IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Чакат някой "неутрален" пост на Грую а-ла "ЕС умира, загива, фалира, студува, гладува и бедства без ток, газ и бензин, ама и в Русия май има няколко загинали - ето, обективен съм!!!" да го възхваляват за позицията.

Впрочем не мисля, че Грую е проруски трол. Човека пише убедено, но в трето лице, мн.ч., вероятно по-скоро чете много руски тролове и в опит да "балансира" източниците е забравил за друго освен Цанов, Карбовски, поглед.инфо и Анастасия Гешева.
    Финално, щото от теб не съм го очаквал! От горните 4 "източника" съм чувал само Карбовски - не съм го чел напоследък, нямам идея каква е позицията му. Нямам фесбук, нямам каквито и да е социалки, не следя канали в телеграм и т.н., за да скачам след всяка "новина" и да браня тази или онази позиция. ще ти го кажа за 100-ен път - ни ми пука какво става в Украйна/Русия, интересува ме само интересът на България и ние да не пострадаме. Толкова - балко, че човек като теб, който не беше промит по време на умнокрасивия грип, сега е заел една позиция на рупор и безкритичност, подобна точно на онези, които преди осмиваше за мейнстрийма им. Няма лошо, свободна страна сме, само ако може да не ми слагаш чужди тролщини. Бъди здрав и успех, сори за грешките, но от тела - толкова. Спирам - светли празници ви желая
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Mateev, уж си интелигентен човек, може ли един човек да е убит и жена му да го твърди а той да е жив и президент на държава ? А и то се вижда че това са различни артисти. Според мен за Путин въпроса е кой и защо го е убил ? Ако погледнем до онази дата когато изчезна самолета той е прозападния президен на Русия. Дори виж инервюто в което го питат за Крим и Украйна какво казва - Украйна е независима държава и Крим не е наш проблем !

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
        Абе как така цялото русотрол се организира да хвали Груйчето веднага след поста? Повечето на ниво Израждане. СлучаЕност?
        Чакат някой "неутрален" пост на Грую а-ла "ЕС умира, загива, фалира, студува, гладува и бедства без ток, газ и бензин, ама и в Русия май има няколко загинали - ето, обективен съм!!!" да го възхваляват за позицията.

Впрочем не мисля, че Грую е проруски трол. Човека пише убедено, но в трето лице, мн.ч., вероятно по-скоро чете много руски тролове и в опит да "балансира" източниците е забравил за друго освен Цанов, Карбовски, поглед.инфо и Анастасия Гешева.

Коментар

• Горещо се моля да има Бог, Дявол и 9 кръга на Ада. Да, ама когато са ги проектирали, нито Бог нито Дявола са се сетили, че може някога да се пръкне такова изчадие като Путлер, както и такива отрепки, които да одобряват и подкрепят неговите терористични действия.

Та ще се наложи да се проектира и построи 10-ти кръг на Ада за Путлер и за неговите последователи и поддръжници. Вечното горене в казана е малко за такива отрепки. Трябва да се измисли нещо по-сериозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ти ко искаш да си прасе в кочина, АЗ ИСКАМ ДА СЪМ СВОБОДЕН
            Брат, ти какво искаш от такъв? Толкова може.

Коментар

За възрастта си старшинка си доста наивен.
              Старшинки тук няма. Объркал си се.

Коментар

По приказките ще ги познаеш
                Йедене и пийене да има, другото е без значение ...
                ти ко искаш да си прасе в кочина, АЗ ИСКАМ ДА СЪМ СВОБОДЕН
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                  Какво можем да направим ние - да станем в голяма степен САМОДОСТАТЪЧНИ - поне откъм едене и пиени.
                  По приказките ще ги познаеш
                  Йедене и пийене да има, другото е без значение ...
                  И ако може да върнем и комунизЪмЪ за да не работим, най-добре!
                  Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Абе как така цялото русотрол се организира да хвали Груйчето веднага след поста? Повечето на ниво Израждане. СлучаЕност?

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                      Груйка, имаш + от мен. Много не съм чел какво е било 1913...
                      Много не си чел, ама иначе плющиш плюсчето. Евала. Иначе на Груйчето 1913 няма нищо общо с 2014, камо ли с 2022. За да се направи на неутрален обаче, Груйчето е длъжен да "наплюе" Русия и после да я оправдае чрез нас. Годината е без значение. И без това всеки път е различна.

Коментар

Груйче, добре си се постарал. Седма точка кърти
                        Пак успя да оплюеш всички освен Русия. Путлер и той оня ден приказваше, че целия свят му е крив. Вече съм сигурен. Няма нищо неутрално в теб.
                        В постинга на Груйчо прозира егоизъм в неговата висша форма. В постингите на нас, защитниците на Украйна, прозира съжаление към Украинците и тотално несъгласие с агресивната политика на Путин, водеща до чиста форма на ТЕРОРИЗЪМ !!! В постингите на русоробите прозира лъжа, измама, простотия, неадекватно възпитание и разсъждения, както и много много комплекси от това, че не са успели в живота и сега си търсят оправдание на политическо ниво. Един вид ние не сме успешни и богати, но ако Путин беше на власт у нас, никой нямаше да е успешен и богат.

