IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Стресът е убиеца на 21 век.Медиците са притеснени .Той поваля все по-млади хора цък http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4211711
    И за да се пребори стресът ,специалистите препоръчват мултивитаминен продукт на цена 13.40 лв.
    На каквато и тема да говорят хората, става дума за пари.

П.П. Най обичам голямото затопляне, голямото застудяване, свинския грип и птичия грип. Озоновата дупка и тя кърти мивки
    Last edited by mechobikov; 17.10.2011, 17:19.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

Бате Пешо ако беше ме разбрал, нямаше да ми задаваш въпрос заместител заместник ли е?Естетсвено ,че това имах в предвид.Това ,че съм еди каква си не мисля,че от писането ми тук, можеш да си вадиш заключениея за мен. И тъй като нямам намерение ,а и не желая да споделям лични неща, не мога да ти реплекирам целият пост .Но бъди сигурен ,че от моя страна ще те оборя .Но в края на крайщата човек живее един живот и не трябва да позволява на някой да го скапе Нагоре главата , не играем по правилата .!.
      Коки не оспорвам правото ти да живееш както си искаш.Не си вадя никакви заключения за теб.Просто съм убеден че не може да ходиш по чуждо и да не те хванат.Убеден съм и че когато човек има контакти с повече от един партньор или му лепват нещо или е приносител и той лепва на друг.

Коментар

• Екзибионистска тема.

Гоних и хванах един екзибиционист. Не можах да го бия - нещастниче; нещастна история. Но го предупредих да не се явява в моя район. Не се яви повече.

Екзибионистска тема, дами и господа екзибионист(к)и.

Коментар

• Стресът е убиеца на 21 век.Медиците са притеснени .Той поваля все по-млади хора цък http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4211711
          И за да се пребори стресът ,специалистите препоръчват мултивитаминен продукт на цена 13.40 лв.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Коки много добре съм те разбрал.Сега не разбирам това заместител заместник ли е или какво.Не бъди толкова категорична относно предпазните мерки.Ти просто си една женица която си държи на семейството и пише неща които не разбира.Личи си от километри че не вършиш такива неща.По полов път се предават над 400 болести така че не бъди категорична.Голяма заблуда е също че няма да те хванат.Това с нелегалните работи е смешно.Пробвай ако искаш и бас да хванем че ще те хванат ако не веднага до три четири месеца.Разбирам че мъжа ти е зет на къща но това не означава че ще търпи подобно отношение.А децата какво ще ти ръкопляскат ли?Ами ако са големи и те те заловят?Русе не е толкова голям град няма как да се укриеш.
            Бате Пешо ако беше ме разбрал, нямаше да ми задаваш въпрос заместител заместник ли е?Естетсвено ,че това имах в предвид.Това ,че съм еди каква си не мисля,че от писането ми тук, можеш да си вадиш заключениея за мен. И тъй като нямам намерение ,а и не желая да споделям лични неща, не мога да ти реплекирам целият пост .Но бъди сигурен ,че от моя страна ще те оборя .Но в края на крайщата човек живее един живот и не трябва да позволява на някой да го скапе Нагоре главата , не играем по правилата .!.

Коментар

• Коки много добре съм те разбрал.Сега не разбирам това заместител заместник ли е или какво.Не бъди толкова категорична относно предпазните мерки.Ти просто си една женица която си държи на семейството и пише неща които не разбира.Личи си от километри че не вършиш такива неща.По полов път се предават над 400 болести така че не бъди категорична.Голяма заблуда е също че няма да те хванат.Това с нелегалните работи е смешно.Пробвай ако искаш и бас да хванем че ще те хванат ако не веднага до три четири месеца.Разбирам че мъжа ти е зет на къща но това не означава че ще търпи подобно отношение.А децата какво ще ти ръкопляскат ли?Ами ако са големи и те те заловят?Русе не е толкова голям град няма как да се укриеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                И бахур
                Бат Пешо ,а домашното червено вино що го забрави?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  Да маа пръжки с лук
                  И бахур

Коментар

• Добър ден на тайфата!
                    Снегът отново ни изненада. Днес не можах да отида на работа. Пътят беше затворен от паднали дървета и счупени клони. Работната седмица започва добре.
                    Поздрав за тези, които са на работа:
                    http://www.youtube.com/watch?v=t1TcDHrkQYg

П.П. Пояснявам за Космо - Forever Young by Alphaville!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

Попадам на една статистика http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1069646 и според нея излиза ,че само един от сто българи се отдава на плътски удоволствия ежедневно.Защо ми се вижда нереална или греша?
                      Коки, не мислиш ли, че има нещо сгрешено в изследването, което цитират под мотото: "Колко хора правят секс всеки ден?"

Не е ли коректно изследването да се направи по показателите "Колко двойки правят секс ежедневно?".., въпреки че и тук има нюанси: хетеро-двойки, хомо-двойки, тройки, четворки и т.н. - конфигурации...

Другата разновидност на правещите секс са тия (независимо - мъже, или - жени), които правят секс ежедневно, но при липса на полов партньор, т.е. - правят секс - сами със себе си...

И трета разновидност - при наличие на двойка, в която единият от партньорите няма ежедневна потребност от секс, тогава пред вторият отново стоят различни варианти - на самозадоволяване, или на привличане на друг свободен (или не дотам свободен) партньор...

Ако разсъждаваме в тоя дух, може и други варианти да извадим, но те не са обект на изследването, т.е. - последното не може да бъде пълно, напротив - много е рехаво откъм примери, т.е. - примерите са неадекватни: интервюирали са жени и мъже от различни възрастови групи, но НЕ СА интервюирали двойките, които правят секса... Отговорите НЕ БИ трябвало да са - "ДА"/"НЕ" - правя секс ежедневно, а задължително трябва да се знае - защо не правят секс, или дали не го заместват хората с друг (неотчетен) секс.

Накрая, извън горните ми разсъждения, ще спомена, че месечният цикъл на жената често й пречи на ежедневният секс, което не е съобразено, а и - едва ли има жена, която да би се съгласила на ежедневен секс...

Поводи за размисъл (преди- или след секса, независимо от вида му)...

Приятна вечер!
                      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Няма страст при тези които са създали "предприятие" с "половинката" си, а нямат в нейно/негово лице приятел/любовник/партньор.

Коментар

Зима ли??Тук в Русе си е есен и днес си беше слънчево времето.
                          То и в нашия край не вали сняг, ама е студено и ми е зимно настроението
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

Бат Пешо нещо си ме разбрал погрешно.Просто като жена изразих мнение ,че вие мъжете трябва да обръщате достатъчно внимание на жените си ,защото ако не го правите ,ние /както и вие /си намираме заместители.Що се касае до болести и бебета мисля ,че ти е ясно ,че ако се ползват необходимите неща ,това няма как да се допусне.А дали мъжо ще хване женка си в издънка зависи ,може и да стане факт ,а може и да не е А за багажа и заминаването .?Сори ама у нас на мъжо чехлите му сочат към вратата.Разбираш за кво иде реч?

Космо ай не хвърляй вината в/у децата а?И аз имам син който е на 19г, ама не пречи чадото.Да не говоря ,че и приятелката си носи в нас ,правят децата секс и аз на тях не им пречя ,по порстата причина ,че достатъчно стаи имаме .Мисля,че и ти си с голямо жилище от което следва,че нямаш право да се оправдаваш с тях.Относно изстиването към половинката ,да темата е дълга ,ама сега приготвям вечерята и между другото пиша така ,че няма да имам време на тоя етап да я дискутирам .А след малко и кучето си идва и трябва и с него да се занимавам ,след това мъжо и той си идва и въобще ,пишете ме бегала за тая вечер от отбора на пенсинерите поздравче http://www.youtube.com/watch?v=JacY2...eature=related

Зима ли??Тук в Русе си е есен и днес си беше слънчево времето.

В моето семейство нещата са по различни, а и децата ми са по-малки. Честно казано сина ти трябва бая да се замисли, ако момичетат с които ходи, приемат да се плющят в съседната стая до родителиет му, ама той си е голям човек и сам си решава. Па и аз на никой не давам акъл, щото не мога да дам личен пример (личният ми живот е нещо средно между като сериала Листопад и Умирай трудно). Ама който как си го направи. Радвам се че още имате пламък със съпруга ти.... Ама сте изключение. Гледам хората около мен и при тях много бързо увяхна страста... Е бързо бързо - то си станаха по 20 години, и по поне два брака...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Нека маа, зима е
                              Да маа пръжки с лук
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Нека маа, зима е

Абе сега би трябвало да е златна есен - 20 градуса. Най хубавото врем от годината. То ни вали сняг.. Преди 20 дена беше 37 градуса... Природата се обърка.

Коментар

Working...
                                X