IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • livret, всички имат такива дронове, вземаш един смартфон за 250лв и му слажаш софтуер да търси обекти които си му задал с файлчета. Това не е високотехнологично, това е върха на простотията. С такива простотии тази цивилизация ще се затрие. Дроновете се свалят много лесно, правиш обратното - холограми на такива обекти и тъпите дрончета ще ги атакуват, трябва да имаш технически средства които да създадат милиони холограми. Има лекарство.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Бизнеса с петрола и газта ...да го меже да се купи от други места.

      За кой говориш ...?

      А жителите на Канарските острови със сигурност са по-умни... И проблемът не е в цените там.
      Last edited by RUBLA; 04.07.2024, 10:08. Причина: Спазвайте добрия тон!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Щатите СЪВСЕМ ОФИЦИАЛНО, .., ТОЙ да победи?
        es:
        Една банална новина, Украйна е тряснала склад с боеприпаси на орките в Крим. https://www.moscowtimes.ru/2024/07/02/ukrai...-vkrimu-a135639 Любопитното в случая е, че това е ракетна атака от самолет, които орките унищожиха отдавна.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
          Президентът Радев няма да отиде на срещата на НАТО в САЩ. ..


          Слава на УКРАЙНА !!


          Автономни дронове, които щом като набележат целта знаят какво да правят сами. Украйна отново демонстрира възможности непосилни за орките. Украинския гений от малки фирми работещи за победата. https://www.moscowtimes.ru/2024/07/02/ukrai...e-droni-a135634

          Слава на ВСУ и Украйна!

          Коментар


          • Ти мой и да не разбираш, но дълбоката връзка ф случея са драми във Възраждане.
            Last edited by RUBLA; 04.07.2024, 10:09. Причина: Спазвайте добрия тон!

            Коментар


            • Сибирския Бръснар, добре е да се забрани пребиваване на украинци и руснаци в България, да не им се издават визи. Нищо добро няма да дойде за нас от там в краткосрочно и по дългосрочно бъдеще.
              Диктатури и авторитаризъм, корупция. И да не ми разправят че санкциите работят, пълна е Европа с тях, другите никъде не ходят, тези не могат да се спрат. Също българи нямат работа там.
              Last edited by supertrader; 04.07.2024, 08:31.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Президентът Радев няма да отиде на срещата на НАТО в САЩ. И правилно.
                Няма истински държавник, който би си сложил подписа под това безумие. Тази идея беше лансирана от Столтенберг в средата на юни. Тя предвижда всяка страна член на НАТО да отделя пари от бюджета си за Украйна. И така всяка година. Това не е еднократна, а постоянна помощ. Много искам евроатлантиците да обяснят на българското население как ще му бръкнат в джоба, за да финансират един корумпиран и бандитски режим, който се разкапва пред очите ни. Разбира се, че тези пари няма да отидат при страдащите украинци, а в американските компании, окупирали Украйна, които "ще я възстановяват" след като Путин я победи. Това е престъпление. Добре е всеки политик да го знае преди да дръзне да предаде собствения си народ заради един наркоман и побърканата американска шайка зад него.


                Слава на РУСИЯ !!

                Коментар


                • Щатите СЪВСЕМ ОФИЦИАЛНО, бяха в Афганистан, и войната им струваше около 2,3 ТРИЛИОНА долара. И изгубиха. А тогава, безспорно, бяха световна Сила номер 1. Сега, не са. И досега, са похарчени 1/10 от тези пари, заедно с ЕС. И НЕ СМЕЯТ ЛИЧНО да натиснат копчето. Тогава, ТЕ биеха и изгубиха, сега се бие значително по-слаб от тях украински контангент.
                  Е, на какво отгоре, ТОЙ да победи?
                  - Само питам.

                  Коментар


                  • Бизнеса с петрола и газта не се води поначало печеливш в Цял Свят. Гарантирано печели ако няма разходи, но в Русия не могат да добиват без разходи. Затова по едно време казаха - трябва да изнасяме само технологии, защото вече изнасяха и от тях правят сигурни печалби. И в момента износа на технологии не е блокиран, не може да се блокира, това не е петрол да го меже да се купи от други места.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Кисимов, азиатците куват от там неща в които има технологии които руснаците пазат в тайна, това нещо е от времето на СССР и този износ никакви санкции не го ловят, защо мястото от което може да купиш е едно единственно. Тези неща се създават в университетите. Трябва да имаш наука, образование и университети. Много неща които са от там се продават като азиатски. Например стъкловлакната или по точно добавките в стъклото. В тези оптични кабели по дъното на океаните има руска технология 100%. Също закалени, по здрави от метал полимери, в двигателите на колите ги използват. Реакторите последно поколение, които дори да му се прекъсне всичко ще спре реакцията в него, няма да го разтопи, няма да има изтичане на гориво. Мисля че доставените у нас са такива, но са сложни и дори да имат железата няма да могат да ги ползват други, те затова казват - не може да ги продадете, липсва нещо същественно.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • В Русия отчитат стотици милиони полети годишно, но западната статистика превратно смята и не ги лови, както и руското производство въобще за тях вече е в зоната на здрача, руската територия е 48 пъти по-обширна от Aлемания и по-разредена на трафик.
                        Last edited by Кисимов; 04.07.2024, 11:57.

                        Коментар


                        • satz, дълговете не са сложна тема, те са начина с малко пари да се опосредствя голяма търговия и това нещо много се разви с появата на компютрите, създадоха се невероятно много пари. Всеки от финансовите инструменти без изключение, няма нито един е насочен към емитиране на дългове. В САЩ са създадени 215 трилиона последно ги даваше статистиката им чрез дългове и още 200 трилиона дългове обезпечени с пазарна капитализация на фирмите, общо 400 трилиона..над дългове. Сега има ли нещо неясно по въпроса - защо в Азия строят огромни градове с кули, високоскоростни влакове, това с пари от износ на лаптопи и смартфони няма как да стане, просто се инвестират пари които влизат в банковата им система и срещу тях нищо не излиза. Знаети ли къде по коствен признак може да се намери информация за сумата която е частен дълг и инвеститорите са чужди да Азия ?
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
                            Митенце...

                            Кажи сега- американските бази във Финландия броим ли ги за успех на Путин?
                            Last edited by RUBLA; 04.07.2024, 10:12. Причина: Изтрито мнение.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                              Дечица, това за дълговете е сложна за вас тема,
                              първо напишете разказче, защо според вас в Русия дето била задминала Германия, ползваните самолети на очо са хиляди пъти по-малко
                              Сукалчето с поресната глупост.
                              Ако мине, мине..

                              Коментар


                              • Дечица, това за дълговете е сложна за вас тема,
                                първо напишете разказче, защо според вас в Русия дето била задминала Германия, ползваните самолети на очо са хиляди пъти по-малко

                                Коментар

                                Working...
                                X