Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
За соросоидите не говоря защото те не произвеждат нищо , но за сметка на това търгуват с влияние и познанства. Но на практика те получават подаръци и техния продукт не оказва влияние/пряко върху това какво прави даденото правителство. Дали трябва да те причисля към соросоидите- не знам, не съм се замислял, но самият факт че си бил в органите които бият всеки ме кара да се отнасям с известно мнение за теб. Което не е особено добро за теб, но това едва ли те интересува
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами що не говориш за соросоидите?Почвай и ако ме причислиш към тях си с Ай Кю под 50.Аз съм привърженик на противниците на соросоидите.И особено на един човек, когото много мразят.
Коментар
-
mirodes, не съществуват, нито едните, нито другите. Ти не си срещу тези които наистина ги има и забъркват кашите, ти си срещу тези дето ги няма. Какво да ти кажа.Last edited by supertrader; 02.02.2025, 20:14.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, не мисля че соросоидите съществуват, Сорос е един спекулант направил големи спекулации зад които не стои той а цялата финансова система. Сега фин. система има основна роля в случващото се. До вчера Русия не им изглеждаше лоша и постилаха меките килими пред руски олигарси, които те определяха кои да бъдат както основното е дали ще си държат парите в техните банки. Сега блокират тези пари и уж ще ги дават на някой който не ги е внасят. Ами той като знае какъв е неговия статут на несобственик на парите като му дадат една малка част от тях ще подпише че ги е получил, а те ако са ги одухали - инвестирали много сполучливо ясно къде просто ще се оттърват от този си дълг.
- 2 Харесвания
Коментар
-
mirodes, не мисля че соросоидите съществуват, Сорос е един спекулант направил големи спекулации зад които не стои той а цялата финансова система. Сега фин. система има основна роля в случващото се. До вчера Русия не им изглеждаше лоша и постилаха меките килими пред руски олигарси, които те определяха кои да бъдат както основното е дали ще си държат парите в техните банки. Сега блокират тези пари и уж ще ги дават на някой който не ги е внасят. Ами той като знае какъв е неговия статут на несобственик на парите като му дадат една малка част от тях ще подпише че ги е получил, а те ако са ги одухали - инвестирали много сполучливо ясно къде просто ще се оттърват от този си дълг.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
Аз наистина не разбирам защо смяташ че някой трябва да се съобразява с някой друг. Ето ти например китайците оспорват митата в сто. Не съм сигурен дали говедарите са в сто/ всъщност мисля че са основатели/, но ако са това дело спира митата. Какво толкова купуват руснаците от говедарите или обратното. Мисля че руснаците са продали стоки и услуги на стойност около 14 милиарда долара на говедарите, обратното не знам. Но какво са 14 милиарда- ако щеш, но дори и бг няма да се трогне от такива продажби. За разни соросоиди не говоря
Коментар
-
България сега не може да влезе в еврозоната, нещо което българите винаги са искали предните десетилетия. Проблема е че водата толкова се размъти, а ще се освободи една огромна за България сума, която сега се подържа за обезпечаване на борда и в мътната вода парите просто ще изчезнат. Ако беше в годините преди 2008 - ма, ситуацията с ЕС беше съвсем друга и те щяха да окажат влияние да не се пропилеят тези пари.D.Y.F-091066
Коментар
-
dmm, проблема е в Сащ, не е в Украйна. Нея и цялата да я изорат с бомби все тая. Ами не им пука че умират украинци, а те загиналите са предимно такива. На самите украинци, които са кастата управляваща тази страна не им пука за другите украинци, може да не ги смятат за хора.Last edited by supertrader; 02.02.2025, 19:04.D.Y.F-091066
Коментар
-
Military Watch MagazineСША
31 января 2025 10:30
1511505
Оригинал статьи
Новый "Искандер-1000" может похвастаться удвоенной дальностью и большей точностью MWM: Россия запускает в серийное производство новую ракету "Искандер-1000"
Россия вскоре начнет серийное производство новой версии баллистической ракеты "Искандер-М", пишет MWM. Из-за дальности полета в тысячу километров систему в разговорной речи окрестили “Искандер-1000”. Сочетание высокой мобильности и точности делает ее крайне опасной для противника.
И още нещо..........
Но зато у России в очередной раз закончились стиралки и микроволновки для ракет:
В ЦПД опровергли информацию о том, что рф планирует серийное производство ракет "Искандер-М", летящие на 1000 км
Ранее такая информация появилась в сети и паблики ссылались на журнал Military Watch Magazine. В материале издания говорилось, что россия якобы вскоре начнет серийное производство новой модификации баллистической ракетной системы "Искандер-М" с дальностью до 1000 км, то есть вдвое больше оригинальной версии.
☝️ В ЦПД заявили, что эти данные не имеют реального обоснования и не соответствуют действительности, также отметив, что распространившее такую информацию издание ранее уже писало о якобы способности россии производить по 25 ракет "Орешник" ежемесячно, что тоже оказалось фейком.
В ведомстве также подчеркнули, что россияне используют эту газету для подобных вбросов, чтобы влиять на англоязычную аудиторию с расчетом на то, что информация попадет и в украинское медиапространство.
Как отметили в ЦПД, на самом же деле у россиян в результате санкций технологически осложнен процесс производства ракет "Искандер-М" в принципе.
https://t.me/uniannet/157098
Коментар
Коментар