barovec, колкото да изнервят руснаците и те да откачат, просто психически няма да издържат и ще ги попилеят въпреки че би било голямо престъпление.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
мн е тъпо да ви помагам като ви цитирам, ама айде за последно:
да , знам, надеждите на кремлинските тарикати е подкрепата да спре.
някога , по някое време най вероятно ще спре
но за момента заявките не говорят за това
оръжие имат да ги зарият купчини, но по важното е , че имат пари. пари с лопатата да ги зарият
ножа и сиренето е у тях, а за сега заявките казват подкрепа
когато се обърнат заявките , обещавам да ви информирам, но то така или иначе ще се разбере
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеbarovec, едва ли ще им подаряват вечно, те също имат нужда от възтановяване. Дават им старо и повредено дори оръжие според поляците. Четох някъде за такава статия в полската преса, оръжието било вече ползвано за други войни.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнениеhttps://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/13497741
Ватите пак са сменили командването. Генерал Армагедон понижен.
- 3 Харесвания
Коментар
-
не разбрахте нещо много просто, ако се налага ще им подарят и армия
имаме гигантска диспропорция в балансите
имаме заявки и от двете страни
имаме хиляда войни в последните 5 хил години спечелени по един начин
останалото е да съберете 2+2
Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнениеАбе май се налага да им подарят една нова армия. Поне толкоз голяма колкото тази която имаха към 23.02.2022г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеМурзилажа, каква става? Превзехте ли Соледар? Пригожин рече да, Песков - не. Това лъжата при ватата - национален спорт
- 4 Харесвания
Коментар
-
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/13497741
Ватите пак са сменили командването. Генерал Армагедон понижен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n4010015[/ATTACH]
Коментар
-
бай Митьо, доста по късно възниква, но щом казваш. На мен не ми пречи че са се отделили и са направили после държава. Не ми пречи и тези области от укр и русия да се отделят и да си направят държава. Според мен нито Украйна има право да се сърди, нито Русия. Те са много зле, ако парите които се дадат на Украйна се дадат там, не са необходими много, но те при свестни хора които да ги управляват ще се оправят много бързо. Не мисля че там може да се намерят хора които да не си крадат държавата и да я изоставят. До това опира всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениебай Митьо, то пък вие защото направихте сигурно, Русия и Украйна са части от първата българска държава. А Г. Димитров се е подигравал на немците че и те са се измислили, а идват от там от където и българите. Бях се притеснил нещо...
Гошо Тарабата не ми го хвали....достатъчно поразии е направил на България. Е Македония стига, а далеч не е само това.
А иначе по въпроса за правенето, не знам кои според теб сме ние, но от нищо, нула, зерО(както казва другарката Робева), хич не е трудно да направим повече.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар