Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
better, те тези зад кадъра са изтрещели, не се надявай на чудеса. Ти може стотици милиарди да имаш, но като ти дойде бомбата не те пита, тя си трясва и ако си под нея ...вече се отчиташ на едни други хора пак и времето там е друго, почва як ремонт. Но няма страшно ще им обясниш, че е било за да спечелиш парии, те ще ти влязат в положението.Last edited by supertrader; 23.11.2024, 19:25.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАди ве? И неутронна боНба ли имате? Ще взривите галактиката ей.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Как да вървят? Не виждаш ли колко са изтрещели москалите? Може ли ракета за 50 милки да я хакнеш в някаква ограда на изоставена мандра и да викаш "глейте ко стааа, имаме още 2, ще ви сринем оградите" ?Last edited by Pyramid; 23.11.2024, 20:22.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеhttps://www.dnes.bg/eu/2024/11/23/me...ma-ludi.628080
Русия не искала да започва ядрена война. Приключиха с ядрените им заплахи.Сега ще плашат със северкорейците. Чиято база е била ударена с "Щорм шадоу",та се говори за няколко хиляди избити корейци .
- 1 like
Коментар
� -
better, ти вярваш ли че оградата е пострадала, при 36 парчета поне няколко са изпуснали целите си, отишли са накриво и са ударили и цивилни, има жертви. Сега такива малки ракети не могат да ги заготвят за по малко от 50бр, няма смисъл да ги произведат 2-3. Има заснели са как ги правят, подобно е на автомобилно производство, само на количките са ракети. Да ме убеждават няма да им повярвам. Такава ракета с 36 парчета които си падат като авио бомби, планиращи как ще се сваля с ПРО. Трябва да я ударят горе, когато е високо и това е много трудно, по принцип ПРО така работи - ракета трябва да се движи срещу противоракетата, тя и тази така се движи но вече е изхвърлила 36 парчета. Това като го направят китайците и ако ни нападнат с него както произвеждат яко..Но прости хора, за какво му е нато миризливата украйна. Те са мутри там, там демокрация не може да има, командва който има по яки мускули и тежка бухалка.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
точно за да не се стига до там
така го виждам аз
не убеждавам никого, че съм прав
Войните носят печалби...
Гей парадите, феминизма и прочие са за масите, големите правят пари от войни.
- 1 like
Коментар
� -
https://www.dnes.bg/eu/2024/11/23/me...ma-ludi.628080
Русия не искала да започва ядрена война. Приключиха с ядрените им заплахи.Сега ще плашат със северкорейците. Чиято база е била ударена с "Щорм шадоу",та се говори за няколко хиляди избити корейци .
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Е кво послание?
Ще фърлят една към Вашингтон ли? Е нали и онези имат?
Как си представяш тия дет управляват Сащ/Русия (едни и същи евреи), да влязат под земята и да прекарат следващите 10 год там, вместо да обикалят света с яхти подобни на самолетоносачи?
така го виждам аз
не убеждавам никого, че съм правпрепоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbetter, виж не мисля че ще се размине, тук някои не се страхуват, те с литиевойонни батерии вируса убиваха. Изобщо не вървят добре нещата.Last edited by better; 23.11.2024, 18:05.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
better, виж не мисля че ще се размине, тук някои не се страхуват, те с литиевойонни батерии вируса убиваха. Изобщо не вървят добре нещата. Може Тръмп да не успее да стане наистина президент, те няма да се занимават с откачени украинци още дълго. В Курска и Белгородска област никой не ги е викал, референдум ли направиха да ги канят.Last edited by supertrader; 23.11.2024, 18:01.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЕдна неутронна бомба и битконите ще отекат в канала !!!
- 3 Харесвания
Коментар
� -
satz, нали уж са стабилни в курска област, какви диверсии правят. Те тези са поредните които няма да излязат от там. Между другото войниците може и от ВСУ да са, защото те се подвизават там така.Last edited by supertrader; 23.11.2024, 17:45.D.Y.F-091066
Коментар
�
Коментар