If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гласувал си за СлаФчо щото толкова ти е акъла.Нивото ти е чалгар.Не бих се учудил ако береш домати некаде в Италия или ягоди в Англия.
Е, какво имаш против хората, които Боко изгони - да берат домати и ягоди, за да могат да осигурят средства за съществуването на семействата си? Цели 12 години такива като теб неглижират труда на хората, навън!
За твое съжаление (и мое) - не съм в чужбина. Там също има много готини хора! Сигурно има и доста специалисти, които могат в малкия си джоб да поставят и теб, Пешо! Но се принудени да бъдат там и аз уважавам тия хора! Не ме е срам да бачкам и такава работа.
Някога, когато се пенсионирам - и това мога да правя.
Ако имаш предвид, че нивото но Слави е ниско, защото някога е свирил чалга - то бих искал да имам неговото ниво и хъс, с което "отвя" Боко но изборите! Върхът е - не само с виолата, пианото, Референдума, който организира и спечели, но сега, пет години след Референдума - направи партия, която привлича все повече гласоподаватели и вече СПЕЧЕЛИ изборите.
Кое му е лошото на някогашния "чалгар" - пак не си ясен.
Не нося отговорност за това, че Пешо не гласува. Той се е доверил на тия, които гласуват.
Болшинството от гласувалите води, с над 15 600 гласове.
Това е причината, за да мисля, че има ново групирани гласове от гласоподавателите. Другите не са интересни.
И на теб ще кажа, че Новото правителство ще бъде зависимо от Парламентарния контрол, който се упражнява индиректно от гласоподавателите (в едно с контрола на Европа).
Който не е доволен - има си законни методи за това в една правова държава.
Както повтаряха много тук при протестите: чакате новите избори. Демокрация, брат!
Пешо има мозък и затова не гласува.Пешо за измамници крадци и боклуци никога няма да гласува...Пешо мрази глупаците ненавижда наглите кариеристи крадците и амбициозните некадърници..От добрия работник инженер доктор учител можеш да се отървеш за няколко минути от некадърниците няма отърване.Признавам невежеството и некадърието е непобедима сила..
И наглеците си давали допълнително стимулиране до 500 000 лв..
Тоя тъпанар сега е впрегнал сестрите да протестират в негова защита... На жегата и мръсното кръстовище...
А педала гнусен си пие питието на хладинка и се чуди как да си скатае кражбите....
В кое точно се отметнах, че не си ясен?
От нито една моя дума не се отричам, разбира се - колкото и назад да се върнеш във форума: и на протестите бях, и тогава Пешо пускаше тук чалгата на Слави и казваШЕ, че Боко е вечен и нищо няма да стане от Слави, помниш ли тия неща?
Добре помня, че ти слушаш и пускаш тук чалгата, Пешо.
Разбира се, че съм преценил, че Слави има хъс, за да детронира Боко на редовни избори, след 12 години управление - и съм гласувал.
Ти, като не гласуваш - нямаш право да обсъждаш правителство - каквото ти се поднесе - за теб е добро - толкова!
Какви тояги и какво недоволство демонстрираш тук? Мнение ще имаш, когато отидеш на избори.
Много си съмнителен...Когато един човек е глупав няма какво да преценява.На такива трябва да се забрани да гласуват.Освен това си изманик и лъжец.Чалга не слушам.Пуснах само една негова песен за да се види що за човек е тръгнал да оправя България.Човек който е негоден една жена да завърти и няма деца не бива да управлява нищо дори сладкарница.
Сега Стойчо Кацаров разправя ужасяващи неща за Пирогов....Лежал ноември с ковид а през януари отчели нова негова хоспитализация този път му сложили диагноза чернодробна цироза...Човека вади документи от Здравната каса и твърди че няма такова заболяване и не е лежал през януари в болница...Страшно е хора навсякъде кражби далавери подлости.Навсякъде едни настървени зли хора меракслии за директори.Ужас това не са хора....
И наглеците си давали допълнително стимулиране до 500 000 лв..
Тоя тъпанар сега е впрегнал сестрите да протестират в негова защита... На жегата и мръсното кръстовище...
А педала гнусен си пие питието на хладинка и се чуди как да си скатае кражбите....
Няма да ме разбереш. Опитай, но нямаш никакъв шанс да вникнеш в написаното.
