Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глобалното затопляне мит или реалност?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеТочно, щото съм проучил задълбочено тая тема, затова и правя съответните изводи.
ОБАЧЕ, самите факти, не може да са измамни. Оттам, съществува и опозиционен на мейнстрийма техен прочит и т.н.
АКО ПРИЕМЕМ за истина твоето твърдение, изпадаме в парадоксалната ситуация И то да е я измама, я грешка, я откровена глупост, я нещо от вида.
Е,
Не би искал така да те възприемат, нали?Last edited by Pyramid; 15.10.2024, 10:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЧувал ли си за детския максимализъм? Точно такива изказвания правиш. Вгледай се по-старателно, нещата не са толкова елементарни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Сегашният период от историята със сигурност ще влезе в учебниците след 50-60 години. Особено в учебниците по психология на масите и психиатрия.
Сексуални фантазии и перверзии стават не само мейнстрийм, но и се пропагандират сред 5-годишните.
Студенти от цял свят са неспособни да прочетат цяла книга и получават нервна криза ако някой им зададе въпрос за който нямат предварително готов отговор. Например какво е жена.
Свръх затлъстялостта се дава за здравословен и естетичен пример.
Най-либералните се борят рамо до рамо с ислямисти срещу основите на цивилизацията.
Да се учудваме ли на огромното количество енергия което се прахосва за carbon capture & storage? Въглеродният диоксид се третира като радиоактивен материал и се транспортира на хиляди километри, след което се заравя на огромна дълбочина. Голям брой хора прекарват живота си в улавяне, транспортиране и заравяне на този опасен газ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеЩе ти дойде акъла в главата, че всичко е измама и се прави заради контрол и пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеРазбира се. Просто, сега Хомо се е сетил за това и - дай, да налагаме Зеления Диктат, че някой иска да крадне, ама не са го включили в сметките. Иначе, едва ли си против това, да пазим природата чиста.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
и като генерираме милиарди тонове ненужен отпадък заради зеления хайвер, всъщност правим най-лошото възможно
Сексуални фантазии и перверзии стават не само мейнстрийм, но и се пропагандират сред 5-годишните.
Студенти от цял свят са неспособни да прочетат цяла книга и получават нервна криза ако някой им зададе въпрос за който нямат предварително готов отговор. Например какво е жена.
Свръх затлъстялостта се дава за здравословен и естетичен пример.
Най-либералните се борят рамо до рамо с ислямисти срещу основите на цивилизацията.
Да се учудваме ли на огромното количество енергия което се прахосва за carbon capture & storage? Въглеродният диоксид се третира като радиоактивен материал и се транспортира на хиляди километри, след което се заравя на огромна дълбочина. Голям брой хора прекарват живота си в улавяне, транспортиране и заравяне на този опасен газ.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Е именно - и като генерираме милиарди тонове ненужен отпадък заради зеления хайвер, всъщност правим най-лошото възможно - то не са перки, слънчеви панели, огромни батерии и тн. Общо взето, ако се изберат всички възможни хипотетични реакции на промяната на клиимата - в момента с огромна сила ни натискат към сигурно най-вредната и лошата и унищожителна реакция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеРазбира се. Просто, сега Хомо се е сетил за това и - дай, да налагаме Зеления Диктат, че някой иска да крадне, ама не са го включили в сметките. Иначе, едва ли си против това, да пазим природата чиста.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеНе е мит, а просто е нещо, което е естествено и се случва непрестанно - от секундата, в която планетата има клаймът, и ще се случва милиони години, след като последният човек е изчезнал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПо-ведро де, Рубличка. И на мен не ми харесва, че не е мит ама нА, не драматизирам. Нали сме демокрация? Не се впрягай, животът е кратък. Горе главата!
- 1 like
Коментар
-
- Днес, 15:51
Този коментар от Pyramid е изтрит от RUBLA
Причина: Спазвайте добрия тон!
Коментар
- Днес, 15:51
-
Ко стана, колкото повече клаймъхченч, толкова по-големи реколти, а ся де?? Ама пропагандичката ми каза наопакито
Ирак ще плати висока цена за огромната реколта от пшеница
Прочети още на: https://www.dnes.bg/blizak-iztok/202...shenica.622945
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеЗащо се излагате така: https://bg.wikipedia.org/wiki/Антарктически_полуостров
...пък и невеж съм стари атласи гледам аз (не съм купувал нови поне 40 години, изостанало съм, книжно чедо. Може. Може да има такова животно.
Коментар
Коментар