IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Ти си болен, Парцалев, при елгласуването всички ще гласуваме само за този който хакне софтуера. Във Военното училище във Варна защо темите се теглят във хартиен вариант??? Преди около 12-13 г второкурсниците хакнали сървара и на един от изпитите цялото училище имаше шестици. След този случай се усетиха и прекъснаха всякакви електроники

В тубата има клипчета относно "електрическото" гласуване, изгледай ги и пак коментирай, разбира се може да си фен на ББ и желаеш да те управлява цял живот
    Аре сега ти нали си в Германия - кво ти дреме - взимай там социални помощи и играй табла с афганистанските бежанци

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Хахаха - гледай утре какво псуване ще става срещу тези мошениции дето броят гласа на хартия. Въвеждането на електронно гласуване е реално почти на 100% сигурно. Особено след като сега избирателните комисии са хванати в крачка как крадат гласа на народа.
      Ти си болен, Парцалев, при елгласуването всички ще гласуваме само за този който хакне софтуера. Във Военното училище във Варна защо темите се теглят във хартиен вариант??? Преди около 12-13 г второкурсниците хакнали сървара и на един от изпитите цялото училище имаше шестици. След този случай се усетиха и прекъснаха всякакви електроники

В тубата има клипчета относно "електрическото" гласуване, изгледай ги и пак коментирай, разбира се може да си фен на ББ и желаеш да те управлява цял живот

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron

«Башнефть», НОВАТЭК, «РусГидро» и «Россети» также продемонстрировали отрицательную динамику. Стоит отметить, что похожие показатели продемонстрировала и британская компания BP, которая рухнула со второго места на 29-е."
        Браво барбароне, бягай да си купиш от тази която се катери , дръж там там е истината

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
          БСП ??!! Ха хаа.. Вие сте БСП/нови... Разлика между вас и тях няма. Хората са същите, поведението е същото, политиката е същата, произхода на партията е същият. Манталитета е същият, целите ви се същите, партията майка е същата.
          Един много стар виц, но пък младежите може и да не са го чували.
          Събрание на партийна организация на рибарите в Созопол. Някъде 50-те, 60-те години. Ще приемат другаря Димитриос за член на БКП.
          Хвалби, препоръки ...
          Настъпва кратка пауза, при което несигурно се вдига една ръка и другарят Анастасиос смутено пита: Абе, Димитриос, преди 9-ти ти не беСе ли малко фаСист?
          Димитриос мълчи объркан.
          Партийният секретар Георгиос се обръща към Анастасиос: Е, па ти, Анастасиос! БеСе, беСе, ама после се обърнА Цовека!
          Всички вкупом си отдъхнали и одобрително закимали с глава: Е-еее, щом се е обърнАл!
          И така другарят Димитриос станал член на БКП.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
            Да имаш да вземаш - аз съм член учредител на ГЕРБ и вече 7 години защитавам във форума тази позиция. Но новите никове сте доста несводомени

Всъщност вие от дружинката на комунистите русофили трябва да кажете как ще спасите БСП от настъпващата гибел

БСП ??!! Ха хаа.. Вие сте БСП/нови... Разлика между вас и тях няма. Хората са същите, поведението е същото, политиката е същата, произхода на партията е същият. Манталитета е същият, целите ви се същите, партията майка е същата.
            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
              Щом и реформаторите станаха бойковисти, значи положението е много зле.
              Да имаш да вземаш - аз съм член учредител на ГЕРБ и вече 7 години защитавам във форума тази позиция. Но новите никове сте доста несводомени

Всъщност вие от дружинката на комунистите русофили трябва да кажете как ще спасите БСП от настъпващата гибел

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                ........А ако питаш за личното ми мнение, дори и да се въведе, трябва да се забрани електронното гласуване от Българя. То трябва да важи само за чужбина. Изключение - в България от това да се ползват единствено инвалиди и трудно подвижни хора след предварителна регистрация. Така всички локуми за манипулации, покупко-продажби на гласове и пр. ще отпаднат.
                Доне, тъй като пръв те обявих за изкуфял, бих искал да ревизирам мнението си. Има още хляб в тебе .... Предложението ти е чудесно, защото би могло да елиминира единствения истински проблем при дистанционното гласуване - контролирания вот. Но за съжаление има две пречки и не мисля, че би могло да бъде реализирано:

1. Юристите ще ревнат, че има нарушени граждански права, защото как така избирателите в чужбина ще имат различни права от тези в страната.

2. Дори да минем т.1, остава проблемът с избирателите в Турция. Считай ги, че все едно са в България в някоя циганска махала. Тарторът от ДПС ще се погрижи да присъства лично при всяко гласуване, ако ще и да го правиш от лаптоп в кенефа. А да го разрешим за всички страни освен Турция .... е, много е грубо - няма да мине.
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Докато ни занимават с този циркаджия Сидеров, изборите и така наречения референдум бяха манипулирани по най грозния начин, Борисов се съгласи и подписа за бежанците, отпуснаха се нови 800 милиона за разходи по разни министерствата, готви се нов голям заем, чува че ще строим бежански лагери с кредит, естествено от Европейския съюз.
                  тая "информация", от де е ?
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                    To беше ясно, че цирка, който направи е за отвличане на внимание. Само не разбирам защо той продължава с него. Единствените причини са две, или крои нещо мащабно, или тотално е изперкал от веществата, които взима.
                    Натискат го да приемем 100000 емигранти явно.

