IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Kъф сняг мааа
    Нека маа, зима е
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Koки ти ме учудваш.Не съм останал с убеждението че българките са нимфоманки и не могат два дена без секс.А ходенето по чуждо е лична работа.Но нали знаеш че няма скрито и накрая те хващат.А може и болест да ти набутат а може и бебе да ти направят.Та от играчка може да стане голяма плачка...Та в такъв случай изобщо не става дума за сърдене.Просто си събираш багажа и заминаваш да ти го набутва който си искаш.
      Бат Пешо нещо си ме разбрал погрешно.Просто като жена изразих мнение ,че вие мъжете трябва да обръщате достатъчно внимание на жените си ,защото ако не го правите ,ние /както и вие /си намираме заместители.Що се касае до болести и бебета мисля ,че ти е ясно ,че ако се ползват необходимите неща ,това няма как да се допусне.А дали мъжо ще хване женка си в издънка зависи ,може и да стане факт ,а може и да не е А за багажа и заминаването .?Сори ама у нас на мъжо чехлите му сочат към вратата.Разбираш за кво иде реч?
      космо-То проблема не е такъв. Основният проблем идва от това че няма как да правите секс със постоянният ти партньор.. Децата порастват. Всичко разбират. Стават преди Вас и заспиват след Вас. Бабите и дядовците я ги вземат веднъж в месеца я не... Както бяха по малки ставаше, да заключите някое помещение докато гледат телевизия, но сега... То те вече са полово активни.... И борбата дали да правя секс или да спя е много сериозна? Днешното ежедневие буквално ни убива. И съпругата ми работи много тежка работа.... Та станаха много изискванията и е буквално късмет да се уцелим по едно и също врем и да правим нещо различно от да се храним или гледаме телевизия... Да не зачекваме проблема със изстиването на отношенията че тя е безкрайна.
      Космо ай не хвърляй вината в/у децата а?И аз имам син който е на 19г, ама не пречи чадото.Да не говоря ,че и приятелката си носи в нас ,правят децата секс и аз на тях не им пречя ,по порстата причина ,че достатъчно стаи имаме .Мисля,че и ти си с голямо жилище от което следва,че нямаш право да се оправдаваш с тях.Относно изстиването към половинката ,да темата е дълга ,ама сега приготвям вечерята и между другото пиша така ,че няма да имам време на тоя етап да я дискутирам .А след малко и кучето си идва и трябва и с него да се занимавам ,след това мъжо и той си идва и въобще ,пишете ме бегала за тая вечер от отбора на пенсинерите поздравче http://www.youtube.com/watch?v=JacY2...eature=related

mechobikovЗима е, вие вук
      Зима ли??Тук в Русе си е есен и днес си беше слънчево времето.
      Last edited by коки; 16.10.2011, 19:50.
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• хареса ми, това което сега прочетох от Стефан Данаилов
        не каузата, зад която стои, а идеята и принципите, които следва )

"Аз обичам хората, които са част от партията. Самата тя обаче се променя непрекъснато, още от първия си ден. Така че какво означава да се жертвам за нея? Саможертвата е да си дадеш живота за отечеството. Аз съм на такава възраст, че съм готов да го направя", заяви Данаилов. Той подчерта, че амбициите му са само за един мандат. “Някой беше казал, че мога да си подам оставката. Никога не съм оставял коня в реката. Аз съм приятел за дълги години”, отсече той.

п.п...моля, не го оплювайте и него сега, нека ни останат читави, поне творците, независимо коя власт им е плащала...и Моцарт, и Микеланджело ...са били поръчкови, но немеем пред тях

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Зима е, вие вук
          Kъф сняг мааа
          Ако вали 3-4 часа така
          отиват на половин метър
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Зима е, вие вук
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
              А недей така наборе,че видите ли ежедневният секс бил мираж за нас..Напротив същият е нормална потребност на здравия човешки организъм. Ако на някой набор не му се прави секс, то не е защото е нормално, а защото животът на същият е ненормален.Запомнете едно ,че ако не бутате на жените си редовно, то ще се намери кой да и го набута. Когато станете за резил и разберете,че жените ви са отишли по чуждо,не се сърдете на тях,а на себе си.Повечето мъже се връщате от работа,вечеряте с 200-300г ракия или водка +две чаши вино и заспивате пред телевизора.Еми да,тва е рецептата за незадоволена съпруга и слагане на рога.Казвам ви го като жена
              Koки ти ме учудваш.Не съм останал с убеждението че българките са нимфоманки и не могат два дена без секс.А ходенето по чуждо е лична работа.Но нали знаеш че няма скрито и накрая те хващат.А може и болест да ти набутат а може и бебе да ти направят.Та от играчка може да стане голяма плачка...Та в такъв случай изобщо не става дума за сърдене.Просто си събираш багажа и заминаваш да ти го набутва който си искаш.

