Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Има бази на наши партньори от НАТО.А НАТО е военен съюз. Най-нормалното е да има бази на други държави от този съюз.
А преди време България се управляваше от руското посолство. Ама това време свърши.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Vergil1975, няма такъв съюз който да предполага наличие на чужди военни на територията ти, това не е съюз. Чиста проба окупация, и защо базите са американски, а не на други съюзници в нато. В този съюз има само един съюзник, който има право да си прави военни бази навсякъде. Ето как ще ни нападнат и ще ни направят война - Ще стрелят от военните си бази и другите ще отговорят стреляйки по нас. И няма да ни питат дали да стрелят, дори няма да ни кажат че ще го направят.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Тъй. "Нямало окупация". "Опорки" били.
А ни командорят страната от Посолството. А има АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ БАЗИ.
А преди време България се управляваше от руското посолство. Ама това време свърши.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
След войната с 20 000$ в русия ще си като милиардер
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ами окупация няма.Това са ви опорки на копейките.
А ни командорят страната от Посолството. А има АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ БАЗИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ето, липсва ти разума да усетиш окупацията, а се засягаш, като ти посочат тази липса.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Имаш ли си понятие какво е окупация от чужда армия?Това за последно се е случило в България през 1944г от СССР.Факта,че в България има бази с войски на САЩ не означава, че са ни окупирали.
Коментар
-
Нито твоята, нито моята държава е окупирана.И аз никога не съм се кланял на чужди държави
А аз и в момента си живея на село.Ако мислиш, че ще ме обидиш с подобни идиотщини, си в голяма грешка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Да чужда армия в държавата ти, и си мислиш че е тук да не те окупира. Стой си на село. Никой не си праща армията в чужда държава, ако няма намерение да я окупира и тя да му плати масрафа. Забрави.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нито твоята, нито моята държава е окупирана.И аз никога не съм се кланял на чужди държави
А аз и в момента си живея на село.Ако мислиш, че ще ме обидиш с подобни идиотщини, си в голяма грешка.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеТо и заглавието казва всичко, но на който му е интересно може да изгледа и цялото предаване:Да благодарим на Путя за поредните " успехи" за руското общество, все така да го поддържат и да вървят напред в светлото бъдеще
Долар- 150 рубли, ипотека 30%
https://youtu.be/OruFFccOCEg?si=NLN2bHfWgfYQPA9c
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар