IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    Нам що се опитвате да ходатайствате, ама какво мога да направя - може би да го осиновя, а?

Да де, ама това ще бъде супер изцепка от моя страна и трябва да бъде мноооого добре обмислено... Я да видим, сЯяяяя....

Май ще имам мнооого условия, а първото от тях - да влезе тук и с много думички на извинене да се разкае за мизерията, дето сипе срещу ВАС. И - оттук натам, да почва всеки свой пост с "УВАЖАЕМИ КАКИЧКИ И БАТКОВЦИ!".. (това като начало!)

Еее, Космо, много ли искам според теб в началото? Нали ще правим качествена нация? Ето - според мен точно от тук се почва! Ако Щеш ми вярвай!

Заминавам за Созопол, чаУ!

Чао... Приятен път и хубаво изкарване... И аз чакам жената и малкия да се върнат от пазар и ние до час два сме потеглили (сега идва въпроса : На къде?, който семейноят съвет требе да реши)

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
      Ама ти още не се отказваш, пък аз съм бил злобен.
      Добре щом си съгласен да е на оживено място. Става. Убеди ме.

25,09,2011г 10,00 пред пилоните на НДК.
      Там има достатъчно хора и няма как да не се намерим.

Ти си наред. Приемаш ли?
      Явка стига вече... Не си глупаво момче ама сега в момента се заяждаш. Как го виждаш - виждате се на пилоноите на НДК, събличате се по гащета и екипи и почвате да скачате и да се надбягвате, а някой снима... Нали ще Ви арестуват, като си помислят че сте наркомани... После и на мен ще отворите работа да Ви изкарвам от некое районно. И каво ще постигнете, дори да не Ви арестуват? Не сте спортисти за да участвате в състезания? Спорта за удоволствие не предполага подобен негативен мотив... Не знам.. Аз лично не съм привърженик на идеята да се състезавате или надскачате... По добре пийте по бира и се изяснете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        ... Ама няма как.. Трябва да се промяме, света се променя и на базата на изградената ни ценностна система трябва да се моделираме и ние.. Къде ще си през паразниците?
        Нам що се опитвате да ходатайствате, ама какво мога да направя - може би да го осиновя, а?

Да де, ама това ще бъде супер изцепка от моя страна и трябва да бъде мноооого добре обмислено... Я да видим, сЯяяяя....

Май ще имам мнооого условия, а първото от тях - да влезе тук и с много думички на извинене да се разкае за мизерията, дето сипе срещу ВАС. И - оттук натам, да почва всеки свой пост с "УВАЖАЕМИ КАКИЧКИ И БАТКОВЦИ!".. (това като начало!)

Еее, Космо, много ли искам според теб в началото? Нали ще правим качествена нация? Ето - според мен точно от тук се почва! Ако Щеш ми вярвай!

Заминавам за Созопол, чаУ!
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Добър ден на бандата от клуба на пенсионерите.

Честит ден на Независимостта!!!!!

Започнете денят си с усмивка на лице и с позитивни мисли .Правете се, че не забелязвате повечето неща, но отбелязвайте само относително важното, защото светът е уморен и изнервен и не е в състояние да понесе постоянните забележки, колкото и добри да са те.Ще ви споделя една рецепта от Катарина-Елизабет Гьоте, майка на Йохан Волфганг фон Гьоте:
          „Вземете дванадесет месеца и ги изчистете грижливо от педантичността, страха, горчивината и скъперничеството.
          Разделете всеки месец на 30 или на 31 части, така че да ви стигне за цяла година.
          Всеки ден се запълва отделно с една част работа и две части жизнерадост и хумор.
          Добавят се три препълнени лъжици оптимизъм, една чаена лъжица толерантност, зрънце ирония и щипка такт.
          Цялата тази маса се залива обилно с любов.
          Готовото ястие се украсява с цветчета от нежно внимание и се сервира всеки ден с бодрост и чаша хубав освежаващ чай или кафе .
          http://poznanie-bg.com/wp-content/up...8_852314_o.jpg
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

МарандиЧ, сигурен съм, че моите деца НЕ са лигльовци и мижитурки като тая, за която говорим.
            Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
            Как да помагам: да предложа утре да се състезаваме пред храм-паметник "Ал.Невски" - там няма да ми мрънка, че е отдалечено... ... хора има винаги... Абе - лигльовци разни, ама злобата не ги напуска, такова го забивай в калта и да си гледа работата.
            Ама ти още не се отказваш, пък аз съм бил злобен.
            Добре щом си съгласен да е на оживено място. Става. Убеди ме.

