IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наздраве на N.P., Nikola и всички останали именници днес! Да се живи и здрави! Поздрави и за всички бургазлии...
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• И Честито на N.P. и всички други именници!
      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• вече 9 души
        от още 5 чакам одобрение (те са регистрирани)
        и на други за които се сетих, че са били пратих покани на e-mail

Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
        Здравейте
        създадох профил, които ще улесни комуникацията между участниците в срещата

По примера на българи от Унгария, членуващи във фолклорна група Зорница
        http://zip.bg/user/?id=2140
        идеята е, че в профила са сложили общи снимки на групата, а познатите на групата са членовете й

Ето профила, който създадох
        http://zip.bg/user/?id=3571
        в него има и снимки
        Поканих Божидар, Императора и г-н Анадолиев да се присъединят (те вече са регистрирани в зип.бг)
        пратих покани на looser и abc и някои други, за които се сетих
        Моля които е бил вчера да ми прати e-mail на лично съобщение, за да го поканя в клуба

Ако някои иска да администрира профила нека ми пише, аз не искам да монополизирам нищо, просто искам да има този удобен начин за развитие на контакти между нас

Коментар

• Ами нека и аз да почерпя, по случай празника на Бургас!
          Наздраве!
          Моля, барманката да сипне на всички шарани и шаранки по две!
          На останалите, кой колкото поеме!

Коментар

• Aide da po4erpq po slu4ai imenniq mi den!
            Za sega samo po edna obedna biri4ka - dowe4era i bqlo vince moje da piineme!!
            Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• Здравейте
              създадох профил, които ще улесни комуникацията между участниците в срещата

По примера на българи от Унгария, членуващи във фолклорна група Зорница
              http://zip.bg/user/?id=2140
              идеята е, че в профила са сложили общи снимки на групата, а познатите на групата са членовете й

Ето профила, който създадох
              http://zip.bg/user/?id=3571
              в него има и снимки
              Поканих Божидар, Императора и г-н Анадолиев да се присъединят (те вече са регистрирани в зип.бг)
              пратих покани на looser и abc и някои други, за които се сетих
              Моля които е бил вчера да ми прати e-mail на лично съобщение, за да го поканя в клуба

Ако някои иска да администрира профила нека ми пише, аз не искам да монополизирам нищо, просто искам да има този удобен начин за развитие на контакти между нас

Коментар

• Евала на Bobi75 за организацията, на Само чета за готината книжка, abc дойде чак от Свищов - реалната кръчма беше гот! Има и снимки, ама не от мен, колегите сигурно ще ги качат. НАЗДРАВЕ на виртуалните тази вечер!

Коментар

• И аз, мамка му. :-(
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импе ,заради монетите изпуснах гола!

Коментар

• Аз си забравих апаратът но други снимаха, да.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Банда, наздраве и за тези дето са на реална кръчма! То и аз вече напреднах с материала. Вече минавам на червено вино. Ама моя отбор е от съвсем друг ресор. И само ме навикват че си играя на компа. Ако се изгубя в мъглата, не ме търсете! Утре, вдругиден, пак ще сме на "позиция"!!! Бай!!
                        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                          а снимките от миналата година има ли ги качени някъде, някой може ли да пусне сайт.
                          Абе имаше ги ама на старата тема, как беше, нещо от рода на "среша на инвеститорите"

Коментар

• а снимките от миналата година има ли ги качени някъде, някой може ли да пусне сайт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              Смехурков - аз не съм плюскал там, преди да тръгна обядвах огромна пица и само бира смуках. Колкото и странно да е, във форум комуникация по-добра - там бяхме на три големи маси... ясно - човекът може да си говори само с тия около него докато най-далечните форумци на 18 метра далече седят.... Не седял там толкова малко - два часа и повече....

Подуенци пък как допуснаха тоя окуцял стар кон Шевченков да им вкара?
                              Снимки ще има ли като миналата година???

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                                Смехурков - аз не съм плюскал там, преди да тръгна обядвах огромна пица и само бира смуках. Колкото и странно да е, във форум комуникация по-добра - там бяхме на три големи маси... ясно - човекът може да си говори само с тия около него докато най-далечните форумци на 18 метра далече седят.... Не седял там толкова малко - два часа и повече....

Подуенци пък как допуснаха тоя окуцял стар кон Шевченков да им вкара?
                                Снимки ще има ли като миналата година???

Коментар

Working...
                                X