IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ъм аз не съм добре ориентиран към някакъв стил в музиката - харесва ми всичко и лесно мога да се нагодя към стиловете, с изключение на чалгичката...Да припомня, че Ян Тиерсен беше в София в края на миналата година...

Ето нещо, което ми звучи оптимистично и стремително-обгръщащо (отде ми идват тия тъпотии наум - не зная... ) http://vbox7.com/play:76ae44b4

Лека и приятна нощ на Фсичкото тук!
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от jess Разгледай мнение
      Елвис е жииииив и .....бах тая романтика, човече... Ето ти един ГОЛЯМ човек с ОСНОВНИ нужди The bare necessities of live will come to you... Ohhh they will come to you... will come to you............ http://www.youtube.com/watch?v=pnu-j...eature=related
      Нам дали е верен подтекстът, но не ми е носила мечка мед, все още - за мое съжаление, ли, или - за щастие - не зная... За щастие ще да е!
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от jess Разгледай мнение
        Брей, човече, сопри се малко! Влизаш в тема, чиято идея е обмяна на житейски опит (кой както го разбира) и обясняваш на хора, които са на Черни връх колко е чист въздухът в Драгалевци и Бояна. И ми се хвалиш с това, че през лето 2011-то си ударил 27 лазарника? Браво, пич, и аз ядох сладолед веднъж. Другата година, да си жив и здрав, като чукнеш 28 пак се поФали.
        Животът, драги, е разбираем само ретроспективно (Достоевски). Run Forest, ruuuuun!
        jess

прощавай, че късно реагирам, но правя други неща и не съм киборг. Та, подобен пост "гази", понеже е на принципна основа и без лични нападки към никого.

Имаш едно + 1000 от мен точно в този момент и за този казус

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
          Долу вече споменах за положителните емоции, които ни зареждат срещу вечните проблеми....

http://imageshack.us/photo/my-images/27/11111nf.png/

С благодарност към адекватните и мили думи на красивите дами тук, които изплуват, като че от небитието, за да ни разтоварят от неприятностите! Поздрави и пожелания за приятна вечер! Мечта!

http://www.youtube.com/watch?v=HZBUb...eature=related
          Елвис е жииииив и .....бах тая романтика, човече... Ето ти един ГОЛЯМ човек с ОСНОВНИ нужди The bare necessities of live will come to you... Ohhh they will come to you... will come to you............ http://www.youtube.com/watch?v=pnu-j...eature=related

П.С. http://www.youtube.com/watch?v=r8R4p...eature=related

и ИСТИНАТА http://www.youtube.com/watch?v=cA_5-...eature=related Тез момчета са голЕЕЕма работа.... За който мисли, че не понася такваз музика, ще припомня
          http://www.youtube.com/watch?v=AkQYb...eature=related
          Last edited by jess; 22.09.2011, 03:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Добре си се справил.. Наздраве.. Аз бих го пребил, но твоето решение е правилното.. Грешка обаче е че си отишъл в да пиеш с човек който е на работа.. Винаги става тъпо, защото хората са страхливи алчни мижирурки (не всички) и никога нема да каже, както аз примерно бих направил - Затваряме ресторанта, седаме си само двамата - сервитьорките и кухнята бачка само за нас и така 24 часа.. Ебем ти бизнеса, приятелството значи повече..
            Доста го притеснява баМката, братле - той затова и ходи да се бие за пари, а не че му харесва - виси 7-цифрена сума.

От 2-3 години му подсказвам да мине на наеми и ренти, а па кръчмата к'вот пусне ... все файда. Само, че кат' променяш статут на имотки и Фиск-а те лепва и тряя минеш по цялата верига кат' ЕОН, разрешителни, и прочие, текат давносни срокове и прочие винаги.

Не го "съди" без да знаеш ситуацията. Та, 'орицата имат "пропускателна" способност за поемане на инфо и мъжете са доста ощетени в т'ва отношение и "прегряват" бързо. Т'ва е заради Създателят, просто така е устроил чиляшкия мозък и да се допълват двете "страни".

