If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
За три дни контранастъпателни действия украинските въоръжени сили в района на Бахмут освободиха 17,3 кв. км
А орките го превземаха това разстояние за 2 месеца и то с цената на десетки хиляди жертви.
Бахмут е най-голямото руско гробище.
И Бахмут е нещо като Сталинград
Оттам отиват за Мариупол
Да ти дам ли приемните часове на д-р Цветослава Гълъбова . Мисля че без преглед ще се уредиш поне за няколко години , само като кажеш горното
По въпроса с психиатъра... "Децата на обущаря ходят боси". И тя, горката, пише ли, пише за руски триумф и упадъка на Запада, а няма кой ни з*лофт, ни к*анакс да й даде.
Руската армия деградира с такава скорост, че в скоро време няма да е в състояние да гарантира териториалната цялост на империята.
Единственият шанс на Русия ще бъде да се обърнат с молба за помощ към САЩ, които да гарантират руската сигурност.
Да ти дам ли приемните часове на д-р Цветослава Гълъбова . Мисля че без преглед ще се уредиш поне за няколко години , само като кажеш горното
Най-лошият ден от десетилетия за руските ВВС го пишат
Днес 4 и вчера 1.Всички пилоти са мъртви.
Операция "Шок и ужас" на украинската армия започна !
А прехвалените им въздушно (демек са "въздух" - "космически" (wtf??? ) все още не могат дори да разберат какво ги удря. Аз ако съм на Путя, нареждам в редица отговорните лица, и им давам срок до 24 часа да докладват какво е това, ако не, пускам ги от 12 ти етаж, да видят какво им е било на пилотите, които дори не са получили сигнализация,че нещо лети към тях, за да могат поне да катапултират!
Руската армия деградира с такава скорост, че в скоро време няма да е в състояние да гарантира териториалната цялост на империята.
Единственият шанс на Русия ще бъде да се обърнат с молба за помощ към САЩ, които да гарантират руската сигурност.
Песков: Това не е война, това е СВО. Ако беше война градовете щяха да са разрушени, а ние ги пазим ..."Ние не водим война. Да водиш война - това е съвсем различно,
това е пълно унищожаване на инфраструктурата, това е пълно унищожаване на градовете. Ние не правим това.
Ватите са толкова зле, че още не могат да разберат от откъде им е дошло. Според мен оттук нататък, авиацията им ще бъде приземена, поне до момента докато не установят, откъде и какво ги удря. Пълна гавра и гаргара си правят тях, тия нато-матовци. Според мен натовци са вдигнали Ауаксите и всеки полет на самолет и хеликоптер се локализира и към нещо пускат нещо ново и невиждано досега, може би от Миг-29. Засега 4 парчета наведнъж! Гавраааааа.
Версии
Веднага след свалянето на първия вертолет Ми-8 руските Телеграм канали издигнаха версията, че това е станало с намесата на руската ПВО, разположена в Брянска област. След като стана ясно, че са поразени общо 2 вертолета и 2 изтребителя, версиите се размножиха. Според едната машините са били поразени със западните ракети "въздух-въздух" със среден обсег /вероятно AIM-120), изтреляни от изтребители на украинските ВВС от въздушното пространство на Украйна. Втората е, че Въоръжените сили на Украйна са поразили летателните апарати с ПВО от украинска територия. Третата - че вертолетите и самолетите са свалени от диверсанти с помощта на преносими зенитно-ракетни комплекси.
Всего с начала проведения специальной военной операции уничтожено: 424 самолета, 231 вертолет, 4117 беспилотных летательных аппаратов, 421 зенитный ракетный комплекс, 9119 танков и других боевых бронированных машин, 1100 боевых машин реактивных систем залпового огня, 4806 орудий полевой артиллерии и минометов, а также 10167 единиц специальной военной автомобильной техники.
Кога Украйна е имала 424 амолета и 231 хеликоптера? Ти не си в час.
В Сащ също паднаха за нула време 5 вертолета и им спряха полетите, става въпрос за оръжие към което вертолетите са силно уязвими. В Украйна падна вертолет точно в най сюблимния момент, когато министъра на вътрешните им работи отказва да нареди служителите му да ловят мобилизирани.
Тука паднаха 2 хеликоптера и 2 изтребителя, вероятно ударени от нещо, дет даже незнаят кво е, смЕх.
П.С В Турция по същия начин една Ф ка така беше думнала съветски таралясник, че пилота само съобщил че даже не е разбрал кво е.
Всего с начала проведения специальной военной операции уничтожено: 424 самолета, 231 вертолет, 4117 беспилотных летательных аппаратов, 421 зенитный ракетный комплекс, 9119 танков и других боевых бронированных машин, 1100 боевых машин реактивных систем залпового огня, 4806 орудий полевой артиллерии и минометов, а также 10167 единиц специальной военной автомобильной техники.
Коментар