25,09,2011г 10,00 пред пилоните на НДК.
            Там има достатъчно хора и няма как да не се намерим.

Ти си наред. Приемаш ли?
            Last edited by javcho; 22.09.2011, 11:54.

Коментар

МарандиЧ, сигурен съм, че моите деца НЕ са лигльовци и мижитурки като тая, за която говорим.

И също съм сигурен, че в тоя форум има ЖЕНИ, които са способни да са до теб, за да ИЗВАЯТЕ точно този тип деца - НЕМИЖИТУРКИТЕ от типа "Прасчо Костенурков".

Друг е въпросът, че когато тия деца израснат, те потеглят по свой път, а ние - заблудените хора - си мислим, че трябва да са такива, каквито са били от първият час, в който са проплакали. Просто се влюбваш в това парче месо, правиш го човек (или мижитурка) и не отчиташ реалностите...

Не се е родил научен ли? Момчето??? А как се е научило, момченцето да злобее срщу хората в тоя форум??? Как бе, Марандич? По пътя на "самоподготовката".... Ееее, какво му пречи да пренасочи злобата в позитивна енергия, а? Нищо не му пречи!

На неговите години аз вече планирах третото си дете, а той още се "обучава като подрастващ" (нЪл тЪй ми пишеш в отвореното си писмо).. Е, кВо - да му направим тогава и децата, а - Щот тряА да го обучим, ли??? Да бе, МарандиЧ, вярвам ти, че никой не се е родил научен - ми дай да му помогнем поне тук - реално - качеството на нацията наистина ще бъде на ниво, нали това искаше и ти?

Кат каза Заре "да сии насочи енергията в позитивна насока" Имах на времето един колега (сега голям банкер) дето това му беше лафа - "От родителя зависи дали гениалното дете ще стане Хитлер или Айнщайн".. Прав си че енергията си е еенргия но много важно на къде ще я насочиш.. Атомната енергия прави ток, но прави и атомни бомби.... Като родители основната ни цел е да научим децата да разграничават доброто от лошото, правилното от грешното за да си насочат енергията в правилната посока... Щото ето ти един Явчо - ако енергията която влага да се заяжда с хората във един анонимен форум, тс. води една битка която никога няма да спечели, защото дори не знае с кой се бие или за каво го прави (тук не дават земи, или каквото да било), може да гради нйещо, да чете, да учи... А е много вероятно да не е лошо момче като генетичен заряд.. Просто не е успял да си изгради ценностната система.. А 27 години са и малко и не толкова малко. На тия години вече имах 5 годишно дете и 8 години трудов стаж.. Работех на две ,места и нямах време да запалкя цигара, камо ли да губя часове в нета...

Но е прав и Маранди, ти си широко скроен, стойностен човек и въпреки че детето доста прекали можеш да му дадеш полседен шанс преди да го нараниш истински и да научи житейските уроци по трудния начин... Какво беше умният човек не се спъва в камъните дето са се спъвали другите...Най вероятно той не е виновен, за случващото се с него, но има шанс.. Е аз на 46 години и се мъча да се променям... Да не ми е лесно? Ама няма как.. Трябва да се промяме, света се променя и на базата на изградената ни ценностна система трябва да се моделираме и ние.. Къде ще си през паразниците?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Хихи

... Можеш ли да си сигурен, че "утре" т'ва нЕма да се случи с моите/твоите деца дет' съм ти го болднал?

Та, идеята от тази книга и тия притчи там е, че всеки който е обучен за нещо си - трябва да обучава и другите/подрастващите.

Та, не го нападай момчето, никой не се е родил "научен" - ти също - повярвай ми. Аз затова и пиша все още в тоя форум, иначе ми е най-лесно да се фръцна, т.е. да изчезна мигновено....

!

И също съм сигурен, че в тоя форум има ЖЕНИ, които са способни да са до теб, за да ИЗВАЯТЕ точно този тип деца - НЕМИЖИТУРКИТЕ от типа "Прасчо Костенурков".

