Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Last edited by mirodes; 25.02.2025, 17:15.
- 7 Харесвания
-
troika, там войната не е етническа, маскира се като такава, а всъщност става въпрос за неонацизъм. Понеже е ясно каква би била реакцията. Ще се изненадаш, но и двете страни са украинци и са неонацисти. Истината е че на Русия не и беше много приятно да я замесват, не го искаше това нещо. 2014 година ги притискаше отделилите се да са по малко. Има и разлика между нацитата, те са различни и разликата не е че едните били руснаци пък другите украинци. Друга е.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И що да спира войната?Цял свят се надяваше Владимир Владимирович да денацифицира Украйна, а той ще сключва мирен договор с нацистите. Това е предателство спрямо руските интереси и всички антифашисти по света.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
И да, и не. Работата е че, османлиите идват тук отдалеч и са, де факто, още изначално, били пришълци, докато Русия се заражда в днешните киевски земи и после движи на изток. И още, война "непредизвикано", НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛА НИКОГА. Т.е., налице са сблъсъци и поставен много сериозен капан, който щракна преди 3 години. Иначе, да, много тъжно е. Не трябваше да се случва всичко това но, наглоскаските настояха, а и наркоманът от Кривой Рог направи всичко, за да дойде Бедата. Затова, пука ни и още как. И е време да спре.
Сега ще сключва договор и с американците, които подпалиха войната в Украйна.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Груев, ние живеем в предимно християнска страна но странно, че общовалидни понятия като съпричастност, жалост, милост и т.н. са ти чужди а само гледаш келепира и парата и ако може онези украинци и руснаци да се избият а ние да ги гледаме отдалече и да не ни пука. Явно, че не си вярващ но поне не се ли сещаш прагматично, че ако се остави днес Украйна да бъде превзета от Русия утре ако Турция реши да си вземе част от България никой няма да си мръдне пръстта да помага нашата страна, защото ето как Русия може и да оставим Турция да си прави каквото иска, вече има прецедент?
Колкото до "прекрасните" примери, които се дават, то ситуацията в УкроОрко кочината е в стил - имам аз деца от една женичка, ама сме се развели и тя си има втори съпруг. И с него има нови деца, ама той налита да бие и общите ни с нея, щото сега им се води някакъв пастрок - ами ще му смачкам мутрата, ако имам възможност, без да ме е грижа какво си мислят разните съседи, ревящи жусуи. Въпрос на мъжка чест, така да се каже.
А Украйна умира - убийте им надеждата, че са нещо велико, и фронтът сам ще рухне. Това се пробвахме да го направим с орки1, ама не се получи много-много, макар да съм убеден, че възприемат много тежко факта, че са отритнати от цивилизацията в Европа. Е, сега, акто кажем на орки2, че са същата славянска измет като орки1, е въпрос на доста кратко време тази война да свърши.
И за финал - нямам никакъв проблем с бачкерите от орки1 или орки2, идващи у нас да работят, а не да лежат на Слънчака, отново да подчертая, дори с удоволствие пазарувам от техните магаизнчета, като например едно за канелени рулца на Попа. Обаче с хрантутниците имам проблем - както със сирийските, така и с украинските.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Груев, ние живеем в предимно християнска страна но странно, че общовалидни понятия като съпричастност, жалост, милост и т.н. са ти чужди а само гледаш келепира и парата и ако може онези украинци и руснаци да се избият а ние да ги гледаме отдалече и да не ни пука. Явно, че не си вярващ но поне не се ли сещаш прагматично, че ако се остави днес Украйна да бъде превзета от Русия утре ако Турция реши да си вземе част от България никой няма да си мръдне пръстта да помага нашата страна, защото ето как Русия може и да оставим Турция да си прави каквото иска, вече има прецедент?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Така е, въпросът е какво правим ние, европейците? Ами как какво - плащаме си! А защо си плащаме - ми щото сме балъци с претенциЙ. А това вече е отвратително! Аз не искам да се дават никакви пари на Украйна, нито един цент, а ние ше излеем трилион там, вместо да го вложим в нашите икономики. Това вече е национално предателство и точно такива моменти създават бъдещите чудовища вътре, при самите нас.
