IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Целия им комунистически род крадлив....
    По комунистическо такива кражби нямаше.Тия кражби са демократически

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Еми у нас е точно, като в любимата ти параша бе пешов!
      От вътрешният преврат, който си организираха 89-та, та до сега забогатяват не омразните ти "умни и красиви", които протестират/ха по площадите срещу олигархичния модел и превзетата държава, а валюзлатевци, божковци, домуси, баневци, манджуковци, ровчовци и каквито се сетиш още - ВСИЧКИ ДО ЕДИН бивша червена номенклатура и служител на ДС. НИТО ЕДИН "умен и красив" от итя дето мразиш, че не поискаха пееефф за шеф на ДАНС!
      Това го срича откакто е във форума. Вероятно има роднини от въпросната номенклатура и замазва очите на читателя.
      The strongest stand last.

Коментар

• Еми у нас е точно, като в любимата ти параша бе пешов!
        От вътрешният преврат, който си организираха 89-та, та до сега забогатяват не омразните ти "умни и красиви", които протестират/ха по площадите срещу олигархичния модел и превзетата държава, а валюзлатевци, божковци, домуси, баневци, манджуковци, ровчовци и каквито се сетиш още - ВСИЧКИ ДО ЕДИН бивша червена номенклатура и служител на ДС. НИТО ЕДИН "умен и красив" от итя дето мразиш, че не поискаха пееефф за шеф на ДАНС!

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
          Сганов са по Канал три гледам пресконференция на Главен прокурор Министър на Здравеопазването и Министър на МВР.Те много точно обясняват как забогатяват кадърните умните и красивите.
          Мисля си че дори Белене не може да оправи нещата.Тия шефове на болници зз бих ги обесил пред съответните болници.Нагли и безскруполни типове да оставиш толкова много хора без болница и без заплати лекарите и сестрите.Мамата им гнусна деба заслужават да бъде избит целият им род крадлив.
          Целия им комунистически род крадлив....
          The strongest stand last.

Коментар

• Сганов са по Канал три гледам пресконференция на Главен прокурор Министър на Здравеопазването и Министър на МВР.Те много точно обясняват как забогатяват кадърните умните и красивите.
            Мисля си че дори Белене не може да оправи нещата.Тия шефове на болници зз бих ги обесил пред съответните болници.Нагли и безскруполни типове да оставиш толкова много хора без болница и без заплати лекарите и сестрите.Мамата им гнусна деба заслужават да бъде избит целият им род крадлив.

Коментар

Ми то тогава нямаше нужда от меди доганов и шиши да бранят руските икономически интереси бе! Официално си беха назначили власт в губернията. С милюцинери, ДС и всичките му доносници от съседката до учителя в даскалото и попа в църквата.
              Ми са чии интереси са ни наложени да не би да са нашите българските?

Коментар

Ето сега няма протести и демонстрации. Хората се умориха и примириха, емигрират по-младите.
                Що не си доволен от статуквото, "стабилността", свободата на медиите, правосъдието и събираемостта на актовете?
                Щото тая свобода и демокрация дойде с протести.Емигрират тарикатите и по посредствените българи.Другите сме си тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Я сега ми кажи когато Съда Прокуратурата,ВСС и всичко беше в ръцете на Другаря Тодор Живков къде беше Меди Доганов???И защо удобно обвинявате комунизма?
                  Ми то тогава нямаше нужда от меди доганов и шиши да бранят руските икономически интереси бе! Официално си беха назначили власт в губернията. С милюцинери, ДС и всичките му доносници от съседката до учителя в даскалото и попа в църквата.

Коментар

• Ето сега няма протести и демонстрации. Хората се умориха и примириха, емигрират по-младите.
                    Що не си доволен от статуквото, "стабилността", свободата на медиите, правосъдието и събираемостта на актовете?

Коментар

Ми не, точно това не сме. И там ни е проблемът. Съд, прокуратура, ВСС...всичко в лапите на доган, пееф и шиши.
                      Ама е удобно да се обвинява демокрацията, затова, че ние тук не си чистим къщичката, като удобно се забравя, че всички други държави в ЕС, Северна Америка, Австралия и т.н. живеят в същата система и са най-добрите и предпочитани дестинации за живот, работа и учение.
                      По-скоро търси това по което се различаваме от горните и ще ти светне.....па макар и умишлено сляп за истината.
                      Я сега ми кажи когато Съда Прокуратурата,ВСС и всичко беше в ръцете на Другаря Тодор Живков къде беше Меди Доганов???И защо удобно обвинявате комунизма?

Коментар

Божеее, ти за актовете се притесни!
                        Те осъдени на последна инстанция престъпници, не могат да вкарат в затвора, та за 50 лева акт ли ще си дигнат дебелите задници милЮцинерите?!?
                        Не не съм се притеснил просто покозвам с протести и демонстрации на красивите и умните докъде се стига.При така наречената демокрация има правилно забогатели които никой не пипа с пръст и неправилни такива които гонят до дупка за да ни замажат очите че има правосъдие...Оня мизерен съд в Хага кога ще осъди Буш и Обама за гемоцид над човечеството.Да не говорим че Маймуняка получи Нобел за Мир а днеска научаваме че чичо Дончо Перуканя ше е мъж на годината.И после ше ми разправяате как комунистите и руснаците били лоши а работническо дело парцал.Ти намираш ли разлика някаква?Да не говорим че правилно забогателте айдуци ни поучават от телевизора че сме били бедни щото сме мързеливи и тъпи.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

нема кък.
                          Се пак сме правова държава.
                          Ми не, точно това не сме. И там ни е проблемът. Съд, прокуратура, ВСС...всичко в лапите на доган, пееф и шиши.
                          Ама е удобно да се обвинява демокрацията, затова, че ние тук не си чистим къщичката, като удобно се забравя, че всички други държави в ЕС, Северна Америка, Австралия и т.н. живеят в същата система и са най-добрите и предпочитани дестинации за живот, работа и учение.
                          По-скоро търси това по което се различаваме от горните и ще ти светне.....па макар и умишлено сляп за истината.

Коментар

Божеее, ти за актовете се притесни!
                            Те осъдени на последна инстанция престъпници, не могат да вкарат в затвора, та за 50 лева акт ли ще си дигнат дебелите задници милЮцинерите?!?
                            нема кък.
                            Се пак сме правова държава.
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Божеее, ти за актовете се притесни!

Коментар

• Zavinagi CSKAR

05 Декември 2017 10:44
                                Съставени са им актове, но нито един от тях все още не е платен.

...това изречение може да бъде като символ на нашата държава...да бъде изписано на входа на народното събрание, на всички КПП-та, летища и на входа на всяко държавно учреждение, полицейски управления и .тн...

...защото това изречение е символ и на войната по пътищата, символ на борбата с бракониерите по реките и водоемите, паркирането по тротоарите и въобще символ за нашия народ и територия....

..с .това изречение може да кандидатсваме и за рекордите на Гинес за най-смотана държава...

Коментар

X