Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Много бързо забравяте, че Украйна отдавна има техническата и военна възможност да срине със земята Кремъл, Любянка, телевизионата кула в Останкино и каквото там друго е необходимо, щото от Путинията да останат само пепел и лоши спомени. Така че не я мислете за напълно беззащитна. Не е поискала, не е щракнала с пръсти и за час-два да помете Путин и бандата главорези около него.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Една стока, не я ли излижиш, я я продадеш, я -не.Единствено, не го разбирам Матеев : Някой дава ли пари да слуша заклинания? Ако съм пропуснал и са назначили Тарифа, моля за извинение.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеБая много магарета ще им трябват на руснаците, за да унищожат Украйна "тотално".пак греда
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Аз пък знаеш ли ,какво си мисля за твоята мечта?!Не Русия,а точно САЩ ще правят всичко възможно,за да няма Европейски съединени щати с обща армия и обща външна политика....Last edited by Pyramid; 18.02.2025, 21:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
По въпроса с магаретата съм отговорил .. Чети , но не се излагай с такива постове ,,,,,,Last edited by Pyramid; 18.02.2025, 21:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Никакъв " разпад" на Украйна няма да има, в най- лошия случай мини Северна Корея( лнр и днес) бедна мизерна и непризната от никой под руски контрол и останалите 80% от Украйна проевропейска и пронатовска, добре въоръжена и в бъдеще членка и на двете организации. А глупостта на САЩ може да се превърне в нещо за което отдавна си нечтая- европейски Съединени щати с обща армия и обща външна политика
Коментар
-
Mateev, не си губи времето да общуваш с него, той е бот който трябва да оправдава действията на Натовците, да доказва че Русия е заплаха, Русия иска да окупира..В Русия въобще никой няма намеренията които той пропагандира - откровенни глупости.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеБая много магарета ще им трябват на руснаците, за да унищожат Украйна "тотално".Last edited by Сибирския Бръснар; 18.02.2025, 21:06.
- 1 like
Коментар
Коментар