Друг е въпросът, че когато тия деца израснат, те потеглят по свой път, а ние - заблудените хора - си мислим, че трябва да са такива, каквито са били от първият час, в който са проплакали. Просто се влюбваш в това парче месо, правиш го човек (или мижитурка) и не отчиташ реалностите...

Не се е родил научен ли? Момчето??? А как се е научило, момченцето да злобее срщу хората в тоя форум??? Как бе, Марандич? По пътя на "самоподготовката".... Ееее, какво му пречи да пренасочи злобата в позитивна енергия, а? Нищо не му пречи!

На неговите години аз вече планирах третото си дете, а той още се "обучава като подрастващ" (нЪл тЪй ми пишеш в отвореното си писмо).. Е, кВо - да му направим тогава и децата, а - Щот тряА да го обучим, ли??? Да бе, МарандиЧ, вярвам ти, че никой не се е родил научен - ми дай да му помогнем поне тук - реално - качеството на нацията наистина ще бъде на ниво, нали това искаше и ти?
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Космонавт силен човек е не този който вдига 200 кила и може да пребие 20 човека.Силен е този който добре познава и владее себе си.Силен е този който може да спре ръката си тръгнала да удря,кракът тръгнал да рита,устата тръгнала да пуска лоши думи и мозъка тръгнал към лоши мисли.Както много пъти съм казвал света се управлява от закони физически и духовни.Именно нарушаването на тези закони прави човека нещастен.В природата всичко е хармония и кръговрат.Смърт няма.Просто от едно състояние минаваш в друго после пак и пак.Твоята логика си е твоя природата не се интересува от нея нито пък се съобразява.Когато твоята логика стане като природната тогава има съобразяване.Ако искаш различна гледна точка прочети книгите на Христо Нанев за Слава Севрюкова.Има ги в спиралата нет.Прочети и книгата Психотронен модел на атома от доц.Лозенски и С.Севрюкова.Изданието е на Софийския университет.
                  http://www.spiralata.net/booklist.php?LangID=0&Letter=Н

Както винаги си прав бате Пешо.. За съжаление философският подход към живота не решава дребните битови проблеми... Няма как да изчакаш пияницата, дето ти пие от чашата и ти яде мезето, сговнява ти вечерта, да стане на хумус.... В повечето случаи няма и смислъл да го убедиш че не е прав.. И за това обществото е създало силовите структури - полиция, армия. Прав си че саморазправата не е решение. Иначе в дългосрочен план всички сме мъртви.. И аз си го повтарям понякога когато видя някоя унукална житейска несправедливост, породена от конкретен човек...

Ще погледна материла който си ми препоръчал, веднага след книгата на Стивън Кови.. Благодаря ти. Какво ще правиш през празниците?
                  Last edited by Kosmonavta; 22.09.2011, 11:13.

Коментар

Пфу ... бях ти написал 1 ферман за отговор, ама нещо системата ме отсвири, демек пиша с Делукс клавир ся, която уж е средна работо, но пиша по-бързо, отколкото чип-а на клавира може да понесе кат' трансфер и зат'ва стават "грешки", понеже къпя как си знам ...

Както и да е. Не съм по морето вече, братле а в Централна БГ-стан, щот' съм спец по мрежов маркетинг и зат'ва стратегически съм тук. Друг е въпроса, който аз си задавам вече - "Струва ли си да се занимавам с БГ-стан?"

Отиваш в първия ресторант у лЕво в Стария град след "входа" за там ( по-рано му викаха Хемингуей и искаш рибния им специалитет ). Малко е скъпко там, ама па пейзажа си струва, демек масите към морето. След кат' се размажете по диско-тата, после отивате пак на капани-те в Несебър в ранни зори ( ще ви се паднат "долЕ" и там ще си правите Джулай Морнинг.

Щом имаш авер-че оттам, той ще те светне за тия неща, стига да не го "умориш" финансово - щот' той едно ти говори, а кат' идеш на място става друго. Но 2 дена е поносимо, хапнете и катми ръчно приготвени, ако все още ги прайкат пак из Стария град

Май ще лягам вече, че се наработих и аз - хихи

П.П. Аз вече не ходя там и то не, защото не ми харесва, а защото когато питах "хазяйката Х" след 5 години многократни посещения: "За вас нормално ли е аз кат' българин да плащам по над 300 кинта за 2 дни, а чужденците през тур оператори да плащат толкоз за 2 седмици и тя ми каза: "Мииии ,,,," Викам ОК, само, че без мен.