Всичките тези русороби са "бойци" зад клавиатурата, и отрепки в реални живот. Ако попаднат под окупация, веднага ще станат предатели и колаборационисти. Избиването на комплекси е тяхното кредо, а лъжата и измамата - тяхно верую. Предателството им е в кръвта, подлостта - също. Злобата им е безкрайна така, както е безкрайна и манията им за величие.
                        Last edited by Mateev; 23.12.2022, 14:51.

Коментар

• Грую - само за едно не съм съгласен. Русия и ФАЩ са е един отбор против пуделчето ЕС или по скоро против КОНСУМАТОРСКОТО общество. Свърши с папкането на кредит, почивка от почивката на @бали в бора бора или обратното - може и велинград .
                          Единствената причина която виждам да води Русия война е да СМЕНЯТ световния ред за сметка на физическата смърт на украйна и фактическата на дърта европа.
                          Какво можем да направим ние - да станем в голяма степен САМОДОСТАТЪЧНИ - поне откъм едене и пиени. Задължително да ОСТАНЕМ енергийно НЕЗАВИСИМИ (щот това ни унищожават сега) и ако може да си върнем КОМУНИСТИЧЕСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, АРМИЯ
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Pyramid, те нали правят, отначало се опъваха но лека полека заеха позиция. САЩ са много силни във военно отношение, тези оръжия които имат, никой не иска да ги усети на гърба си. Според мен това е което определя позицията на ЕС.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Ба, не ви ли омръзна да дъвчете едно и също? Айде предколедно 2-3 реда от мен с пожеланието тази война да свърши - все ми е тая как ще свърши, но да свърши догодина. Набързо:

1. Агресор ли е Путин - агресор е, точно както бяхме ние през 1913
                              2. Предизвикан ли беше - предизвикан беше, но като малоумник лапна голата кука, точно както ние 1913
                              3. Размазана ли е Украйна - размазана е, зависи само и единствено от помощите от запад
                              4. Срината ли е инфраструктурата ѝ - срината е, ако зимата не е топла, ще е ад там (горките хора, за военните ми е все тая)
                              5. Какво крепи украинците - според не ги брига за някакъв шибан Донбас или Крим, креши ги надеждата да ги приемат като просяците в ЕС и после да им излеят трилиони за възстановяване
                              6. Какво може да направи ЕС - нищо, каквото нареди САЩ, това ще е
                              7. Нас кво ни грее - принципно нищо, уж вдигнахме износа на оръжие, ама през ден мрат хора в Казанлък или Сопот от пренатоварване
                              8. Газчица - можем и без руска, въпросът е в цената
                              9. Бензинец - тук не съм спец, ама май не е можем особено
                              10. АЕЦ-а - кОр, тате, баница ще е там. И не, не е до гориво, ами къде ще складираме ядрения боклук - предлагам всеки умнокрасив да си събере по едно джобче и да си го копа в градинката, все пак трябва да сме солидарни, нали
                              11. Ще продължи ли войната и през 2023 - да, ще продължи, за огромно съжаление. Рапките са свикнали да воюват, а украинците нямат особен избор
                              12. ЕС? Зависи колко студена ще е зимата и как върви инфлацията, засега всичко изглежда като натягане на бурето с барут - дано греша

Бъдещето - не го виждам розово, за съжаление. Не виждам нито как русия ще бъде смазана като Германия 1945, нито пък виждам изход за Украйна в границите ѝ от 2022 (дори не говоря за Крим). Не виждам и смисъл от конфликта, поне за нас - това с плашенето с рашкопитеците-людоеди е за промити умнокрасиви ковид мозъци. Но не виждам и как ще плеснем с ръце и ще се прегърнем с рашките и квото било - било. твърде дълго се проточи всичко и колкото пвоече се проточва, толкова повече печелят САЩ и Китай, а губи ЕС. Удивително е как самият ЕС не го забелязва. Или всъщност май няма какво да направи, като всяка безгласна колония, управлявана от генерал-губерантори, назначени от сащ....

Успешна нова година, колеги и дано войната спре. Обърнете внимание на близките си - много хора и в Украйна, и в Русия няма да могат да го направят, а нито всеки руснак е путлерист, нито всеки украинец е азовец...
                              Груйка, имаш + от мен. Много не съм чел какво е било 1913, но там след 2014, а и преди това, чета напоследък, е било страшна работа. Малко е инфото по нашите медии, но ето нещо промъкнало се - https://eurocom.bg/index.php/new/ubi...RfZItsa36OSG-4
                              за убийството на няколко човека и за отношението на киевския решим. За Донбас да не говорим...
                              - 10. отработеното гориво, сигурно ще е няколко каруци - да се обадят на братчедите, ще им намерят място, за десетки лева на каруца
                              7. Нас кво ни грее - ами комай отиват щетите над милиард до сега, за по-скъп газ, за бежанците сме похарчили няколкостотин милиона, от нашия бюджет. Но колемия кОр е напред във времете - цяла Европа ще страда и ние респективно. Доста големи компании се преместиха в САЩ на по-евтин газ.
                              Last edited by petyob; 23.12.2022, 14:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Имаш харесване от мен. Само, дето ЕС има какво да направи но, купените му пишман "лидери", го водят на икономическата кланица. Има ли излизане оттам?
                                - Има. На пържоли.
                                За възрастта си старшинка си доста наивен.

Коментар

Working...
                                X