Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Tepxi, къде ще се оправиш, навсякъде е едно и също, той Запада пропадна и не могат да правят вече почни нищо..само внасят. Това сега е да се нападаме вече взаимно и със сила, да се избием сами. Няма западняци, станаха пропадняци които нападат своите.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Освен тъпа евроатлантическа дришня нещо друго в главата ти има ли?Кои укри искат в Европа Зеленогорски и братята боксьори ли?И неколко олигарси...Стига с тая вмирисана Европа.Ако за теб това е мечта на мен ми се повръща от Европа.
Като Полша и Чехия или като Беларус и Молдова?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
Я покажи къде четеш че са 63 % тези които подкрепят че България иска да е в ЕС и НАТО .
Понеже новините са ми други . Не знам твоите от къде са ., Ако са от Козяк - подвеждащи са , да знаеш.
А , и не споря че във форума има 2-3 % антиваксари + проукри . То всяко стадо си има черна мършава овца . Нещо като статистическа грешка .
Макар че трябва да сме поне 100 човека и да ми покажеш още един като теб за да ми е вярно изречението за 2та%.
Първо - тук няма 100 човека а 20-30 , с двойните и тройни никове - 50 . А и друг като теб антиваксър / укро-нато-любител - не знам .
Всички други които съм чел като антиваксари и бяха против истерията с ваксините и против задължителното боцкане и маските , всички които виждаха замисала и причините за това , сега са антиукраински и антиНАТО . Но трябва да смениш източника на информация за да го установиш .
По форумите са едни и същи , със заучени опорки и го правят за прехрана .
Разбира се, че в едно видинско село, където хем земята пустее, хем дворовете са плевелясали, хем народа е от 8 сутринта на селската кръчма "щото немаме работа", 90% са за връщане на комунизма и за Русия.
Понеже са твърде млади да помнят соц-а, са чули от техните,.че тогава имало всичко.
Има известна драма, защото на избори гласа на планктона струва 50 лв. и е равносилен на моя.
От друга страна няма драма, защото аз и хората като мен ще се оправим и в чужбина.
А тия от видинските села ще плюят вече Русия - я защото няма пари, я защото ги кара да работят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Тежко ущърбно мислене с американски стереотипи. За какъв "успешен украински модел" говориш, след като тези некадърници успяха, без война, да влошат икономика и жизнен стандарт там под българския? Съвършено несериозно.
Режим който разчита основно на силово решаване на предизвикателствата след като се провали там където би следвала да е най силен.
Първо губи доверие в обществото след това разногласия в ядрото и в последствие се разпада отсамосебе си.Last edited by Майстора233; 20.04.2022, 15:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеnational power - USA..те се заканиха на ЕС и си изпълняват заканата. Затова е много по правилно вместо да биеш заложниците взети по неведоми пътища и пътеки, направо да удариш злосторника. Русия какво прави ? Влезе в Украйна да се бие с украинците и това нещо ще е много успешно, няма що.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Украйна, разбира се, е виновна за всичко това. Затова и трябва да бъде унищожена, населението й избито или разселено, а земите - превърнати в гробище.
Кой им даде право на "укрите" да искат в Европа?
Кой им даде право да искат свободен пазар, свободно пътуване и право да изкарват, каквото си заслужат?
Що за наглост?!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ако руснаците, с цялата си огнева мощ, искаха да избият възможно повече украинци, вече щяха да са в Киев, Лвов, Харков, Одеса, Чернигов, Николаев и т.н. и да бяха завзели всичко до западната граница. Да, ама не, нали? Ще рече че, не познавате нито хората там, нито държавата им, нито мотиви, критерии и т.н.ансамо, повтаряте, като папагали. Що за наглост?!?
... а и нали бяха тръгнали на блицкриг - след като превземеха Киев за 72 часа, после те ще трябваше да го възстановяват.