Бат Маранди, не знам дали оценяваш колко голем човек си всъщност.... Широко скроен, с невероятно чувство за хумор и изключителна обща култура. Може да се каже че ти си вече изградена личност... Желанието ти да даваш на хората и обществото са достойни за възхищение...Респект.... Нещо не срещнах навити да пътуваме до Несебър тази сутрин... Как станат приятелите ще ги пробвам и тях... На народа му се ходи в Гърция... ДСразнел ги Несебър че било скъпотия, мутри и простотия... А моят приятел (на времто беше шеф на клон в банката в която работех и като почна строителният бум се прибра за да прави пари) бил досадник и пияница, дето само парадирал с пари и с 20 годишната силиконка дето разхождал, нямало какво да си говоря... Как аз си говоря със всички хора, а жените все не могат е някаква мистерия... Та най вероятно Солун или Халкидики ме зоват.... Е сега ми е пратил мейл един авер от Кюстендил да сме ходели до крива паланка на някакво кръчме с униукалана скара.. Това по ме блазни.

Коментар

Здравейте приятели... Радвам се че Ви намирам в добро настроение и все така весели... А на мен днес ми деше един от онези дни които хората им се налага да взимат решения, дето и Стивън Кови (това е автора на книгата дето Маранди ми препоръча и вече съм на 160 страница) няма как да обхване... Е по кое време си идвам от работа. Всъщност преди около час, но ядох и се къпах...

Та по същество - Колко интерсно нещо е "живота" на "малките хора", като мен. Примерно Барак Обама взима решение дали да нападне Афганистан.... Ние водим нашите войни и дешаваме нашите си дилеми.. Толкова малки на фона на човечеството и същевременно толкова важни за самите нас... Много е трудно да се вземе решение.. Още по трудно е да се вземе решение, когато не си достатъчно информиран и разчиташ само и единствено на съдбата, житейският си опит и шестото чувство... Тежко е когато от твоите решения зависят и други хора - пряко и косвено... Говоря за житейски избори от рода - Дали да спрем системата на човека в кома или не? - казват "Ти си силен човек, ти трябва да го решиш".. Ама това че вдигам 150 килограма от лежанка или че мога да пребия 5 циганина, не ме прави силен.. На против - но човек си изгражда един фалшив имидж - за да успееш, трябва да излъчваш успех.. Този образ в повечето случаи ти помага, нио когато трябва да вземеш тежкото решение ти вреди... Изпитваш желание до теб да има накой мого умен и можещ магьосник, който да ти помага с една вълшебна пръчица и поглед в бъдещето... А колко много се очаква от нас и колко иолюзии бихме разбили ако кажеш, че си слаб и че търсиш помощ? Как се поставихме в ролята на рицаря с белият кон и хората дори не осъзнават че и ние имаме чувства, че ни боли, че не знаем всички отгоявори, че лъжем, ядем и серем (сори - дефекираме), плачем и повръщаме от нерви вечер когато сме сами и не сме успели да спасим нечий живот или да осигурим препитание за екипа си.... Изпитваме вина за моториста, който не сме свалили от мотора на време или за младежа чийто баща не сме набили за да скрие ключовете на колата или от сейфа с оръжието... Ама света е такъв - превенцията е много важна, но фактите говорят че масово решенията се взимат пост ивент, а тогава често няма каво да решиш.. Или просто се напиваш и чакаш съдбата да реши.. Един велик икономист бе казал - ако не правиш нищо 80 % от проблемите се решават сами.. Дали етака? Ебем ли го..

