If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Вчера полицаите вкараха на топло 66 човека, днес , сигурно повече
Така, дерзайте И очаквайте Грузински Майдан, както и Грузия в НАТО и Европа
И в Молдова
И едно злобно джудже, обесено с краката нагоре, заедно с пропагандоните си
Не ти разбирам особено радостта. Да, чисто човешки и аз ще се радвам, когато Украйна бъде възнаграден за това, че го игра бент, но нали се сещаш какво ще стане с нас спрямо ИТ и аутсорсинг
хъба Киев, в който 1000 долара са висока заплата?
Нека благодарим на украинците за тяхната саможертва, но да не забравя и нашия национален интерес, който НЕ Е да имаме по-нископлатена, по-симпатична и по-голяма конкуренция от североизток.
Досега защо тоя аутосорсинг не отиде в Украйна.?Не е баш така,както го мислиш,то по тая логика в Западна Европа не трябва да има заводи заради високите заплати и данъци.
А бе говедарите сега какви ще го играят- радетели за демокрация и свободен пазар, нали? Обвинили хохлите че били взривили потоците. Интересно ми е дали ще им наложат санкции
Какво от написаното е комунизъм?
Искам ли Украйна да спечели войната? - Искам.
Искам ли да възстановена и да просперира? - Искам.
Искам ли това да става спрямо досегашната тенденция - чрез секторите, в които ние сме силни? - Не искам.
Така де, всичко най-добро за пича на горния етаж, но нека не ми отнема хляба
Нещо на агентурно ниво май се карате, кой е по-по -най гьотверен, а?
Язък че си служил в казармата, изстрелва се ракета която се взривява в дадения квадрат/куб/палелепипед , осколкото поразяват каквото могат. Същия принци се използува срещу десантчиците. А бе ти сигурен ли си че си служил в БНА. Там тъпанари не вземаха по твое време. Пращаха ги в кеча
Нещата са други. Някога, той много приличаше на умен. Може би, възрастта, радиацията...все фактори за оглупяване...
Украйна си заслужи наградата. Ако не беше тя, не се знае колко надълбоко в Европа щеше да напредне Путлер. Украинските войници проляха много кръв и тази кръв трябва да бъде заплатена. И в следващите десетилетия Украйна ще е галеното дете на Европа и на запада. Очаквам да стане една от най-развитите европейски икономики и едно от най-добрите места за живеене. Руснаците масово ще емигрират в Украйна, защото езика е почти същия и адаптацията им ще е много лесна.
За Украйна "ако не беше тя" не знам но виж, ако Зе Ленски не беше, може би, нямаше война да има. Така че, за войната, да благодарят на него и на наглоскаските, т.к.руските войски не навлязоха там току-така. За галено дете на Европа следващите десетилетия не знам, дали ще я огрее, обаче. Толкова смърт и разрушения, как се поправят?
Бомбата е много голяма и много тежка - един самолет със зор носи 2 такива бомби. Затова че ще я виждат, ще я виждат, но с какво ще я гърмят не знам, след като бомбата няма топлинна сигнатура.
Язък че си служил в казармата, изстрелва се ракета която се взривява в дадения квадрат/куб/палелепипед , осколкото поразяват каквото могат. Същия принци се използува срещу десантчиците. А бе ти сигурен ли си че си служил в БНА. Там тъпанари не вземаха по твое време. Пращаха ги в кеча
Много ще искат, но ще крият че са руснаци... точно както е при Хърватия и сърбите
Зазка, какво стана със самолетчето- А- нам си колко. Доколкото разбрах вече е на бойно дежурство- е не както преди на 50км от фронта, но достатъчно наблизо. Когато пишеш следващия път имай предвид бг поговорката- на лъжата краката са къси
Единственото в което си прав е че никой няма да гледа нито този, нито следващия клип- нито твой, нито на зазката, нито на соската, нито на галфоню. И само да ти коригирам глупостите с мои умности- 82г учихме че ауакса вижда човек-войник един брой на разстояние от 120-140км. Не знам колко е голяма тази бомба, но няма начин да не я видят рлс-ите. Дали ще имат време за реакция и каква ще бъде тази реакция е друг въпрос. Бомбата сигурно ще бъде не по малко от 3 метра, така че с виждането и няма да има никакъв проблем
Бомбата наистина е много голяма и много тежка - един самолет със зор носи 2 такива бомби. Затова че ще я виждат, ще я виждат, но с какво ще я гърмят не знам, след като бомбата няма топлинна сигнатура.
Не забравяй, че бомбата има ИИ и може да си променя маршрута на полет, което я прави много трудна за преследване, уцелване и сваляне. Факт е, че ВСУ вече употреби няколко такива бомби, които необезпокоявани си взривиха целите с най-голям кеф.
Украйна си заслужи наградата. Ако не беше тя, не се знае колко надълбоко в Европа щеше да напредне Путлер. Украинските войници проляха много кръв и тази кръв трябва да бъде заплатена. И в следващите десетилетия Украйна ще е галеното дете на Европа и на запада. Очаквам да стане една от най-развитите европейски икономики и едно от най-добрите места за живеене. Руснаците масово ще емигрират в Украйна, защото езика е почти същия и адаптацията им ще е много лесна.
Личи си, че баща ти е бил комунист. Кръвта вода не става
Какво от написаното е комунизъм?
Искам ли Украйна да спечели войната? - Искам.
Искам ли да възстановена и да просперира? - Искам.
Искам ли това да става спрямо досегашната тенденция - чрез секторите, в които ние сме силни? - Не искам.
Така де, всичко най-добро за пича на горния етаж, но нека не ми отнема хляба
Кисимов, моля да коментира това дали е БЪРЗО. Като военен мисли ли, че само публично пристигат нещата
пп
25-ти ден няма дефицит на ток в Украйна, >1000Мвт са влезлите мобилни мощности.
Дефицит, както няма, може да възникне. А нещата, колкото и да пристигат, все я виж, колко дълъг път трябва са изминат. Километри, граници и т.н. От едната страна. От другата - през границата, ХОП!
Коментар