Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Те са измислили да влязат в латвия ли беше или литва, тези двете ги бъркам, в тази която ги блокираше към техни територии да нямат връзка. Да свалят властта, без онези да гъкнат да извикат НАТО - то и смятат че те ще го направят за да спасят страната си от война и разрушения, както стана в тези области в Украйна, защото самата страна няма абсолютно никакви собственни военни възможности. А и руснаците смятат да влязат, да отцепят този коридор и после да си ходят, като ги оставят да са си в ЕС. Искат да демонстрират че НАТО - САЩ друго освен да дават оръжие не правят и няма да направят за никой който не им е от много голямо значение.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Джуджето тропа гневно с краче и заплашва с ЯО ако не му отстъпят каквото си е заплюл в Украйна. Логиката на старшинката е да му клекнат всички и да го гледат в очите като му го поемат. Сигурно такъв му е опита от славната казарма.Last edited by Pyramid; 09.01.2023, 22:31.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Джуджето тропа гневно с краче и заплашва с ЯО ако не му отстъпят каквото си е заплюл в Украйна. Логиката на старшинката е да му клекнат всички и да го гледат в очите като му го поемат. Сигурно такъв му е опита от славната казарма.
както и раZийката ще бъде за Европа
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Значи, ти не знаеш, какво се опитват западняците? За какво да говорим, тогава?
Хайде, от мен да мине, съвсем накратко: Военен натиск за разпадане на Русия. И другаде обяснявах но, си пропуснал: Къде по-хуманно е да потракат с ядреното оръжие и да НЕ СЕ НАЛОЖИ да го употребят, т.к. който трябва, си е дал сметка за последиците отколкото, без да бият тъпана, да ударят няколко пъти, "за назидание" или, както го сториха янките в Япония, за да уплашат, че наистина, могат да (и го) използват по назначение, убийство на хора.
- 7 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Обясни ми, какво искаш да кажеш. Кой кого плаши с ЯО и кой какво трябва да спре?
- 7 Харесвания
Коментар
� -
Обясни ми, какво искаш да кажеш. Кой кого плаши с ЯО и кой какво трябва да спре?
Хайде, от мен да мине, съвсем накратко: Военен натиск за разпадане на Русия. И другаде обяснявах но, си пропуснал: Къде по-хуманно е да потракат с ядреното оръжие и да НЕ СЕ НАЛОЖИ да го употребят, т.к. който трябва, си е дал сметка за последиците отколкото, без да бият тъпана, да ударят няколко пъти, "за назидание" или, както го сториха янките в Япония, за да уплашат, че наистина, могат да (и го) използват по назначение, убийство на хора.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Не приказвай от позицията на собствената си камбанарийка, и после да обобщаваш, че освен тебе всички останали живеят зле. Това не е вярно. Ако ти със зор събираш копейки посредством лъжа и измама в този форум, повечето хора са запретнали ръкави и са си оправили живота. Иска ти се всички да са бедни и прошлеци като тебе, но това не е така.
ЩЕ опирам да преведа на простосмъртен език:
МАТЕЕВ ИМА ПАРИ. МНОГО ПАРИ. Ако паметта не ме лъже, сам беше писал че, е сред Топ 20 българи по богатство. Ама това беше отдавна, преди 18 години. Днес, може и още да е напреднал.
Такаааа...
От горното следва че, който не е като него, е прошляк и не бива да говори "от позиция на собствената си камбанарийка". Което е странно, т.к.от чия , тогава да говори, че някой бил живеел зле. От Катедралата Матейкова? Ами то, по Матейка, всички са добре и ОК.
Добра новина. Пък аз, да ги мисля, 'баси.
Last edited by Pyramid; 09.01.2023, 21:46.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Убеден съм, АКО си с всичкия си, триста пъти, ще предпочетеш да те уплашат с ЯО и да се спреш, отколкото само веднъж, да го употребят по
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеGiRo, кое е истина, освен че хора които не знаят че масово народа няма пари и живее от заплата до заплата, решили да направят инфлация по странен начин. Нали за да се повишат трайно цените трябва да има с какво да се купуват тези по скъпи стоки, а народа пари няма. Как да стане ? Сега накрая цените ще паднат под нивата преди пандемията и то сериозно. Честито на купилите скъпо, ще могат да продадат още по евтино.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
GiRo, кое е истина, освен че хора които не знаят че масово народа няма пари и живее от заплата до заплата, решили да направят инфлация по странен начин. Нали за да се повишат трайно цените трябва да има с какво да се купуват тези по скъпи стоки, а народа пари няма. Как да стане ? Сега накрая цените ще паднат под нивата преди пандемията и то сериозно. Честито на купилите скъпо, ще могат да продадат още по евтино.
- 1 like
Коментар
� -
Не очаквах да разбереш сарказма!
Коментар
� -
Агро, има неща за които САЩ не могат да дадат дори разумно обяснение. Байдън изтъкваше като проблем пандемията, нея щеше да преборва и още като ги избраха тръгна да се занимава с Русия, просто я отметна задачата с пандемията като решена. А тя си беше голям проблем за целия Свят. Ако Китай е виновен както говореха тогава, че за да не си спре икономиката не е взел мерки да не пръсне заразата по Света, то Байдън който неглежира проблема невинен ли е ? Защото говореха за голяма вина на Китай..много тежко ги обвиняваха.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение... Русия нападнала Украйна.Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
�
Коментар