IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Та значи, бягали Петка и Чапай от белите (както винаги се случва във вицовете). Било страшна жега! Не щеш ли наште хора стигнали до една река, захвърлили пушките и се метнали в реката. Къпали се, плискали се после се съблекли, вързали си крачолите на панталоните и почнали да ловят риба. По едно време Чапай се сетил, че забравили пушките нагоре по течението. Пратил Петка за пушките, а той продължил да лови риба. И хванал златната рибка. А тя както винаги му предложила да му изпълни три желания, за да я пусне. Чапай помислил и казал:
    - Искам всички коне на белите тука!
    И шат - всички коне на белите се появили.
    - Искам всички пушки на белите тука!
    И шат - всичките пушки се появили накуп.
    Чапай помислил, помислил и казал:
    - Третото желание, ще го оставя на Петка, нали ми е приятел.
    в този момент се появил Петка, който нищо и не подозирал и се провикнал:
    - Чапааай, ТРИСТА БИКА, да те ебът, пушките ги няма!

И тогава се появил Ход с каничка вино в едната ръка и с камшик в другата . . .
    Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• А, времето дошло, не дошло, важното е мерак да има. Както при всяко начинание.

Коментар

• Токни приятелю ход,че вече е време - от дума на дума и то дошло - наздраве,приятели!

Коментар

• Наздраве приятели. Я да токна една каничка и аз, че днес много напрегнат ден беше.

Коментар

• Наздраве,приятелю смехурко.Аз пък червено винце с кървавичка реших да пробвам как е...

Коментар

• Ми то по никое време се пие с леко мезенце. Тука едно кашкавалче съм подредил м едно чинийка. И за да е по-шаренко съм го поомешал с луканчица. Така че, за по една каничка винце има чалъм.
              Наздраве!
              Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Ех,аз се прибирам по едно никое време - нито за обяд,нито за вечеря...ще почакам още малко.

Коментар

• nazdrave i ot men

Коментар

• Първоначално изпратено от Brain
                    Е, който няма да ходи на реална кръчма може да хапне една виртуална пача в средата на работния ден.
                    Абе и ти си прав! Да ви е сладко момчета!

Коментар

• Е, който няма да ходи на реална кръчма може да хапне една виртуална пача в средата на работния ден.

Коментар

• Колега ход, как можа баш пача да направиш сега - ми довечера нали сме в реалната кръчма!? Няма да се излагаме, я!

Коментар

• Ей го чесъна,приятелю ход...и оцет нося...

Коментар

• Брей, късно стана. Добре де, ще почистя. За сутринта обаче нямам шкембе. Имам две свински крачета и две ушета, ще направя една пача.
                            Който дойде пръв, да отиде за чесън. Лека на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              Първоначално изпратено от ход
                              Аааа, ако си близо до брега мъглата е голям проблем. Даже понякога много голям.
                              Е, като стигнеш бряг или плитчина, няма начин да не разбереш... ;-)
                              Така е Импе, мен от това най ме е било страх. Да не усетя преди да го видя.

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
                                Аааа, ако си близо до брега мъглата е голям проблем. Даже понякога много голям.
                                Е, като стигнеш бряг или плитчина, няма начин да не разбереш... ;-)
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X