Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Малка извадка от уругвайската афера днес:- ЦРУ е тренирало уругвайския национален отбор.
- КГБ проверява кой е сложил Уругвай в една група с Русия вместо Панама.
- "Русия обича Уругвай. Там малка руска диаспора от 37 човека страда от капиталистическия гнет. Първия етап на освобождението на Уругвай започна – към стадиона в Самара прииждат тълпи и пеят "вьиходила на берег катюша!"
- Гласът на Амерка днес в 19 часа: "Уругвай - вай- вай..."
- Водката, дето са я дали на руснаците преди мача с Уругвай е била с изтекъл срок на годност.
- Предупредете човека, който е сложил Уругвай в тази група да не пие никакъв чай!
- Уругвай чак сега разбра, че има толкова много фенове по света.
- Слънцето уби петолъчката, сърпа и чука! / на уругвайското знаме има слънце/
- Любезните уругвайците показаха в Самара една руска тройка.
- Мачът с Уругвай премахна съмненията на сборная дали трябва да иде на осминафиналите с танкове.
- Разговор след мача в руската съблекалня : Игор, как мислиш, в Сибир ли ще ни пратят или в Донбас?
- – В Сирия, Серьожа..
- Руская сборная играха като ихтамнет.
- Ех, трябваше да се явят в зелена камуфлажна униформа без опознавателни знаци и да окупират терена!
- Уругвай би бъдещия световен шампион с 3:0.
- Уругвайските фашисти извършиха враждебен акт срещу цялото прогресивно човечество. Но Русия ще разгроми уругвайския фашизъм!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеhttp://epicenter.bg/article/Prof--Mi...--/157627/11/0
Вземете пример от Тръмп, който каза: "Няма легална миграция!", посичи математикът Проф. Константинов: Германия причинява трета европейска катастрофа! Никакви мигранти срещу пари! 9802 | 25 юни 2018 | 12:40
Меркел разруши представата за европейската законност! Думите „Елате всички“ са вероятно едни от най-вредните думи, изричани от устата на европейски политик през последните години, казва анализаторът.
И да си ги „прави немци”.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Барбароний,ти пак ме обърка с някой друг....Аз нямам любимци...Прекрасно съм..... и когато имам възможност си.... общувам с американци,англичани,чехи,поляци,сърби,руснаци ,виетнамци,персийци,немци и т.н.С французите срещам известни затруднения,че чат пат се правят на фафли -чудни и не искат да говорят на други езици....Единствено имам малко по-специално отношение към.....българите,защото -о,чудо,самият аз съм българин...
Та....,каво точно искаше да ми кажеш?!А-ха!Загинали са офицери и войници нясъде си....Ами,руснаците имат един израз :"На войне как на войне..."Какво повече да добавя?!
Но за войната... ми нали ужким ихтамнет?!?Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеАз ще ти отговоря и хич не ме интересува възразяваш ли или не
Твоите любимци показаха среден пръст в Афганистан, Грузия, Армения, Крим, Украина, Сирия и т.н.
Показаха многократно среден пръст и на себе си.
Пример: "Четыре года назад, летом 2014-го, безымянные могилы на кладбищах Пскова «рассказали» всему миру, что на Украине воюют не только шахтеры на военторговских танках. Там стреляют и погибают кадровые военные, в их числе — бойцы элитной 76-й гвардейской десантно-штурмовой дивизии. Но до сих пор непонятно: эти люди исполняли воинский долг или совершали преступление, о котором стыдно рассказать их детям. Вдовы и матери до сих пор отказываются говорить о своих мертвых."
https://www.novayagazeta.ru/articles...6-oni-tam-byli
Та....,каво точно искаше да ми кажеш?!А-ха!Загинали са офицери и войници нясъде си....Ами,руснаците имат един израз :"На войне как на войне..."Какво повече да добавя?!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеВаневски,нека аз ти отговоря,ако не възразяваш....
И мислиш ли ,че каквото и да им поискаш,ако на тях не им хареса,нама да ти покажат среден пръст...Тоя среден пръст,за радлика от нас, могат да го покажат на всеки,независимо дали на теб,на мен,или на когото и да било,не му харесва....Поне на тоя етап е така ....След двайсет години,не мога да прогнозирам,какво ще е положението,но като гледам вземат мерки,да могат още дълго да показват среден пръст....
Горе-долу така изглеждат нещата,независимо,дали на някой му харесва ,или не......
Твоите любимци показаха среден пръст в Афганистан, Грузия, Армения, Крим, Украина, Сирия и т.н.
Показаха многократно среден пръст и на себе си.