Той ще се справи, защото има много качества и е самодисциплиниран, кофти е, че когато помагаш на приятели трябва да умееш да го правиш без чувството за "натрапване", защото ще ги загубиш. Т.е. аз влизам в роля на шматката дет' ръси само хумор и от време на време мятам и по някое изречение кат' въпрос все едно ся съм сетил и то "без да искам". После те умуват к'во съм ги питал и още по-смешното е, че след време ти викат на тИбя: "Ама, как бре - то за това решение аз се сетих и т.н.", което е забавно.

Никога не съм държал на лаврите и т'ва са нормални неща при повечето от 'орицата да се самоизтъкнат. Демек помагам винаги, когато мога и то във "невидим" режим

П.П Преди 4-5 години съм сигурен, че щеше да затвори кръчмата и да го направи точно както казваш, но сега не може да си го позволи. Не само към мен, ами и към който и да е било. Малко търпение, нещата ще станат!

Коментар

• Долу вече споменах за положителните емоции, които ни зареждат срещу вечните проблеми....

http://imageshack.us/photo/my-images/27/11111nf.png/

С благодарност към адекватните и мили думи на красивите дами тук, които изплуват, като че от небитието, за да ни разтоварят от неприятностите! Поздрави и пожелания за приятна вечер! Мечта!

http://www.youtube.com/watch?v=HZBUb...eature=related

Коментар

Философееее, брат, иска ми се нещо да ти напиша, защото очевидно имаш необходимост да споделиш (поне самотата), но зная, че нищо смислено няма да излезе...

В какво е смисълът на живота? Отдавна съм спрял да се терзая от такъв въпрос, защото всички "ценности" са нещо преходно. Всичко се променя - като начални условия, а оттам - и доказателствата на самите тези. Посоката на промените, за съжаление никога не е към по-добро, но не само по причиа - нечий "гол" песимизъм, а точно съгласно ентропийните промени във всяка система.

Разбира се, тъй като ние сме на тоя свят в един от поредните малки отрязъци от време, не можем да се опасяваме от някакви катаклизми, независимо от вероятността за тяхното проявление. Остава ни едно единсвено нещо: да отворим широко очи за нещата в заобикалящата ни природа, да търсим и се кефим на хубавото, независимо какво е то, важно е, че сетивата ни го възприемат като такова... Светът е хубав!

Какво от това, че светът ще претърпи ентропийните си промени и ще отиде към пълен провал? Важно е, че сме тук, важно е, че ни има! Докато ни има!

Айде, дай го малко по-оптимистично! Ние сме тук и те разбираме и поддържаме във всичко! Ейййй, ама и за проповедник ставам, май!

Хайде, наздраве: диня с мастика имам, кой - каквото ми казва за мезетата - вече не го слушам, защото на мен ми харесва именно това! чат ли си - прави това, което ти харесва и ще се зареждаш с положителни емоции, а ако има и коя да прегърнеш през нежната талийка - ееее - какво друго искаш?

Второ ПС. Мани тая диня с мастика вечер, че няма да мигнеш после.. Динята разбутва бъбреците и като я ядеш вечер после правиш по 5 ставания по малка нужда..

Коментар

• ПС. Бат Маранди как е времето по морето (в София не е хубаво), че намам планове за празниците и мога да скокна до Несебър (един мой съученик е там) утре рано, за две нощувки.. Да се отдам на сафрид, бира, мастика итн...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Къпи, братле и накрая ще кажеш дали ти е била полезна. До стотната страница е малко "скучна" и върви мудно, после темпото се усилва.

Просто се "зазимявам" в момента и тоя адреналин дет' го трошах с месеци през лятото, се чудя как да го опазя, за да не нараня някого, а поводи, колкото искаш всеки ден - както и ти казваш. Майката си е*бало ... - хихи

Чиърс, страхотна ракойка съм си капнал, 2-на дестилация, домошарка - просто мехлем.

Добре си се справил.. Наздраве.. Аз бих го пребил, но твоето решение е правилното.. Грешка обаче е че си отишъл в да пиеш с човек който е на работа.. Винаги става тъпо, защото хората са страхливи алчни мижирурки (не всички) и никога нема да каже, както аз примерно бих направил - Затваряме ресторанта, седаме си само двамата - сервитьорките и кухнята бачка само за нас и така 24 часа.. Ебем ти бизнеса, приятелството значи повече..

