IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да,наистина е приятно в мъглата - усещаш се някакси забулен,скритнякакси потайно е всичко край теб...

Коментар

• Аааа, ако си близо до брега мъглата е голям проблем. Даже понякога много голям.

Коментар

• А,че и в мъгла може да е приятно.Земята навсякъде е близко-от няколко десетко метра до има-няма десетина километра.

Коментар

• Не - напротив - в мъглата звука е приглушен.

Коментар

• Да,така е,но все пак е по-приятно да плаваш в ясно и хубаво време.Аз бях радист - на ПЛК съм бил и на ВТР-ите в Атия - ако ги знаеш - та - почти не виждах в какво време плаваме...

Коментар

• Нищо, сръбни си. А мъглата има един плюс - много се чува в нея, нали тъй?
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• А в морето мъглата е гадна само когато си близо до брега, в ачика не е толкова страшна, знаеш. Виж на път особено дълъг си е бая проблем.

Коментар

• Дали - късно е да започвам сега...а и - доколкото се познавам - по-скоро бих пощурял от една-две чашки по това време...

Коментар

• Сръбни си, Цезаров и ще се успиш.... :-)
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Наздраве,тогава,приятелю ход - Галба като че ли липсва днес - наздраве и на него,където и да е!

Коментар

• Ми какво по-хубаво от това, ще пием.

Коментар

• Наздраве,приятели - простете ми,но съм с кока колаops:ops:ops:Уж ми се спеше страшно,докато карах - каква мъгла...като в морето,а като се прибрах така се ококорих - и сега не ми се спи...

Коментар

• Наздраве Цезарю, кой кога влезнал, кой кога се уволнил, морето е едно и е вечно.Сега почивай, щото идеш от далеч, и седем фута вода под кила.
                            Лазаре, да стане Химко 25 лева??? Няма да мръдна от тука вече.
                            А сега наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от lazar
                              Ами Ход, знаеш ли кое е компромисното решение? Акциите на Химко 25 лева, понеделник,сряда и петък там,вторник и четвъртък тук(или
                              обратно) .Събота и неделя задължително почивка на място по избор.
                              А наздраве на всички!:-)
                              Ха-ха-ха Лазаре и ти ли такива сънища сънуваш...Ееееехххх...какво нещо е живота - все искаме да сме някъде надалеч от сегашното си местоположение...

Коментар

• Ами Ход, знаеш ли кое е компромисното решение? Акциите на Химко 25 лева, понеделник,сряда и петък там,вторник и четвъртък тук(или
                                обратно) .Събота и неделя задължително почивка на място по избор.
                                А наздраве на всички!:-)

Коментар

Working...
                                X