Пример: "Четыре года назад, летом 2014-го, безымянные могилы на кладбищах Пскова «рассказали» всему миру, что на Украине воюют не только шахтеры на военторговских танках. Там стреляют и погибают кадровые военные, в их числе — бойцы элитной 76-й гвардейской десантно-штурмовой дивизии. Но до сих пор непонятно: эти люди исполняли воинский долг или совершали преступление, о котором стыдно рассказать их детям. Вдовы и матери до сих пор отказываются говорить о своих мертвых."
https://www.novayagazeta.ru/articles...6-oni-tam-byli
Коментар
� -
http://epicenter.bg/article/Prof--Mi...--/157627/11/0
Вземете пример от Тръмп, който каза: "Няма легална миграция!", посичи математикът Проф. Константинов: Германия причинява трета европейска катастрофа! Никакви мигранти срещу пари! 9802 | 25 юни 2018 | 12:40
Меркел разруши представата за европейската законност! Думите „Елате всички“ са вероятно едни от най-вредните думи, изричани от устата на европейски политик през последните години, казва анализаторът.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
А ключа от квартирата? По Бендер....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ти можеш ли да четеш?Питам те колко са дълговете а не какви са?Колко са дълговете на САЩ Германия Франция Англия Италия Испания?Япония Швеция?Финландия?И колко пари събират годишно от данъци мита акцизи?
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнениеЦитат
Червен така и не отговори,защо финландците имат ЧЕТИРИ пъти по-висок стандарт от мужиците и то без да имат нефт и газ,и са на същите географски дължини/ширини?
Империалисти,колонии ли имат? От кого грабят? Нещо все бягаш от конкретния въпрос Не мисли за Меркел,ама хич....
Що не три или два пъти ? Пак нещо слъгваш както обикновено !
Ето хората са напарили рисунка по въпроса: ама не ти се потвърждават твърденията за четири пъти нещо :
Last edited by markov; 25.06.2018, 21:38.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
� -
Китай държи около 7% от американския държавен дълг, но държавните ценни книжа не са дълг като този, който банките раздават. Банките, раздавайки кредити поставят сами условията по кредитите, които кредитополучателите трябва да изпълняват. При държавните дългови книжа е ТОЧНО ОБРАТНОТО - купувача на дълг, т.е. кредитора, няма никакъв шанс да поставя условията, които са обозначени на купюрите в емисията. Условията се поставят единствено от емитиращия дълга, а купувача със закупуването на тези книжа се съгласява безпрекословно на поставените условия. Казано на прост език, голямото количество американски дълг, трупан от Китай означава едно единствено нещо - китайците са се вързали ДОЖИВОТ с икономиката на САЩ и НЕМА МЪРДАНЕ. За закърмените с прогресивната пропаганда тази не толкова сложна финансова действителност е трудна за схващане, но за съжаление глобалната световна икономика, основана на долара и американските финансови инструменти работи по този начин.
Не знам какви условия бълнуваш че ще поставяли САЩ, ...знам обаче че когато се натрупа достатъчно голяма маса от кредитори които почнат да държат резервите си в друга валута или други активи с долара е свършено. КАПУТ.
Кога ще стане не знам, може скоро може и да не е в този живот ….. знам само че всяка империя рано или късно се е сгромолясала , и като такава времето на САЩ също тиктака ...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
� -
Китай държи около 7% от американския държавен дълг, но държавните ценни книжа не са дълг като този, който банките раздават. Банките, раздавайки кредити поставят сами условията по кредитите, които кредитополучателите трябва да изпълняват. При държавните дългови книжа е ТОЧНО ОБРАТНОТО - купувача на дълг, т.е. кредитора, няма никакъв шанс да поставя условията, които са обозначени на купюрите в емисията. Условията се поставят единствено от емитиращия дълга, а купувача със закупуването на тези книжа се съгласява безпрекословно на поставените условия. Казано на прост език, голямото количество американски дълг, трупан от Китай означава едно единствено нещо - китайците са се вързали ДОЖИВОТ с икономиката на САЩ и НЕМА МЪРДАНЕ. За закърмените с прогресивната пропаганда тази не толкова сложна финансова действителност е трудна за схващане, но за съжаление глобалната световна икономика, основана на долара и американските финансови инструменти работи по този начин.Last edited by national power; 25.06.2018, 21:28.
Коментар
� -
Аз тука ги виждам да разнасят пици и флаери,що така бе Миме,а ти като беше в московията видя ли американци да разнасят пици на мужиците?
Два свята (снимки)
Как живеят градовете, които СССР "освободи" и отне от Финландия през 1939-1940 г. - вижте сами
https://clubz.bg/16387-dva_svqta_snimki
За разлика от теб,предпочитам вместо от снимки по интернет,да се срещам със света "на живо"...
Не ми разбра основната мисъл,но не съм го и очаквал....
Дори и всички,до последния руснак,да живееят в землянки,което не е така....,но дори и да е така, те са в състояние да покажат среден пръст на целия останал свят,ако пожелаят...И това за тях е много важно...Руснаците са напълно наясно,че има държави,в които хората, най-малкото материално,живеят по-добре...И още по-нясно са ,че имат много проблеми за решаване....Но въпреки това, болшинството от руснаците притежават една особена привързаност,едно осбено чувство към Русия,които човек като теб ,няма как да разбере....
На мястото на човек,много ми се искаше да използвам - к_ _ т _ н,но все пак съм възпитан човек....
Коментар
�
Коментар