Заре брат моята философия е като твоята, но нали знаеш, понякога човек е оптимист, гледа звездите и луната, а те почват да се ебат (една звезда наеба луната) и очевидно идва момента в който трябва да ги проконтролираш.. Иначе какво ще си помислят младите и ка ще се изградят като личности.. Как вика дедо Уорън Бъфет (не го харесвам никак, мразя подобни паразити живеещи на гърба на трудовите хора) - Когато лежиш на сянка, то е защото някой преди теб е посадил дърво....Иначе си прав - едно от нещата които научих за живота е че трябва да се живее просто... Чаша ракия, хубави мезета, добри приятели, среден бизнес, Цеца Величкович и нема нужда да оправяме Карибската криза.. АСма като сме си родени като Че Гевара.. Нема нема и направим някоя револ'ция..

Коментар

Ето, на тая красавица - rinaa - не мога да не благодаря за чаровната усмивка, с която ме е дарила през нощта! Една истинска жена си личи по малките жестове и в никакъв случай, когато се ЗАрепчи на противния пол ... В това (казват) е силата на жената - именно в нейните - нежност и в способността за адекватно поведение... Добре де, ама ние (мъжете) - не сме ли според теб развратници и пияници ПО УСЛОВИЕ, или за теб е важно да дадеш шанс на мъжа срещу теб да ти докаже, какъв е точно? Защо не игнорираш ВСИЧКИ мъже накуп, а не се съобразяваш с НЕПИСАНИТЕ женски правила на ЖЕНСКАТА КАМОРА? Как така ще раздаваш поощрителни усмивки на мъж? Я да си вземеш назад усмвката (подарена на мъж) и да не се делиш от женския колектив и психика!

Още веднъж благодаря, rinaa, приятен ден и много усмивки около теб - за теб и дъщеричката (но по-скоро - за майчето)!
                      Благодаря,много мило!

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                        1. Аз ако съм зле за теб какво остава при условие, че.............
                        Брей, човече, сопри се малко! Влизаш в тема, чиято идея е обмяна на житейски опит (кой както го разбира) и обясняваш на хора, които са на Черни връх колко е чист въздухът в Драгалевци и Бояна. И ми се хвалиш с това, че през лето 2011-то си ударил 27 лазарника? Браво, пич, и аз ядох сладолед веднъж. Другата година, да си жив и здрав, като чукнеш 28 пак се поФали.
                        Животът, драги, е разбираем само ретроспективно (Достоевски). Run Forest, ruuuuun!
                        Last edited by jess; 22.09.2011, 02:18.

Коментар

• И последно за днес един бърз разбор и обощение.

Аз моята основна цел, да си признаеш, че ще паднеш, съм я постигнал.

Втората ми цел, бе да ти извадя недостатъците и лошите страни.
                          Въпреки, че ти ще отречеш аз мисля, че и това стана.
                          В темата всички са от твоя лагер(+30), а доста се опитаха да ти направят забележка.

Има и бонус, който не ми е бил цел в началото. Успях да настроя доста от "приятелчетата" ти от темата срещу теб, защото имаш основна роля в разводняването и.

Аз мисля, че добре съм се справил за сам срещу цяла банда пакостливи старци.
                          Last edited by javcho; 22.09.2011, 01:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            Здравейте приятели... Радвам се че Ви намирам в добро настроение и все така весели... А на мен днес ми деше един от онези дни които хората им се налага да взимат решения, дето и Стивън Кови (това е автора на книгата дето Маранди ми препоръча и вече съм на 160 страница) няма как да обхване... Е по кое време си идвам от работа. Всъщност преди около час, но ядох и се къпах...

.....
                            Къпи, братле и накрая ще кажеш дали ти е била полезна. До стотната страница е малко "скучна" и върви мудно, после темпото се усилва.

Просто се "зазимявам" в момента и тоя адреналин дет' го трошах с месеци през лятото, се чудя как да го опазя, за да не нараня някого, а поводи, колкото искаш всеки ден - както и ти казваш. Майката си е*бало ... - хихи

Чиърс, страхотна ракойка съм си капнал, 2-на дестилация, домошарка - просто мехлем.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Виртуални дуели някакви..Секунданти..мъжки чести (то пък в последно време точно тези мъже на честта са си доста кът)
                              Кибиците очакват кървав бой. Даже на забавен каданс си представят как хвърчат избити предни зъби. Близостоящите до ринга-опръскани с кръв и капчици пот. Тестостерон и адреналин!
                              Ама йок-скок от място.

