Първоначално изпратено от nachev
Разгледай мнение
Първо, много ниско ме оценяваш (според мен). "Комонетата са виновни" не е в мой стил. Не че не мога да го кажа, но електората ще да е много нисък и ще си го заслужава.
...
Въпросът за националният интерес е доста сложен. Тук можеш да видиш различни мнения, противоположни, като във всяко има поне малка доза истина. Но има една граница която според мен не трябва да се преминава. Като пример ще дам културата и съответния битовизъм. Обръщайки се все повече към тези неща, се получава едно затваряне, което е същото като затварянето на арабите в религията им. Всички (е, не всички) знаят до какво доведе това през вековете. Тук много внимателно трябва да се пипа. От една страна да останем българи, от друга да не се превърнем в нещо като талибани. Бе вече ми омръзна да пиша.
Но не мога да пропусна последното. Защо да не говориш за поток? Ако има нещо за което да се говори във връзка с написаното по-горе, то е интересът който България би имала от това.
Та накратко: Гърците официално отказаха продължение на този поток, но ето нашите веднага бяха на линия. Защо гърците отказаха ще е интересно да чуя мнения.

Защо обаче нашите намериха 3млрд лева за това нещо? За да имат сърбите газ?!?
Ето тук някакси мистериозно ми се губи какъв би бил интереса на България?
Коментар