Коментар

Докато ни занимават с този циркаджия Сидеров, изборите и така наречения референдум бяха манипулирани по най грозния начин, Борисов се съгласи и подписа за бежанците, отпуснаха се нови 800 милиона за разходи по разни министерствата, готви се нов голям заем, чува че ще строим бежански лагери с кредит, естествено от Европейския съюз.
                      To беше ясно, че цирка, който направи е за отвличане на внимание. Само не разбирам защо той продължава с него. Единствените причини са две, или крои нещо мащабно, или тотално е изперкал от веществата, които взима.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Да колега преди да дращиш наистина трябваше да помислиш .

Ти колега чу ли преди референдума за желание от общности в чужбина да открият още секции , щото аз не съм чул?

Ти колега чу ли за опашки пред тези съществуващи секции в чужбина , щото аз не съм чул ?

Ако имаше желаещи да гласуват на други места , в закона има начин да се открият още секции ......НО ЖЕЛАЕЩИ НЯМАШЕ , НИТО ОПАШКИ ПРЕД СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ СЕКЦИИ!

Така че колега не ми плещи поредните оправдания как много искали да гласуват някои си ама не си мръднали пръста ! Четох едно оправдание на такъв, ма секцията била на 200 километра и трябвало да си загуби почивния ден , ми ако наистина е държал на това си право , е логично да жертва един почивен ден и да гласува...нале ?
                        Повечето от българите в чужбина изобщо не ги е еня за изборния ни циркаджилък. Синьо-червената крамола поутихна и нема вече екшън, нема съспенс, само романтика и жал за бедната родина, ама това не стига. Заради носталгията едва ли некой отруден емигрант ще губи 5-6 часа, за да даде гласа си за некой роден тъпигьоз, който после ще крадне за сметка на тоя глас. Не сме им интересни. Само Дон Карло активист поради спомени мили от 1990. Твърди, че възбуждал тълпите тогава. Може още да му се иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                          По представлението на Сидеров още не мога да се ориентирам. Биячът Попов нанесе много добър, изненадващо добър удар. При това труден, защото трябваше да бие над рамената на полицаите. Въпреки това - добре пласиран, плътен с добра амплитуда. Виждаше се, че е или опитен бияч или просто участник в някакво репетирано представление. Просто не знам. А после в РПУ казал, че не помни, че всичко станало много бързо.
                          А той посегна и втори път, но след избутване от полицай, ударът не попадна в целта, по-скоро се плъзна по полицая, за малко да го отнесе и той.
                          Долна работа, объркана страна.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              по 200-300 човека в София на секция за кметски вот и по 150-200 човека за електронно гласуване....не са броили преференции , не са излизали бюлетини ,не са излизали пликове ,90% от протоколите са поправяне в частта за бройката ,всяка 4 била невалидна и най интересно че компютрите на ОИК са пускали и с неверни бройки протоколите / например общо 100 гласували а по партии примерно 103 /
                              Нема да ти казвам какво е ставало в Армеец ,.....били са готови да запалят и протоколи и бюлетини и всичко ....даже има два ,три запалени човала....
                              Най интересното че са търсили Сидеров да въведе ред там...но той си имал свой тятър.....
                              Пълна драма! Една леля, мъчително взирайки зад дебели очила, не можа да ме намери в списъка над минута. Дойде да помага друга от референдума.

По представлението на Сидеров още не мога да се ориентирам. Биячът Попов нанесе много добър, изненадващо добър удар. При това труден, защото трябваше да бие над рамената на полицаите. Въпреки това - добре пласиран, плътен с добра амплитуда. Виждаше се, че е или опитен бияч или просто участник в някакво репетирано представление. Просто не знам. А после в РПУ казал, че не помни, че всичко станало много бързо.
                              А той посегна и втори път, но след избутване от полицай, ударът не попадна в целта, по-скоро се плъзна по полицая, за малко да го отнесе и той.
                              Долна работа, объркана страна.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                                По-долу Дон Карлос споделя нещо, което ме провокира да разкажа за едни наблюдения и размисли.
                                За да спестя тъпо гледане в една точка, почнах да правя някои елементарни сметки докато чаках на опашката за изборите.
                                Два изборни списъка: По един за местни и референдум.
                                Две тъмни стаи.
                                Беше сравнително рано и имаше предимно възрастни. Престоят на човек беше средно между 2,5 и три минути. Ужасяващо бавно.
                                На теория секцията можеше да поеме:
                                13 ч. х 60 м. = 780 м. : 2,5 м. = 300 гласоподаватели. Заб. Сметките ги правех наум.
                                Според аритметиката са 312.
                                300 човека Х 12 000 секции = 3 600 000
                                Повтарям - това е капацитетът на теория.

Рекох си - при втори списък за местните, още една тъмна стая и млада, мотивирана и в добра церебрална кондиция комисия - капацитетът на теория може да се докара до 600. При по-семпъл избор - хайде да са 800.
                                Е, теорията е едно, а животът друго. Не е реалистично да чакаш от човек да работи без прекъсване и крайно съсредоточено и мотивирано 13 часа.

Странно, че и Донът казва същото число - 600. Звучи като човек с практически опит. Аз не съм участвал под никаква форма в изборна администрация.
                                Броят на секциите в страната не го знам. По помет ползвах 12 000 от нещо подочуто с периферен слух.
                                по 200-300 човека в София на секция за кметски вот и по 150-200 човека за електронно гласуване....не са броили преференции , не са излизали бюлетини ,не са излизали пликове ,90% от протоколите са поправяне в частта за бройката ,всяка 4 била невалидна и най интересно че компютрите на ОИК са пускали и с неверни бройки протоколите / например общо 100 гласували а по партии примерно 103 /
                                Нема да ти казвам какво е ставало в Армеец ,.....били са готови да запалят и протоколи и бюлетини и всичко ....даже има два ,три запалени човала....
                                Най интересното че са търсили Сидеров да въведе ред там...но той си имал свой тятър.....

Коментар

Working...
                                X