Малко музикална екликтика и кич:

http://www.youtube.com/watch?v=ydfxd...layer_embedded
                              А, бе лошото е, че не са само "виртуални", ами са си баш битовизми.

Върнах се 1 час по-рано от предвиденото. Демек, отивам при братлето, той вика "Какво ще пиеш, браточка?" Викам: "Каквото почерпиш?", той ме пита: "Какво ти се пие сега?", викам: "Бира с резен лимон вътре.", той ме пита: "Водка няма ли да пиеш?", викам: "После, ся ми се пие бира."

Носи той всичко, прасна и една купичка фъстъци да има, но аз никога не пия бира с мезе, защото прави корем, както и да е.

Кофти е, че в кръчмата му се изсипват 200 глупака точно вечер и си говорехме на "прибежки", т.е. той си гледа бизнеса, аз си вися на бара и си лоча кротко.

Та, нЕма пневмония както си мислех, а на психологическа основа ( демек "нервна" почва, както му викат докторята и се успокоих ). После гледам персонала му и той се гипсирал кат' видят малко повече зор, та ги зачесах с хумора, докато търчат с таблите и те се поразсмяха и кръчмата "светна", падна напрежение и т.н.

И точно след 1-2 часа мои манипулации в тая посока, ми цъфна 1 навлек на стола до мен. И взе да ме притеснява с глупостите си. Вече бях и на 2-рата водка и нЕкви сладки там, дет' само опитвам.

Та, тръсва ми се тоя, а моето момче в това време си гледа кръчмата и търчи по хората да гледа дали са доволни, имат ли забележки за нещо и т.н.

И аз на тоя му казах, не е удобно да сядаш тук, имам работа, демек седна на шефа на мястото. Подкрепих го във "филмите" му, казах му, че ще се справи и т.н. - само, че той пиян и неадекватен. А, аз пиян мъж кат' видя и ми се драйфа, т.е. който не може да се владее, фъфли, заваля и прочие.

Обаче тоя нагъл, може ли да си хапна от сладките, викам - заповядай, дай 1 цигара, викам - заповядай, може ли да си хапна от ядките - викам заповядай. Явно беше гладен. Но не е удобно да стоиш тук, защото не си ми в програмата, за друго съм излязъл.

И му викам, ще отида до кенефа, после ще се върна и се надявам да не си тук, налЕ? Той към 100 кила безформена пържола, говори ми на "Бате", чете ми молитви, пя ми македонски песни и т.н. и аз само се усмихвам и му викам - Ще се справиш, братле. Демек колко е печен, ама Животът го бил "прецакал" ....

Излизам от тоалетната след 15 мин., щот' се видях и с едно друго приятелче, че лафихме и гледам тоя още там. Седнах си на мястото, гледам от персонала махнали ядки, сладки всичко, после гледам тоя даже ми пил от водката докато ме няма и чашата ми наполовина.

В тоя момент, за по-малко от 1 секунда ми върви следния "вътрешен" диалог. Ся тоя, ако го подкарам, за по-малко от 30 секунди ще е на земята и в кома. Само, че ще го карат в болница и поради избитите му зъби, мисля че ще попадне в категория средна телесна повреда. Т.е. ще викнат и МВР ( демек Фиск-а ), после ще дойдат и ще искат свидетели да дават показания, а това ще е персонала обикновено и ебах майката на пейзажа отвсякъде.

Демек, аз отидох да си видя приятелчето и да му кажа едно ЧРД ( честит рожден ден ) лично и нищо повече. Демек, ще му скапя и на него бизнеса към момента.

И затова кротко се усмихнах, изчаках го да се появи и му казах: "Тръгвам, братле. Друг път пак."

Та, ей така от нищо става "нещо" и не само във виртуала, ами и в реал-а

Дано сте се посмели поне!
                              Last edited by marandi; 22.09.2011, 01:55.

Коментар

• Грух, вече не те чета, просто ти прескачам постовете, аман от необосновано репчене!

Коментар

Working...
                                X