IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Глобалното затопляне мит или реалност?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Тогава, да уточним: Измама/мно БИ МОГЛО ДА БЪДЕ ТЪЛКУВАНЕТО на фактите, тяхното отчитане /или скриване, или промени във вписването на някакви резултатаи от измервания, и/или и/ после, действията, уж на база тези (не)вярноно отчетени данни.
    ОБАЧЕ, самите факти, не може да са измамни. Оттам, съществува и опозиционен на мейнстрийма техен прочит и т.н.
    АКО ПРИЕМЕМ за истина твоето твърдение, изпадаме в парадоксалната ситуация И то да е я измама, я грешка, я откровена глупост, я нещо от вида.
    Е,
    Не би искал така да те възприемат, нали?
    Кои факти?96 процента от измервателните станции не отговарят на критериите, щото са разположени в градовете. Които се явяват топлинни острови заради асфалта и бетона и заради това температурата е по-висока отколкото в полето на 2-3 км оттам.Площта на ледената покривка не намалява, имаме рекордно количество сняг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
      Точно, щото съм проучил задълбочено тая тема, затова и правя съответните изводи.
      Тогава, да уточним: Измама/мно БИ МОГЛО ДА БЪДЕ ТЪЛКУВАНЕТО на фактите, тяхното отчитане /или скриване, или промени във вписването на някакви резултатаи от измервания, и/или и/ после, действията, уж на база тези (не)вярноно отчетени данни.
      ОБАЧЕ, самите факти, не може да са измамни. Оттам, съществува и опозиционен на мейнстрийма техен прочит и т.н.
      АКО ПРИЕМЕМ за истина твоето твърдение, изпадаме в парадоксалната ситуация И то да е я измама, я грешка, я откровена глупост, я нещо от вида.
      Е,
      Не би искал така да те възприемат, нали?
      Last edited by Pyramid; 15.10.2024, 10:47.

Коментар

Чувал ли си за детския максимализъм? Точно такива изказвания правиш. Вгледай се по-старателно, нещата не са толкова елементарни.
        Точно, щото съм проучил задълбочено тая тема, затова и правя съответните изводи.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Сегашният период от историята със сигурност ще влезе в учебниците след 50-60 години. Особено в учебниците по психология на масите и психиатрия.

Сексуални фантазии и перверзии стават не само мейнстрийм, но и се пропагандират сред 5-годишните.

Студенти от цял свят са неспособни да прочетат цяла книга и получават нервна криза ако някой им зададе въпрос за който нямат предварително готов отговор. Например какво е жена.

Свръх затлъстялостта се дава за здравословен и естетичен пример.

Най-либералните се борят рамо до рамо с ислямисти срещу основите на цивилизацията.

Да се учудваме ли на огромното количество енергия което се прахосва за carbon capture & storage? Въглеродният диоксид се третира като радиоактивен материал и се транспортира на хиляди километри, след което се заравя на огромна дълбочина. Голям брой хора прекарват живота си в улавяне, транспортиране и заравяне на този опасен газ.
          Да. А това е тор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
            Ще ти дойде акъла в главата, че всичко е измама и се прави заради контрол и пари.
            Чувал ли си за детския максимализъм? Точно такива изказвания правиш. Вгледай се по-старателно, нещата не са толкова елементарни.

Коментар

Разбира се. Просто, сега Хомо се е сетил за това и - дай, да налагаме Зеления Диктат, че някой иска да крадне, ама не са го включили в сметките. Иначе, едва ли си против това, да пазим природата чиста.
              Ще ти дойде акъла в главата, че всичко е измама и се прави заради контрол и пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

и като генерираме милиарди тонове ненужен отпадък заради зеления хайвер, всъщност правим най-лошото възможно
                Сегашният период от историята със сигурност ще влезе в учебниците след 50-60 години. Особено в учебниците по психология на масите и психиатрия.

Сексуални фантазии и перверзии стават не само мейнстрийм, но и се пропагандират сред 5-годишните.

Студенти от цял свят са неспособни да прочетат цяла книга и получават нервна криза ако някой им зададе въпрос за който нямат предварително готов отговор. Например какво е жена.

Свръх затлъстялостта се дава за здравословен и естетичен пример.

Най-либералните се борят рамо до рамо с ислямисти срещу основите на цивилизацията.

Да се учудваме ли на огромното количество енергия което се прахосва за carbon capture & storage? Въглеродният диоксид се третира като радиоактивен материал и се транспортира на хиляди километри, след което се заравя на огромна дълбочина. Голям брой хора прекарват живота си в улавяне, транспортиране и заравяне на този опасен газ.

Коментар

Е именно - и като генерираме милиарди тонове ненужен отпадък заради зеления хайвер, всъщност правим най-лошото възможно - то не са перки, слънчеви панели, огромни батерии и тн. Общо взето, ако се изберат всички възможни хипотетични реакции на промяната на клиимата - в момента с огромна сила ни натискат към сигурно най-вредната и лошата и унищожителна реакция.
                  ...и ни и обират, при това. Прав си, мамка му.

Коментар

Разбира се. Просто, сега Хомо се е сетил за това и - дай, да налагаме Зеления Диктат, че някой иска да крадне, ама не са го включили в сметките. Иначе, едва ли си против това, да пазим природата чиста.
                    Е именно - и като генерираме милиарди тонове ненужен отпадък заради зеления хайвер, всъщност правим най-лошото възможно - то не са перки, слънчеви панели, огромни батерии и тн. Общо взето, ако се изберат всички възможни хипотетични реакции на промяната на клиимата - в момента с огромна сила ни натискат към сигурно най-вредната и лошата и унищожителна реакция.

Коментар

Не е мит, а просто е нещо, което е естествено и се случва непрестанно - от секундата, в която планетата има клаймът, и ще се случва милиони години, след като последният човек е изчезнал.

Коментар

По-ведро де, Рубличка. И на мен не ми харесва, че не е мит ама нА, не драматизирам. Нали сме демокрация? Не се впрягай, животът е кратък. Горе главата!
                        Не е мит, а просто е нещо, което е естествено и се случва непрестанно - от секундата, в която планетата има клаймът, и ще се случва милиони години, след като последният човек е изчезнал.

Коментар

• Днес, 15:51
                            Този коментар от Pyramid е изтрит от RUBLA
                            Причина: Спазвайте добрия тон!
                          По-ведро де, Рубличка. И на мен не ми харесва, че не е мит ама нА, не драматизирам. Нали сме демокрация? Не се впрягай, животът е кратък. Горе главата!

Коментар

• Ко стана, колкото повече клаймъхченч, толкова по-големи реколти, а ся де?? Ама пропагандичката ми каза наопакито

Ирак ще плати висока цена за огромната реколта от пшеница

Прочети още на: https://www.dnes.bg/blizak-iztok/202...shenica.622945

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
                              Бравус за просвещението. Шапка ти свалявам. Щото аз, като гледам, всички полуострови на Антарктида, са "антарктически", сите гледат някъде на север и т.н.

...пък и невеж съм стари атласи гледам аз (не съм купувал нови поне 40 години, изостанало съм, книжно чедо. Може. Може да има такова животно.

Коментар

• Защо се излагате така: https://bg.wikipedia.org/wiki/Антарктически_полуостров

Коментар

Working...
                                X