да те усетят.:-)

Коментар

• Смехурков - аз не съм плюскал там, преди да тръгна обядвах огромна пица и само бира смуках. Колкото и странно да е, във форум комуникация по-добра - там бяхме на три големи маси... ясно - човекът може да си говори само с тия около него докато най-далечните форумци на 18 метра далече седят.... Не седял там толкова малко - два часа и повече....

Подуенци пък как допуснаха тоя окуцял стар кон Шевченков да им вкара?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
        Нека се радва, той е на доизживяване. Обаче Бардон ако беше вкарал това, щаях да съм предоволен.
        Красиво беше.....

Коментар

• Нека се радва, той е на доизживяване. Обаче Бардон ако беше вкарал това, щаях да съм предоволен.
          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Здравейте ,наздраве ,голяма гад е този Шевченко!
            Развали ми настроението!

Коментар

• Императоре, много бързо приключи с реалната кръчма, да!
              Кухнята ли не беше добра или изведнъж откри, че виртуалното кръчма е по-добра ? :-)
              Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• И мене ме дразнят - заради тия гейски бели чорапчета мисля, но реалист съм, да.

Коментар

• Aide i az da otworq edna bira i da sqdam da gledam ma4at!
                  Dano kucite kone naprawqt ne6to neska - teq Chelsea me draznqt mnogo!!
                  Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• Поркате ли, бе, виртуалници?
                    Аз сега връщам от истинската кръчма, да... :-)

Коментар

• Лошо.лошооо,момчета ! ГРИП.Дузина затоплящи хапчета ,топла вана и вероятно мача в полудрямка.НАЗДРАВЕ,забавлявайте се и реално,и виртуално.Наздраве!

Коментар

• Абе никоя вечер не е подходяща за въздържание, ама вчера ми беше бая тежък ден след среща със стари приятели в неделя. Kато се замисля обаче, може да посегна към колекцията с български винца, дето ме гледа из от шкафа.

Коментар

• Наздраве, аз доста напреднах с каничката.
                          Така си е, тази вечер не е подходяща за въздържание.
                          Дано колегите направят голям купон в реалната кръчма, ние виртуално ще ги подкрепяме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Brain
                            Наздраве и от мен! Въпреки, че тази вечер съм въздържател!
                            Как така въздържател... има мач бе, марш за бира

Коментар

• Наздраве и от мен! Въпреки, че тази вечер съм въздържател!

Коментар

• Е,колежки и колеги несофиянци,да си кажем "наздраве" в нашата - виртуална - кръчма,както и да поздравим с наздравица колегите,които тази вечер се веселят в реалната такава - наздраве на всички и весело изкарване!

Коментар

Working...
                                X