Гласувах за Славчо, за да няма ново източване на 8 милиарда към "твои" фирми и - за да има здрава фискална дисциплина (чрез Ники Василев и нормално правителство, което се отчита в неманипулиран Парламент), и - за да има Парламентарен контрол над бъдещите харчове на Правителството (което и да е то), и - за да няма възможност за безконтролно разпределяне на бъдещи милиарди, и - за да...
Няма да си губя времето с теб, тия неща са ти трудни за разбиране. Общо-взето, мислИ си за бъдещ контрол на фискален резерв, а не безконтролно раздаване на пари на "твои" хора. (ти сам си споделял ТУК, че при бившото правителство се раздават едни пари - и хората ще гласуват отново за това раздаване).
Няма да ме уязвиш с въпроса: "Защо гласува за Славчо?" При горните доводи, аз бих ти задал въпроса: "Защо не гласува за Славчо, за да НЕ би да върне в хазната 8-те милиарда, ли?"
Тези 8 милиарда са и твои пари и ти си съгласен да не бъдат върнати. На изборите - обаче - се оказва, че много са "за" фискалната дисциплина, през контрола на Парламентарната република.
(но зная, че ти "не гласуваш по принцип", защото така по-леко използваш фразата: "Казвах ли ви аз!")
Най-лесно беше да заявя: аз НЕ гласувам, за да отпадне причината да ти отговарям на тъпи въпроси.
Новите милиарди - през стриктен финансов контрол и отчет! (ето затова гласувах, ама ти не си съгласен, нали?)
Хубав ден, дами и господа!
Гласувал си за СлаФчо щото толкова ти е акъла.Нивото ти е чалгар.Не бих се учудил ако береш домати некаде в Италия или ягоди в Англия.
Миков що се правиш на луд ти бе?Не не си обикновен гласоподавател а такъв който гласува за чалгарите,Сега се отмяташ.
В кое точно се отметнах, че не си ясен?
От нито една моя дума не се отричам, разбира се - колкото и назад да се върнеш във форума: и на протестите бях, и тогава Пешо пускаше тук чалгата на Слави и казваШЕ, че Боко е вечен и нищо няма да стане от Слави, помниш ли тия неща?
Добре помня, че ти слушаш и пускаш тук чалгата, Пешо.
Разбира се, че съм преценил, че Слави има хъс, за да детронира Боко на редовни избори, след 12 години управление - и съм гласувал.
Ти, като не гласуваш - нямаш право да обсъждаш правителство - каквото ти се поднесе - за теб е добро - толкова!
Какви тояги и какво недоволство демонстрираш тук? Мнение ще имаш, когато отидеш на избори.
ей това нет-а е голяма сила
Време е почнем да плюем по другите - факсината от фондацията на гейцчо и ВСИЧКИ НДСВейци.
Това му е първа и последна грешка. Втората ще е ФАТАЛНА. Сега все още има шанс да спаси политическия си проект
Сега Стойчо Кацаров разправя ужасяващи неща за Пирогов....Лежал ноември с ковид а през януари отчели нова негова хоспитализация този път му сложили диагноза чернодробна цироза...Човека вади документи от Здравната каса и твърди че няма такова заболяване и не е лежал през януари в болница...Страшно е хора навсякъде кражби далавери подлости.Навсякъде едни настървени зли хора меракслии за директори.Ужас това не са хора....
Новото мнозинство ще се види при гласуването на кабинет, ако се стигне дотам.
Иначе аз след април написах, че е по-добре от избори до дупка - до 121 депутата за някоя формация...
СЛАВИ ТРИФОНОВ:
За министър-председател предложих икономиста Николай Василев, човек с опит в политиката, в държавната администрация и в реалния бизнес. Само за три дена върху него се изля огромна помия. Оказа се, че няма никакво значение колко са образовани кандидат-министрите, колко добри специалисти са, колко ясни приоритети има пред тях. Оказа се, че това не е важно за онези медии и политици, които нарочиха Николай Василев за проводник на ДПС, твърдение, което няма нищо общо с истината.
Въпреки това, аз разбирам, че страната няма нужда от нестабилност и нови избори. За мен не е толкова важно какви лъжи изрекоха част от партиите, които не са от статуквото. За мен е много по-важно да се „изчегърта“ моделът ГЕРБ от обществения и политически живот на страната.
Коментар