Коментар

А недей така наборе,че видите ли ежедневният секс бил мираж за нас..Напротив същият е нормална потребност на здравия човешки организъм. Ако на някой набор не му се прави секс, то не е защото е нормално, а защото животът на същият е ненормален.Запомнете едно ,че ако не бутате на жените си редовно, то ще се намери кой да и го набута. Когато станете за резил и разберете,че жените ви са отишли по чуждо,не се сърдете на тях,а на себе си.Повечето мъже се връщате от работа,вечеряте с 200-300г ракия или водка +две чаши вино и заспивате пред телевизора.Еми да,тва е рецептата за незадоволена съпруга и слагане на рога.Казвам ви го като жена

То проблема не е такъв. Основният проблем идва от това че няма как да правите секс със постоянният ти партньор.. Децата порастват. Всичко разбират. Стават преди Вас и заспиват след Вас. Бабите и дядовците я ги вземат веднъж в месеца я не... Както бяха по малки ставаше, да заключите някое помещение докато гледат телевизия, но сега... То те вече са полово активни.... И борбата дали да правя секс или да спя е много сериозна? Днешното ежедневие буквално ни убива. И съпругата ми работи много тежка работа.... Та станаха много изискванията и е буквално късмет да се уцелим по едно и също врем и да правим нещо различно от да се храним или гледаме телевизия... Да не зачекваме проблема със изстиването на отношенията че тя е безкрайна.

Коментар

• tnm
                  Ние, българите сме особена порода хора. Едно стихче на Димитър Стоянов доста добре ни обрисува:

Срещнали се на полянка,
                  прабългарин и славянка.
                  Цуни-гуни, вади-тури,
                  народили чукундури.
                  Хем е***ви, хем крадливи,
                  но най-вече завистливи.

П.П. Поетът е по-известен като Радой Ралин
                  Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Хмм ...,

и какво си мислиш, че постигаш с подобно лузърско "долепване" до т.нар. "авторитет", живял през Соц-а?! ( риторично )

Моите уважания към постояннството/продуктивността на поета, но смея да твърдя, че "хоризонта" му е пренебрежимо "къс", с оглед Историята ни и има една камара фактологически грешки в епитаф-а си, но го е поднесъл "интересно" и шараните кълват. К'ви славянки, като до вчера лафихме, че няма нищо славянско в гена ни?!

П.П. Обикновено подобни шутове ги създава самата власт, с цел имитация на "опозиция".

Няма да ме разбереш, щот' си държавна хранилка, доколкото разбрах, а там след 10 години трудов стаж, вече сте промити от "системата" и чак трудно намирам общи теми с подобни хора. Загубих една камара приятели, "посветили" се на бюджета ...

Здраве да е! Животът е срещи и раздели - пожелавам ти повече срещи и по-малко раздели! Дано ме разбереш правилно

П.П.П. Демек, като чуя "термина" - "Ние българите ....", "Българска работа ...." и прочие лайна побеснявам и следва "У лЕво!" - т.е. кой беше еди-кой си и на какъв се изживя, че да слага табели и етикети на всички под общ знаменател? ( риторично )
                  marandi прав си с оценката си за Радой Ралин.По татово време он се опитваше да минава за оригинален като се държи просташки в словото си.Дейността на същият беше добре изчеслен ход на ДС--то.С подобни безобидни кукли на конци се симулираше свобода на словото и се изпускаше нарежението на народу . пп:Не знам кво ти е мнението и за Хайтов ,но моето е негативно.
                  Last edited by коки; 16.10.2011, 18:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Хмм ...,

и какво си мислиш, че постигаш с подобно лузърско "долепване" до т.нар. "авторитет", живял през Соц-а?! ( риторично )

Моите уважания към постояннството/продуктивността на поета, но смея да твърдя, че "хоризонта" му е пренебрежимо "къс", с оглед Историята ни.

П.П. Обикновено подобни шутове ги създава самата власт, с цел имитация на "опозиция".

Няма да ме разбереш, щот' си държавна хранилка, доколкото разбрах, а там след 10 години трудов стаж, вече сте промити от "системата" и чак трудно намирам общи теми с подобни хора. Загубих една камара приятели, "посветили" се на бюджета ...

