Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНа мен не ми харесват нито балистичните стратегически ракети, нито тактическите, нито танковете..въобще всичката железария не би трябвало да съществува, не ми харесват нито лъковете и стрелите, нито копията и щитовете, нито чуковете...просто не ги лайквам тези неща. И биологичните оръжия и геотектоничните и климатичните и химическите, всичко което е оръжие и за война не ми харесва.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Където и да започне контранастъплението, ВСУ ще бие РФ като шкембе в дувар.Това вече е ясно и на самите руснаци.
Няма нито един руснак на фронта, който да е мотивиран да се бие до смърт. Всичките без изключение в момента се борят вътрешно коя от двете алтернативи да избрат - да се предадат или да бягат бързо като за световно.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеДрОгарЕ, току виж контраофанзивата започнала от Приднестровието
While in Moldova, Ukraine's President Zelensky warned Russian troops occupying Transnistria in Moldova to leave if they want to survive. A joint operation between Moldova and Ukraine to liberate the territory may be on the horizon.Това вече е ясно и на самите руснаци.
Няма нито един руснак на фронта, който да е мотивиран да се бие до смърт. Всичките без изключение в момента се борят вътрешно коя от двете алтернативи да избрат - да се предадат или да бягат бързо като за световно. Бас ловя, че вече са си приготвили белите знамена.
Last edited by Mateev; 04.06.2023, 15:52.
- 8 Харесвания
Коментар
� -
На мен не ми харесват нито балистичните стратегически ракети, нито тактическите, нито танковете..въобще всичката железария не би трябвало да съществува, не ми харесват нито лъковете и стрелите, нито копията и щитовете, нито чуковете...просто не ги лайквам тези неща. И биологичните оръжия и геотектоничните и климатичните и химическите, всичко което е оръжие и за война не ми харесва.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, седят на 1800 бамбардировача пръснати из цяла Русия и на всеки по две ракети със заряд 150 кг, увножи го по 16 пъти за да получиш конвенционалния - над 2 тона. Това е на първа линия или на втора или както казва този руснак, 40 броя с по 7 броя по 20 мегатона умножено по 16..от изтребителите няма да има нужда май после.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТози месец ако не започне голямата война, другия вече има шанс да се размине.
Why Russia's dragging decades-old tanks into its war with Ukraine | ABC News
Поздрави, специално за комунетата.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Gerasim_Burgaski, седят на 1800 бамбардировача пръснати из цяла Русия и на всеки по две ракети със заряд 150 кг, увножи го по 16 пъти за да получиш конвенционалния - над 2 тона. Това е на първа линия или на втора или както казва този руснак, 40 броя с по 7 броя по 20 мегатона умножено по 16..от изтребителите няма да има нужда май после.D.Y.F-091066
Коментар
� -
https://www.unian.net/war/voyna-s-ro...-12280299.html
Промени си прогнозата, чудно защо ли..
https://www.unian.net/war/kontrrazve...-12280317.html
Контрразведчики СБУ уничтожили вражеские "БУК-М1" и три "ТОР-2М" (видео)
Леся Лещенко
Также бойцы подразделения "отминусовали" еще и три САУ "Нона", 3 БМП, 2 танка, станцию РЭБ и фортификационные сооружения противника.
"А в сотрудничестве с артиллеристами ВСУ скорректировали огонь и уничтожили еще 84 единицы вражеского вооружения. Среди них: 7 танков, 6 "Градов" и 6 САУ, 11 пушек, 21 бронемашину и другую технику", - говорится в сообщении.
За минувшие сутки россияне понесли новые потери - новости Генштаба
Как сообщал УНИАН, потери врага с начала войны составили 209 470 человек. За минувшие сутки ВСУ уничтожили 560 захватчиков.
Также были уничтожены десять вражеских танков, 12 боевых бронированных машин, 32 артиллерийские системы, семь РСЗО и семь средств ПВО противника.
Слава на Украйна!
- 4 Харесвания
Коментар
� -
ДрОгарЕ, току виж контраофанзивата започнала от Приднестровието
While in Moldova, Ukraine's President Zelensky warned Russian troops occupying Transnistria in Moldova to leave if they want to survive. A joint operation between Moldova and Ukraine to liberate the territory may be on the horizon.Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, писал съм каква стана с газта, ситуацият каква е, ти ми пишеш за Пригожин. За неговата армия нещата са ясни по закон. Тя и Украйна не би трябвало да получи никаква подкрепа от никой по закон защото използваха затворници за войници от втория ден на ...
А Фактическото че Активно настъпление е Възможно най Рано през Юни са го доказали и Наполеон и Хитлер.
Дори Самият факт че СВУ говорят за Настъпление а рашистите за Отбрана е Невероятен.
РуZнаците седят като Заек срещу фарове и чакат да ги Прегазят.
Карайки се Предварително Кой ще е Виновен.
- 3 Харесвания
Коментар
�
Коментар