Странно нещо е живота - тамън го поразбереш и умреш...А как можеш да разбереш нещо което не е дефинирано? Какво е безкрайността? Има ли живот в космоса? Кое е по важно - парите или морала? Къде е границата? Каква е тайната на щастието? Как се чукат разни странни животни - жирафи, хипопотами, броненосци? Заюо циганите имат по 15 деца, които не могат д агледат, а в БГ има 200 х. бездетни двойки? Къде е логикаъта? А трябва ли да има логика? Нашата логика, не е ли приета като аксиома, а всъщност да е тотално сбъркана?
                      Космонавт силен човек е не този който вдига 200 кила и може да пребие 20 човека.Силен е този който добре познава и владее себе си.Силен е този който може да спре ръката си тръгнала да удря,кракът тръгнал да рита,устата тръгнала да пуска лоши думи и мозъка тръгнал към лоши мисли.Както много пъти съм казвал света се управлява от закони физически и духовни.Именно нарушаването на тези закони прави човека нещастен.В природата всичко е хармония и кръговрат.Смърт няма.Просто от едно състояние минаваш в друго после пак и пак.Твоята логика си е твоя природата не се интересува от нея нито пък се съобразява.Когато твоята логика стане като природната тогава има съобразяване.Ако искаш различна гледна точка прочети книгите на Христо Нанев за Слава Севрюкова.Има ги в спиралата нет.Прочети и книгата Психотронен модел на атома от доц.Лозенски и С.Севрюкова.Изданието е на Софийския университет.
                      http://www.spiralata.net/booklist.php?LangID=0&Letter=Н

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                        Coordinates: 52°22′23″N 4°53′32″E

naizust li bria.
                        az varna i shkorpilovtsi ne moga da zapomnia
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

ПС. Бат Маранди как е времето по морето (в София не е хубаво), че намам планове за празниците и мога да скокна до Несебър (един мой съученик е там) утре рано, за две нощувки.. Да се отдам на сафрид, бира, мастика итн...
                          Пфу ... бях ти написал 1 ферман за отговор, ама нещо системата ме отсвири, демек пиша с Делукс клавир ся, която уж е средна работо, но пиша по-бързо, отколкото чип-а на клавира може да понесе кат' трансфер и зат'ва стават "грешки", понеже къпя как си знам ...

Както и да е. Не съм по морето вече, братле а в Централна БГ-стан, щот' съм спец по мрежов маркетинг и зат'ва стратегически съм тук. Друг е въпроса, който аз си задавам вече - "Струва ли си да се занимавам с БГ-стан?"

Отиваш в първия ресторант у лЕво в Стария град след "входа" за там ( по-рано му викаха Хемингуей и искаш рибния им специалитет ). Малко е скъпко там, ама па пейзажа си струва, демек масите към морето. След кат' се размажете по диско-тата, после отивате пак на капани-те в Несебър в ранни зори ( ще ви се паднат "долЕ" и там ще си правите Джулай Морнинг.

Щом имаш авер-че оттам, той ще те светне за тия неща, стига да не го "умориш" финансово - щот' той едно ти говори, а кат' идеш на място става друго. Но 2 дена е поносимо, хапнете и катми ръчно приготвени, ако все още ги прайкат пак из Стария град

Май ще лягам вече, че се наработих и аз - хихи

П.П. Аз вече не ходя там и то не, защото не ми харесва, а защото когато питах "хазяйката Х" след 5 години многократни посещения: "За вас нормално ли е аз кат' българин да плащам по над 300 кинта за 2 дни, а чужденците през тур оператори да плащат толкоз за 2 седмици и тя ми каза: "Мииии ,,,," Викам ОК, само, че без мен.
                          Last edited by marandi; 22.09.2011, 07:26.

Коментар

Ама да му се извиня, па да падна на колене, добре ли ще е, според теб?

Каква повече помощ от това: даваш му всички права да избере вид на състезанието, дата, час и местоположение. Той избира място "на майната си", дето и аз не зная къде е - и почва да се колебае - от 9 кладенци вода ти носи...

Как да помагам: да предложа утре да се състезаваме пред храм-паметник "Ал.Невски" - там няма да ми мрънка, че е отдалечено... ... хора има винаги... Абе - лигльовци разни, ама злобата не ги напуска, такова го забивай в калта и да си гледа работата.

Това е истината, а че ще сме малцинство - ми правете деца, бе - хора, мотивирайте дамите по-често да се разтварят в очакване...
                            Хихи

Виж не е казано да го харесваш ( щом и той си го проси ), не е казано да му прайкаш теманета - но киндер-а е объркан и т'ва е нормално ( той затова е и агресивен, а това не е начин - никога и никъде ). Можеш ли да си сигурен, че "утре" т'ва нЕма да се случи с моите/твоите деца дет' съм ти го болднал?

Ще ги "гаврим" по същия начин ли? Ти моите, а аз твоите от позицията колко сме "печени"? ( риторично )

Т.е. видно е, че имаш качества и умения, но както казва пфуу ... чек, че не мога се сетя във Воин на Светлината беше книгата, ама ще "погледна" през гугъл, щот' не съм робот ( сорка ).

-------------------------------------------

Пфу .... да бе - Пабло Куельо беше, дет' всяка "миска" по конкурсите за красота си ставала и лягала с него

Та, идеята от тази книга и тия притчи там е, че всеки който е обучен за нещо си - трябва да обучава и другите/подрастващите.

Та, не го нападай момчето, никой не се е родил "научен" - ти също - повярвай ми. Аз затова и пиша все още в тоя форум, иначе ми е най-лесно да се фръцна, т.е. да изчезна мигновено.

Та, по-великодушно! Сигурен съм, че ще ме разбереш правилно, защото си широко-скроен и се вижда ...

П.П.П. Прощавай мозъка ми вече не толкова "пъргав", колкото едно време. Прав си, че винаги се влиза през "парадния вход" и никога от "задния". Ся дали т'ва е нЕква църква в Софето и дали Софето е точното място .....? Еба ли го, но си прав!! С оглед ситуацията не толерираш второразрядно мислене. Поздравления!

Съжалявам, че реагирам пак бавно и редактирам по няколко пъти, правя и други неща, но т'ва не е проблем на дискусията и т.е. аз нямам право да се "оправдавам". Съжалявам още веднъж!
                            Last edited by marandi; 22.09.2011, 05:10.

Коментар

.....
                              Демек, помагай му и не е виновен той за случващото се....
                              Ама да му се извиня, па да падна на колене, добре ли ще е, според теб?

Каква повече помощ от това: даваш му всички права да избере вид на състезанието, дата, час и местоположение. Той избира място "на майната си", дето и аз не зная къде е - и почва да се колебае - от 9 кладенци вода ти носи...

Това е истината, а че ще сме малцинство - ми правете деца, бе - хора, мотивирайте дамите по-често да се разтварят в очакване...

Коментар

Нам дали е верен подтекстът, но не ми е носила мечка мед, все още - за мое съжаление, ли, или - за щастие - не зная... За щастие ще да е!
                                Днес ги "сканирвам" буквално за части от секундата персонала и едното девойче си има приятел, ама мноу 'аресва бармана и иска да го плющи. И аз ги подкарах на тая тема и те па изпопадаха от смях.

И викам на девойката, а бря ти си романтичка и искаш всичко да е кат' по филмите кат' обстановка, ритуал и т.н., ама толкова ли не можеш да му кажеш на тоя лягай и да го ушиеш кат' животно на бара?

К'во го чакаш да се сети щот' той е на 20 и няма да се сети?

П.П. Беше го подкарала с едни намеци за торти, че щяла да го води и т.н. На момчето па приятелката, ако ме чуе какви ги говорех ще ме изкорми, ама кат' гледах гипс-а дет' бяха налели днес, щот' излиза поръчка на всяка минута на принтера на бар-а и викам, чек малко да ги поразсея, че бяха блокирали и така ....

Та, мечката и меда .... страхотен казус, ама не бих се наел да го констатирам какво би се случило при всеки, щот' е индивидуално
                                ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                Чиърс и на тИбя и остави момчето на мира - достатъчно объркано е, на 27 стинки е отишло на майната си и то от зор. То затова и влиза тук, белким вдене нЯщо. Малко великодушие - т'ва ти тряя го направиш

План Б, шъ нападаш мангалчетата след време, щот' няма да има 27 годишни българи кат' него, ама па шъ ви е трудно да се разберете, щот' шъ тряя учиш мангалски за целта. Демек, помагай му и не е виновен той за случващото се, а Фиск-а и монетарната политика. Мога да го обясня защо това се получа точно така, но ще трябва да пиша книга от поне 250 страници, а нямам време точно сега за т'ва. Та, батко си - помогни му, а той дали ще иска е тоже друга тема или ще се прави на "труднодостъпен" .... демек видЕл "Вечния град" и вече е ноу в час. Само дет' не осмисля още, че "Вечния град не е построен за 2 дни, както си мисли той и т.н.

Бе, кат' си пия ракойката защо тряя водя подобни разговори - само т'ва се чудя колко съм прост и аз

Сетих се и за една песньовка - мацките я разбират повече, отколото кочовете, ама ко ся ..? : http://www.youtube.com/watch?v=QOaqgrtoMGo
                                Last edited by marandi; 22.09.2011, 04:32.

Коментар

Working...
                                X