Разбира се, опасността от това руснаците да се изнервят от хода на войната и да прибегнат към тотал щетата си седи. Не са далече от ва-банк играта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНа получовеците трябваше да им кажеш, че това, което си написал, е ирония
Иначе те ще те приемат за техен човек
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Войната е всъщност не заради раширението на нато. А е от страха че вероятен успешен модел в Украйна може да зарази рускато общество и да се появи някой руски Зеленси.
Единсвеното нещо което можаха да измислят за да се противопостяват на западната експанзия е войната защото няма какво друго да предложат .
Като руските хардлайнери искат да спрат процеса в зародош преди да се е прехвърли при тях като едновременно да консолидират власт и обществото.
Според мен последните събития от лятото в Белорус ги накара да предприемат тези крайни действия които до тогава отлагаха.
Коментар
-
Хич не слагай знак за равенство между "антиковидваксъри" и "путинофили".
Ей ме на - не се ваксинирах и бях твърдо против 90% от малоумните Ковид мерки.
Също както съм против всеки да си нахлува в която си иска съседна държава и да си избива цивилни, щото "търсим нацисти, 100 про имате някакви .... ааа, нямате?!? Е тогава търсим биолаборатории! Аааа, и това не намерихме ... хубаво де, ще измислим нещо!"
Социологията също е категорична - само 30% от българите се ваксинираха, но 63% подкрепят оставането на България в западната цивилизация. Тия 33% разлика между двете са хората като мен - против Ковид мерките и против СССР 2.0. и България като бедна зависима губерния на РФ.
Понеже новините са ми други . Не знам твоите от къде са ., Ако са от Козяк - подвеждащи са , да знаеш.
А , и не споря че във форума има 2-3 % антиваксари + проукри . То всяко стадо си има черна мършава овца . Нещо като статистическа грешка .
Макар че трябва да сме поне 100 човека и да ми покажеш още един като теб за да ми е вярно изречението за 2та%.
Първо - тук няма 100 човека а 20-30 , с двойните и тройни никове - 50 . А и друг като теб антиваксър / укро-нато-любител - не знам .
Всички други които съм чел като антиваксари и бяха против истерията с ваксините и против задължителното боцкане и маските , всички които виждаха замисала и причините за това , сега са антиукраински и антиНАТО . Но трябва да смениш източника на информация за да го установиш .
По форумите са едни и същи , със заучени опорки и го правят за прехрана .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПри всички недостатъци на укаринската държава, там се живее сто пъти по-добре отколкото в Русия. Има и свобода, хората творят, създават и се радват на живота. Това не може да бъде търпяно от един нео-фашистки режим като този на Путин. Реално самото съществуване на Украйна е заплаха за режима в Кремъл. Русите могат да се надигнат и да кажат, ама вижте Украйна, защо не можем и ние да сме като тях. Това не може да се позволи.
Лично аз до сега нямах ясна идея колко е зле в Русия. Извън Москва, Петербург и още два-три града, бедността и мизерията там са потресаващи.
Единсвеното нещо което можаха да измислят за да се противопостяват на западната експанзия е войната защото няма какво друго да предложат .
Като руските хардлайнери искат да спрат процеса в зародош преди да се е прехвърли при тях като едновременно да консолидират власта и обществото.
Според мен последните събития от лятото в Белорус ги накара да предприемат тези крайни действия които до тогава отлагаха.Last edited by Майстора233; 20.04.2022, 15:06.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Украйна, разбира се, е виновна за всичко това. Затова и трябва да бъде унищожена, населението й избито или разселено, а земите - превърнати в гробище.
Кой им даде право да искат свободен пазар, свободно пътуване и право да изкарват, каквото си заслужат?
Що за наглост?!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеУкрайна, разбира се, е виновна за всичко това. Затова и трябва да бъде унищожена, населението й избито или разселено, а земите - превърнати в гробище.
Що за наглост?!?
Иначе те ще те приемат за техен човек
Коментар
-
national power - USA..те се заканиха на ЕС и си изпълняват заканата. Затова е много по правилно вместо да биеш заложниците взети по неведоми пътища и пътеки, направо да удариш злосторника. Русия какво прави ? Влезе в Украйна да се бие с украинците и това нещо ще е много успешно, няма що.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар