IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    mirodes, Кой освободи и създаде Новата българска държава ?
    Аууууууууу, путинист русофил, по добре под турско робство отколкото освободени от руснаците

Коментар

• Канада налага 25% мито върху американски стоки

Коментар

• mirodes, Кой освободи и създаде Новата българска държава ?
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение

За соросоидите не говоря защото те не произвеждат нищо , но за сметка на това търгуват с влияние и познанства. Но на практика те получават подаръци и техния продукт не оказва влияние/пряко върху това какво прави даденото правителство. Дали трябва да те причисля към соросоидите- не знам, не съм се замислял, но самият факт че си бил в органите които бият всеки ме кара да се отнасям с известно мнение за теб. Което не е особено добро за теб, но това едва ли те интересува
          Ами не бият всеки,а само който го е заслужил. Даже малко бият ако питаш мен.А това,че имаш негативно мнение за хората, които са били в системата за сигурност и мен ме навява на определени изводи, които не са особено добри за теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами що не говориш за соросоидите?Почвай и ако ме причислиш към тях си с Ай Кю под 50.Аз съм привърженик на противниците на соросоидите.И особено на един човек, когото много мразят.
            За соросоидите не говоря защото те не произвеждат нищо , но за сметка на това търгуват с влияние и познанства. Но на практика те получават подаръци и техния продукт не оказва влияние/пряко върху това какво прави даденото правителство. Дали трябва да те причисля към соросоидите- не знам, не съм се замислял, но самият факт че си бил в органите които бият всеки ме кара да се отнасям с известно мнение за теб. Което не е особено добро за теб, но това едва ли те интересува

Коментар

• mirodes, не съществуват, нито едните, нито другите. Ти не си срещу тези които наистина ги има и забъркват кашите, ти си срещу тези дето ги няма. Какво да ти кажа.
              Last edited by supertrader; 02.02.2025, 20:14.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                mirodes, не мисля че соросоидите съществуват, Сорос е един спекулант направил големи спекулации зад които не стои той а цялата финансова система. Сега фин. система има основна роля в случващото се. До вчера Русия не им изглеждаше лоша и постилаха меките килими пред руски олигарси, които те определяха кои да бъдат както основното е дали ще си държат парите в техните банки. Сега блокират тези пари и уж ще ги дават на някой който не ги е внасят. Ами той като знае какъв е неговия статут на несобственик на парите като му дадат една малка част от тях ще подпише че ги е получил, а те ако са ги одухали - инвестирали много сполучливо ясно къде просто ще се оттърват от този си дълг.
                Да го духат всички копейки и соросоиди. И двата вида са ми еднакво противни.

Коментар

• mirodes, затова на мен азовци не ми изглеждат по различно от глупаци, които са използвани от тези бели якички.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• mirodes, не мисля че соросоидите съществуват, Сорос е един спекулант направил големи спекулации зад които не стои той а цялата финансова система. Сега фин. система има основна роля в случващото се. До вчера Русия не им изглеждаше лоша и постилаха меките килими пред руски олигарси, които те определяха кои да бъдат както основното е дали ще си държат парите в техните банки. Сега блокират тези пари и уж ще ги дават на някой който не ги е внасят. Ами той като знае какъв е неговия статут на несобственик на парите като му дадат една малка част от тях ще подпише че ги е получил, а те ако са ги одухали - инвестирали много сполучливо ясно къде просто ще се оттърват от този си дълг.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение

Аз наистина не разбирам защо смяташ че някой трябва да се съобразява с някой друг. Ето ти например китайците оспорват митата в сто. Не съм сигурен дали говедарите са в сто/ всъщност мисля че са основатели/, но ако са това дело спира митата. Какво толкова купуват руснаците от говедарите или обратното. Мисля че руснаците са продали стоки и услуги на стойност около 14 милиарда долара на говедарите, обратното не знам. Но какво са 14 милиарда- ако щеш, но дори и бг няма да се трогне от такива продажби. За разни соросоиди не говоря
                      Ами що не говориш за соросоидите?Почвай и ако ме причислиш към тях си с Ай Кю под 50.Аз съм привърженик на противниците на соросоидите.И особено на един човек, когото много мразят.

Коментар

• България сега не може да влезе в еврозоната, нещо което българите винаги са искали предните десетилетия. Проблема е че водата толкова се размъти, а ще се освободи една огромна за България сума, която сега се подържа за обезпечаване на борда и в мътната вода парите просто ще изчезнат. Ако беше в годините преди 2008 - ма, ситуацията с ЕС беше съвсем друга и те щяха да окажат влияние да не се пропилеят тези пари.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• dmm, проблема е в Сащ, не е в Украйна. Нея и цялата да я изорат с бомби все тая. Ами не им пука че умират украинци, а те загиналите са предимно такива. На самите украинци, които са кастата управляваща тази страна не им пука за другите украинци, може да не ги смятат за хора.
                          Last edited by supertrader; 02.02.2025, 19:04.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• А бе нова буча ли ви се иска да направите- нощес сте ударили общежитие в суджа която е под контрола на хохлите, не стига това, ами има и видеа на изстрелването на хаймарсите и ударите- нещо сте се объркали или ............. май вече зеления не го слуша главата

Коментар

• Коментар

• Military Watch MagazineСША
                                31 января 2025 10:30
                                1511505
                                Оригинал статьи
                                Новый "Искандер-1000" может похвастаться удвоенной дальностью и большей точностью MWM: Россия запускает в серийное производство новую ракету "Искандер-1000"

Россия вскоре начнет серийное производство новой версии баллистической ракеты "Искандер-М", пишет MWM. Из-за дальности полета в тысячу километров систему в разговорной речи окрестили “Искандер-1000”. Сочетание высокой мобильности и точности делает ее крайне опасной для противника.

И още нещо..........

Но зато у России в очередной раз закончились стиралки и микроволновки для ракет:

В ЦПД опровергли информацию о том, что рф планирует серийное производство ракет "Искандер-М", летящие на 1000 км

Ранее такая информация появилась в сети и паблики ссылались на журнал Military Watch Magazine. В материале издания говорилось, что россия якобы вскоре начнет серийное производство новой модификации баллистической ракетной системы "Искандер-М" с дальностью до 1000 км, то есть вдвое больше оригинальной версии.

☝️ В ЦПД заявили, что эти данные не имеют реального обоснования и не соответствуют действительности, также отметив, что распространившее такую информацию издание ранее уже писало о якобы способности россии производить по 25 ракет "Орешник" ежемесячно, что тоже оказалось фейком.

В ведомстве также подчеркнули, что россияне используют эту газету для подобных вбросов, чтобы влиять на англоязычную аудиторию с расчетом на то, что информация попадет и в украинское медиапространство.

Как отметили в ЦПД, на самом же деле у россиян в результате санкций технологически осложнен процесс производства ракет "Искандер-М" в принципе.
                                https://t.me/uniannet/157098

Коментар

Working...
                                X