Здраве да е! Животът е срещи и раздели - пожелавам ти повече срещи и по-малко раздели! Дано ме разбереш правилно

П.П.П. Демек, като чуя "термина" - "Ние българите ....", "Българска работа ...." и прочие лайна побеснявам и следва "У лЕво!" - т.е. кой беше еди-кой си и на какъв се изживя, че да слага табели и етикети на всички под общ знаменател? ( риторично )
                    Хммм, Маранди!
                    ... трала - ла ... в джобчето ми дрънкат семки и бонбонки... трала - ла...
                    и току-що си ги преместих от левия в десния джоб /понеже анатомично нямам какво друго да си преместя/ Демек, досещаш се предполагам, че хич не ми пука дали си побеснял и дали ще следва "У лево"!
                    Силно се надявам да си ме разбрал правилно

П.П. Не искам да влизам в пререкание с логическата ти мисъл, която е резултат от аналитичния ти мозък, обаче не съм "на бюджет"
                    Last edited by tnm; 16.10.2011, 18:54.
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Ние, българите сме особена порода хора. Едно стихче на Димитър Стоянов доста добре ни обрисува:

Срещнали се на полянка,
                      прабългарин и славянка.
                      Цуни-гуни, вади-тури,
                      народили чукундури.
                      но най-вече завистливи.

Хмм ...,

Моите уважания към постояннството/продуктивността на поета, но смея да твърдя, че "хоризонта" му е пренебрежимо "къс", с оглед Историята ни и има една камара фактологически грешки в епитаф-а си, но го е поднесъл "интересно" и шараните кълват. К'ви славянки, като до вчера лафихме, че няма нищо славянско в гена ни?!

Last edited by marandi; 16.10.2011, 18:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                        Ха добро утро... Най лошото на многото, пиене, пушене, секс и дивите купони са това дето става на другия ден... Ебати сега ставам (преди около час) и не си чувствам челото. и дланите на двете ръце. Всъщност лявата ми е изтръпнала цялата....

Та за секса - за мен статистиката бе вярна.... Секса всеки ден е мираж за нашите набори... Поне съдейки по хората около мен. С възраста секса става епизодичен и все по авантюристичен... Възстановяването изисква все повече време.. Е вчера правих по много от всичко и сега поне до сряда ще съм ранен партизанин...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Срещнали се на полянка,
                          прабългарин и славянка.
                          Цуни-гуни, вади-тури,
                          народили чукундури.
                          но най-вече завистливи.

Такиви, онакиви, ама чужденците пък са коне с капаци
                          tnm

Коментар

Попадам на една статистика http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1069646 и според нея излиза ,че само един от сто българи се отдава на плътски удоволствия ежедневно.Защо ми се вижда нереална или греша?
                            Ха добро утро... Най лошото на многото, пиене, пушене, секс и дивите купони са това дето става на другия ден... Ебати сега ставам (преди около час) и не си чувствам челото. и дланите на двете ръце. Всъщност лявата ми е изтръпнала цялата....

Та за секса - за мен статистиката бе вярна.... Секса всеки ден е мираж за нашите набори... Поне съдейки по хората около мен. С възраста секса става епизодичен и все по авантюристичен... Възстановяването изисква все повече време.. Е вчера правих по много от всичко и сега поне до сряда ще съм ранен партизанин...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Добър ден
                              Настроението, май е в синхрон със студа и снежинките, които се изсипаха бързо-бързо...
                              Така и не го приех туй "няма нищо по-хубаво от лошото време"
                              Друго си е слънчицето, макар и на снежен пейзаж ))
                              http://www.youtube.com/watch?v=oq2J3cDkNW0
                              ...ей, такива рейсчета/коли -снегорини ни трябват )

не ми се влиза в никакви спорове, но само като въпрос...за без отговор - какво целите с това, че българите сме най-лошите, най- най-... някакво успокоение ли се намира така...на фона на чернилката
                              Много народи си пудрят историята, ние се мъчим да я принизяваме, но когато отвън някой започне да ни плюе - "йок, добри сме, първи сме"...
                              К'ви кланета, кви гадости ние сме правили... - никакви!
                              Правили са властимащите.
                              Така и с Батак и подчинения башибозук, така и с Белене и изпълняващите поръчката на властта

Добро настроение, българчета

Срещнали се на полянка,
                              прабългарин и славянка.
                              Цуни-гуни, вади-тури,
                              народили чукундури.
                              но най-вече завистливи.

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

Попадам на една статистика http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1069646 и според нея излиза ,че само един от сто българи се отдава на плътски удоволствия ежедневно.Защо ми се вижда нереална или греша?
                                Сигурно е вярно за 50+ годишните....

Коментар

Working...
                                X