Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕми у нас е точно, като в любимата ти параша бе пешов!
От вътрешният преврат, който си организираха 89-та, та до сега забогатяват не омразните ти "умни и красиви", които протестират/ха по площадите срещу олигархичния модел и превзетата държава, а валюзлатевци, божковци, домуси, баневци, манджуковци, ровчовци и каквито се сетиш още - ВСИЧКИ ДО ЕДИН бивша червена номенклатура и служител на ДС. НИТО ЕДИН "умен и красив" от итя дето мразиш, че не поискаха пееефф за шеф на ДАНС!The strongest stand last.
Коментар
� -
Еми у нас е точно, като в любимата ти параша бе пешов!
От вътрешният преврат, който си организираха 89-та, та до сега забогатяват не омразните ти "умни и красиви", които протестират/ха по площадите срещу олигархичния модел и превзетата държава, а валюзлатевци, божковци, домуси, баневци, манджуковци, ровчовци и каквито се сетиш още - ВСИЧКИ ДО ЕДИН бивша червена номенклатура и служител на ДС. НИТО ЕДИН "умен и красив" от итя дето мразиш, че не поискаха пееефф за шеф на ДАНС!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеСганов са по Канал три гледам пресконференция на Главен прокурор Министър на Здравеопазването и Министър на МВР.Те много точно обясняват как забогатяват кадърните умните и красивите.
Мисля си че дори Белене не може да оправи нещата.Тия шефове на болници зз бих ги обесил пред съответните болници.Нагли и безскруполни типове да оставиш толкова много хора без болница и без заплати лекарите и сестрите.Мамата им гнусна деба заслужават да бъде избит целият им род крадлив.The strongest stand last.
Коментар
� -
Сганов са по Канал три гледам пресконференция на Главен прокурор Министър на Здравеопазването и Министър на МВР.Те много точно обясняват как забогатяват кадърните умните и красивите.
Мисля си че дори Белене не може да оправи нещата.Тия шефове на болници зз бих ги обесил пред съответните болници.Нагли и безскруполни типове да оставиш толкова много хора без болница и без заплати лекарите и сестрите.Мамата им гнусна деба заслужават да бъде избит целият им род крадлив.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Ми то тогава нямаше нужда от меди доганов и шиши да бранят руските икономически интереси бе! Официално си беха назначили власт в губернията. С милюцинери, ДС и всичките му доносници от съседката до учителя в даскалото и попа в църквата.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕто сега няма протести и демонстрации. Хората се умориха и примириха, емигрират по-младите.
Що не си доволен от статуквото, "стабилността", свободата на медиите, правосъдието и събираемостта на актовете?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Я сега ми кажи когато Съда Прокуратурата,ВСС и всичко беше в ръцете на Другаря Тодор Живков къде беше Меди Доганов???И защо удобно обвинявате комунизма?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Ми не, точно това не сме. И там ни е проблемът. Съд, прокуратура, ВСС...всичко в лапите на доган, пееф и шиши.
Ама е удобно да се обвинява демокрацията, затова, че ние тук не си чистим къщичката, като удобно се забравя, че всички други държави в ЕС, Северна Америка, Австралия и т.н. живеят в същата система и са най-добрите и предпочитани дестинации за живот, работа и учение.
По-скоро търси това по което се различаваме от горните и ще ти светне.....па макар и умишлено сляп за истината.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеБожеее, ти за актовете се притесни!
Те осъдени на последна инстанция престъпници, не могат да вкарат в затвора, та за 50 лева акт ли ще си дигнат дебелите задници милЮцинерите?!?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
нема кък.
Се пак сме правова държава.
Ама е удобно да се обвинява демокрацията, затова, че ние тук не си чистим къщичката, като удобно се забравя, че всички други държави в ЕС, Северна Америка, Австралия и т.н. живеят в същата система и са най-добрите и предпочитани дестинации за живот, работа и учение.
По-скоро търси това по което се различаваме от горните и ще ти светне.....па макар и умишлено сляп за истината.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеБожеее, ти за актовете се притесни!
Те осъдени на последна инстанция престъпници, не могат да вкарат в затвора, та за 50 лева акт ли ще си дигнат дебелите задници милЮцинерите?!?
Се пак сме правова държава.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
� -
Zavinagi CSKAR
05 Декември 2017 10:44Съставени са им актове, но нито един от тях все още не е платен.
...това изречение може да бъде като символ на нашата държава...да бъде изписано на входа на народното събрание, на всички КПП-та, летища и на входа на всяко държавно учреждение, полицейски управления и .тн...
...защото това изречение е символ и на войната по пътищата, символ на борбата с бракониерите по реките и водоемите, паркирането по тротоарите и въобще символ за нашия народ и територия....
..с .това изречение може да кандидатсваме и за рекордите на Гинес за най-смотана държава...
Коментар
�
Коментар