Те няма да приберат АЕЦ Козлодуй ,но може да останем без касети за реакторите, заради продажниците Кирчо и Кукурчо.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Естествено, вие путинофобите нали мразите всичко руско, следователно не трябва да ползвате никакви руски технологии - иначе излиза, че сте смешни ганьовци и измекяри.
Като искате да имате централа - не чакайте на Русия, а си я постройте сами. Ама се оказва, че и за толкова нямате акъл.Last edited by better; 18.08.2022, 11:39.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Абе умньо, колко пъти да ти се обяснява, че централата е строена по времето на СССР. Путин просто си я прибира обратно. Укрите ако искат да имат ядрена централа - сами да си я построят(ако въобще могат)
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better
Аве ватин, вие сте били големи наглеци ве. Нападнали обект в чужда държава и стрелят оттам, отбраняващяи земята си бил виновен. Пуста мотика в тиква ватнишка.Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Абе умньо, колко пъти да ти се обяснява, че централата е строена по времето на СССР. Путин просто си я прибира обратно. Укрите ако искат да имат ядрена централа - сами да си я построят(ако въобще могат)
Аз питам, какво можеш да направиш, когато твоето мнение е безсилно срещу интензитета, която обезпечават СМИ на Батко за лъжите на шорошоидните бракя. Единствения изход е правата лопата между рогата... войната може да приключи единствено и само с Акт за капитулация във Фашингтон!
Пп. трите диверсионни акта срещу Курската АЕЦ са друга бира?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение.. Ама се оказва, че и за толкова нямате акъл.
"Като българин, вярно ли предлагате на направи същото кумирът ви, с построената по времето на СССР, АЕЦ Козлодуй ?"
пп
може и просто да напишете не съм българин?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid
Той тоя обект, не е склад за кисело зеле. Да вземеш да обясниш, каква е логиката, след като е в руски ръце от 28-ми ФЕВРУАРИ, т.нар."орки", да го обстрелват сами?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Като българин, вярно ли предлагате на направи същото кумирът ви, с построената по времето на СССР, АЕЦ Козлодуй ?
Като искате да имате централа - не чакайте на Русия, а си я постройте сами. Ама се оказва, че и за толкова нямате акъл.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Аз пък имам думи, нормалните хора тия думи ги намират за унижаващи
Повече ме впечатлява пълната им нечувствителност, че собствения им путлер не ги има за нищо повече от прасета. Айде врагът бил там нещоси, но вожда в италиански/английски костюм да папка рокфор, а с другата ръка със щвейцарски часовник подписва, че е забранен за прасетата..... бахти прасетата
С нашите колаборационалисти е абсолютно същото...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vestvi Разгледай мнениеРусия започна една идиотска, нечовешка, отвратителна война. И никакво, никакво оправдание няма за това. А за тия , които я подкрепят - немам думи
Повече ме впечатлява пълната им нечувствителност, че собствения им путлер не ги има за нищо повече от прасета. Айде врагът бил там нещоси, но вожда в италиански/английски костюм да папка рокфор, а с другата ръка със щвейцарски часовник подписва, че е забранен за прасетата..... бахти прасетата
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better
Аве ватин, вие сте били големи наглеци ве. Нападнали обект в чужда държава и стрелят оттам, отбраняващяи земята си бил виновен. .Last edited by RUBLA; 18.08.2022, 11:23.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Ма то когнитивния дисонанс никога не е бил проблем за русолюбцитеМъчил съм се да обясня без особен успех на познати русофили иначе свестни хора казващи, че политиката която води Русия е правилна и е супер, само лошо че били бедни. Та обяснението ми че има връзка между политиката която водят и това че са бедни не можаха да го разберат
Last edited by mitko2848; 18.08.2022, 10:39.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Бях на няма и 15, когато майка ми каза "Само не ми води рускиня - ще ти вземе и апартамента, и парите, и децата".
Вероятно в повечето източноевропейски нации ги има тия екземпляри (колко и българска сволоч има такава), ама рускините май наистина са най - обича те до ипотеката и до ЕС паспорта.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Руската тактика си е непроменена вече 80 години: "Ние имаме повече хора, отколкото противника - патрони".
И после как СССР загубили 12 милиона военни във ВСВ срещу 5 милиона немци ... Ами ето как.
Тъжно е, когато държава в рамките поне географски на Европа няма никаква концепция за човешкия живот, за човешкото страдание, за правото на всеки човек да живее. И най-потресното е, че това се отнася и за собственото си население. Каква е тая руска традиция собствената ти кръв и плът да се жертва ненужно?
Какво планират руснаците, че им трябва руската майка да има по 10 деца?!? Нападение над Китай и Индия?!?Last edited by RUBLA; 18.08.2022, 11:22.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vestvi Разгледай мнениеРусия започна една идиотска, нечовешка, отвратителна война. И никакво, никакво оправдание няма за това. А за тия , които я подкрепят - немам думи
- 1 like
Коментар
�
Коментар