IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По повод снощната дискусия за Миговете
    http://www.blitz.bg/news/article/371246
    Официално: Руснаците тотално ни бият шута за МиГ-29 (ФАКСИМИЛЕ)
    Москва отказва да праща и части на поляците

Извършването на ремонт на българските двигатели в полски предприятия ще стане основание за преустановяване от РСК „МиГ” АД като разработчик и производител на самолетите МиГ-29 на по-нататъшно изпълнение на договорните задължения за поддържането на експлоатацията на самолетите МиГ-29 на ВВС на България.
    Полската страна молеше заводът WZL-4 да бъде сертифициран за осъществяване в него на ремонтните работи за двигателя РД-33 в продължение на няколко последни години. Като проучи възможностите на завода, руската страна към настоящия момент не предостави този сертификат, тъй като техническата документация на завода не е актуална и беше придобита по неофициален път”, се посочва в писмото.

В него е уточнено, че за това свидетелства протоколът от руско-полската среща в Москва през 2013 година, подписан от представителя на РСК „МиГ” от една страна и представителя на Министерството на отбраната на Полша от друга.

„По-специално в този протокол се признава фактът, че ремонтната документация на полския завод е съставена въз основа на документацията, получена от Украйна. Украйна нямаше право да се разпорежда с техническата документация на Русия по отношение на трети страни. В това число по причина, че в тази документация се съдържат резултати на интелектуалната дейност на Руската Федерация и РСК „МиГ”, използването на които без съгласие на носителя на правата е нарушение на редица международни нормативни актове”, става ясно от писмото.

Нещо са се направили на интересни пановете и укрите и са решили да спретнат една завера, но не би
    Интересна статия и аз без да разбира от право и стана ясно че ще духаме супата с нов заем за бракмите ф 16

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
      Имунитето падна. Ши заколя ШИЛЕ и отпразнувам. Свобода или смърт.
      Те хубаво ще го съдят ,ама има ли за кво да го осъдят?

Коментар

• Имунитето падна. Ши заколя ШИЛЕ и отпразнувам. Свобода или смърт.
        г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от iPyramid Разгледай мнение
          И от мен един по-здрав за господина. Всъщност, и за двамата.

+111

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
            Тези глупави клевети навремето помогнаха на тройната ОФ коалиция БСП ДПС Атака да вземе властта и да установи марионетно управление под контрола на Путин.

Но българският народ вече не се хваща на тези лъжи

Радан Кънев: Г-н Борисов ни поздрави, ние го поздравихме и всичко е наред

Прочети повече на: http://www.novini.bg/video/11303-%D1...%B5%D0%B4.html

И от мен един по-здрав за господина. Всъщност, и за двамата.

Коментар

• Мани другото , ами гледай тук
              http://ktovkurse.com/save/25-krupnej...yudzhetov-mira
              25 крупнейших военных бюджетов мира
              Страна Военный бюджет, млрд долларов
              США 569.3
              Китай 190.9
              Великобритания 66.5
              Россия 53.2
              Франция 52.7
              Индия 49.7
              Япония 49.3
              Саудовская Аравия 46.3
              Германия 43.8

България я няма никъде, това добре ли е или зле

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                БСП ??!! Ха хаа.. Вие сте БСП/нови... Разлика между вас и тях няма. Хората са същите, поведението е същото, политиката е същата, произхода на партията е същият. Манталитета е същият, целите ви се същите, партията майка е същата.
                Тези глупави клевети навремето помогнаха на тройната ОФ коалиция БСП ДПС Атака да вземе властта и да установи марионетно управление под контрола на Путин.

Но българският народ вече не се хваща на тези лъжи

Радан Кънев: Г-н Борисов ни поздрави, ние го поздравихме и всичко е наред

Прочети повече на: http://www.novini.bg/video/11303-%D1...%B5%D0%B4.html

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Ммдаа, разбирам, то това е присъща гледна точка за всички фенове на Русия
                  И за боковите, доколкото разбирам си у върл фен/каквото и да означава/

Коментар

• е само добри новини от лукойл, бравоскъ
                    http://www.blitz.bg/news/article/371249
                    "ЛУКОЙЛ-България" - вече с четири сертификата за съответствие с международните стандарти за управление

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      Яд ме е че крадат , а пък аз не мога, и аз искам. За бежанците и помощите - но комент
                      Ммдаа, разбирам, то това е присъща гледна точка за всички фенове на Русия

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Не знам, вате, то как се препродава крадено... пък и преди да си го откраднал... ама нали знаеш, кой краде за руснаците... братя Велчеви... ония на бай Цар - агента на ГРУ...
                        Не ти се разбира, кое е крадено и кое не е , но тепърва ще бъде крадено, въобще пълна мъгла

Коментар

• Какво стана , ще плащаме ли 700млн на оман, чета чче завели дело

И това не знам къде да го пусна, тук или във вицовете
                          http://rusvesna.su/news/1445855141
                          Инвалид-шизофреник на посту главного наркополицейского Украины получал звания быстрее Гагарина — «Русская Весна» публикует новые сенсационные документы
                          Как уже сообщала «Русская Весна», главным борцом с незаконным оборотом наркотиков на Украине (Департамент противодействия наркопреступности) назначен большой «друг» нашего сайта, инвалид по диагнозу шизофрения, осужденный за взяточничество и изгнанный из батальона «Полтавщина», бывший руководитель местной ячейки «Правого Сектора» Илья Кива.

Напомним, что после того, как мы опубликовали полученный от столичных (киевских) медиков большой пакет документов, доказывающих наличие у судимого за взяточничество Ильи Кивы подтвержденной группы инвалидности по диагнозу «шизофрения» аж до 2016 года, с приложением видеоинтервью лечащего врача, зам. начальника УВД Херсонской области сильно на нас обиделся и обозвал «Русскую Весну» «террористическим сайтом».

Яко а, какво ще кажете
                          Last edited by v_tin; 28.10.2015, 17:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            И да не пропусна за сведение на равновесие, кандид, сганта и други от маранди груп- руснаците продават виваком, бягайте да го купите и да ни отървете от руското телефонно иго
                            Не знам, вате, то как се препродава крадено... пък и преди да си го откраднал... ама нали знаеш, кой краде за руснаците... братя Велчеви... ония на бай Цар - агента на ГРУ...

Коментар

• И да не пропусна за сведение на равновесие, кандид, сганта и други от маранди груп- руснаците продават виваком, бягайте да го купите и да ни отървете от руското телефонно иго

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Аре сега ти нали си в Германия - кво ти дреме - взимай там социални помощи и играй табла с афганистанските бежанци
                                Яд ме е че крадат , а пък аз не мога, и аз искам. За бежанците и помощите - но комент

Коментар

Working...
                                X