тази война е пагубна за Украйна от самото начало. но е още по-пагубна за нас, членовете на ЕС - дано свърши бързо и дано никога не приемем Украйна в ЕС (за НАТО ми е все тая), а в прогнилата им оркистанска кочина не налеем повече и 1 цент! Да се оправят както намерят за добре
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Че кой казва "дават им"? ПРОДАВАТ се, крадат се, копират се... ВСИЧКИ нормални, уважавани себе си страни, поддържат сил о външ о (в т.ч. И научно-техническо!) разузнаване. И му се плаща добре за добре свършена работа. "Давали' били. Да бе.
D.Y.F-091066
Коментар
� -
GiRo, по кой начин сме напред от войната, мога да ти докажа с много прости сметки че сме доста назад, но не са за пред публика. Само вмятам - тези железа поскъпнаха в пъти.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Щом опряха до боклуците на Северна Корея ясно е колко са им давали оръжия китайците. А със сигурност китайците НИКОГА няма да дадат свои разработки на руснаците. И ако такива са попаднали в руски ръце ще е по линия на разузнаването. Ама точно на теб няма да ти дадат тая информация.Last edited by Pyramid; 25.02.2025, 15:48.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Жусуи, изтърка се вече. Едни и същи кремълски опорки. Преди време бе по-актуален, явявайки се веднъж на десет дни. Знам, че момента е "всички в атака", но се получава обратен ефектКолко пъти да ти се повтаря, че само ние сме 5 милиарда напред от продажба на оръжие? Къде ги видя тия дадени пари? Дадохме едни стари тенекии, а Дания ни преведе за тях 360 милиона. Колкото и кофти да звучи, България е бая на печалба от тази война. Нали бизнес ас южуал? Какво се пениш? Или казваш щом не е с роZZия ти е проблем
- Ай' стига бе !?! Ама вярно ли?!?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТака е, въпросът е какво правим ние, европейците? Ами как какво - плащаме си! А защо си плащаме - ми щото сме балъци с претенциЙ...Колко пъти да ти се повтаря, че само ние сме 5 милиарда напред от продажба на оръжие? Къде ги видя тия дадени пари? Дадохме едни стари тенекии, а Дания ни преведе за тях 360 милиона. Колкото и кофти да звучи, България е бая на печалба от тази война. Нали бизнес ас южуал? Какво се пениш? Или казваш щом не е с роZZия ти е проблем
Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Като не знаеш, по-добре, си трай и не афиширай, каквото ти е между ушите. Щото излагацията е все по-яка.
Винаги е добре да вземеш нещо работещо наготово но, освен официалните, има и неофициални канали. После, за помощта от Китай, пак не виждам на какво ос лвание твърдиш това. Не си им светил, не можеш да си сигурен. Ти мани това, ами китайците вече разработват и много яки свои си технологии в оръжията (напр.криогенните магнитни датчици за подводници, дето локализират АБСОЛЮТНО ВСЯКО плуващо желязо по света, дори да е изкл.всички машини на борда си) и... те се оказват И в руски ръце, по някое време, И в руски ръце. Как точно става - не знам,.ама явно, случва се.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Така е, но това ще роди само нови и нови копейки - реално системата се крепи само и единствено на теглене на заеми, с което да плащаме за проблемите, вместо да ги решаваме. И докога ще можем да теглим заем след заем, базирайки се на някаква измислена производителсност в сфеарата на услугите от типа - днес направих 5 прически по 20 лева, ама утре вдигам цената, правя 5 прически по 30 лева и вече имаме 50% увеличение на производителността. Смешки. То затова и орките не фалираха, защото икономиката им е ресурсно базирана, а не тик-токърско влогърска.
Затова единствено умно решение е - Украйна на пангара и да се оправят, а ние се затваряме в себе си и търсим решение на нашите проблеми, на ЕС, вместо да се правим на комунисти, изнасящи социализъм, пардон евроценности на майната си. Вече ако украинци искат да идват при нас и да бачкат, подчертавам да бачкат, а не да лежат на Слънчака - добре са дошли и да им се осигуряват бързо работни визи. Това е умното, тъпото е да крещим жусуи и да вървим след един ялов бабоб или изкукуригала гинеколожка
- 4 Харесвания
Коментар
�
Коментар