IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Сещам се за оня виц в селския рейс, дето един пиян се издрайфал върху един пътник, след което започнал да му държи сметка да се погледне на какво се е направил.

НЕ СИ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН! Не приемам да си следовател, обвинител и съдия! Не приемам по-големия престъпник да ми държи сметка! И аз и ти имаме отрицателно отношение към престъпленията
    Какво ме интересува какво приемаш ти, другарю асвабадител?

Аз съм си у дома - в свободния свят. Където имам право на свободно изказване на свободно мнение.

Ако не ти харесва - ей я де е Масква. Чемадан, вакзал и марш
    "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
      Аз никой не съм убил или ограбил друзя, нито някога съм аплодирал подобни постъпки. За разлика от путинославните, които уважават само който бие, и които никога не могат да се наситят на диктаторски терор и произвол.
      Сещам се за оня виц в селския рейс, дето един пиян се издрайфал върху един пътник, след което започнал да му държи сметка да се погледне на какво се е направил.

НЕ СИ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН! Не приемам да си следовател, обвинител и съдия! Не приемам по-големия престъпник да ми държи сметка! И аз и ти имаме отрицателно отношение към престъпленията

Коментар

Ами, като си се омазал до ушите в г@вна изкупувай си дългия списък с престъпления и недей да държиш сметка... НЕ СИ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН!
        Аз никой не съм убил или ограбил друзя, нито някога съм аплодирал подобни постъпки. За разлика от путинославните, които уважават само който бие, и които никога не могат да се наситят на диктаторски терор и произвол.

Европа продължава да осъжда престъпленията на нацизма и комунизма и да се бори с опитите им за възкръсване, а в СССРассея с държавна подкрепа се възражда култа към Сталин и чекизма.
        Last edited by Pavlik Morozov; 10.07.2015, 18:40.
        "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
          Иначе на Европа в момента и е необходима бърза демилитаризация, търсене на политически консенсусни решения за бъдещето на всички народи и най вече - мир и свят без оръжия.

Бизнес, а не война.
          Така си мислеше и Европа. Докато Путлер не запали война на границата и. Сега е време за студена война с готовност за гореща. След войната пак ще може да си позволим да мечтаем за мир. Но сега - не. Модернизация, увеличаване на армиите, повече съвместни части и учения - това сега е на дневен ред за Европа и САЩ. Si vis pacem, para bellum.

Коментар

• Ами, като си се омазал до ушите в г@вна изкупувай си дългия списък с престъпления и недей да държиш сметка... НЕ СИ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН!

Коментар

Именно, другарю - Европа и САЩ са родината на голяма част от идеите, технологиите и явленията, които ни заобикалят. Включително на комунизма и фашизма.

Само че тях Европа и САЩ са ги преболедували и тук съществуват като застрашени видове, докато в по-изостаналите държави въпреки историческите примери за провал на дадени идеи те продължават да господстват.

И да - списъкът с претъпленията на Европа и САЩ няма смисъл да го цитираш. Той е известен и признат. Развитият свят се старае да изкупи греховете си и да не ги повтаря. Виж държавите, дето живеят с убеждението че са вечни жертви на чужда заговор, и никога не са извърпшили никакъв грях - те са наистина опасни.
              Ирак
              Югославия
              Афаганистан
              Либия
              Сирия
              Украйна

Талибани, Ислямска държава, разполагане на танкове, заплахи ...

Ще се окаже, че Европа нищо не е научила.
              Дано не се наложи да си научи урока за пореден път.

Иначе на Европа в момента и е необходима бърза демилитаризация, търсене на политически консенсусни решения за бъдещето на всички народи и най вече - мир и свят без оръжия.

Бизнес, а не война.

А големия ни проблем е, че за някои войната е бизнес.

Коментар

СМИ: в США предложили отказаться от слов "муж" и "жена"
                УжасТ, дУрзя! Не стига, че много мъже (особено феновете на силната путлеристка ръка, които се надяват на нея да се справи с всичко, с което робските им душици не смеят да се сборят) са такива само на думи, а някой се опитва да им отнеме и тази последна утеха

Last edited by Pavlik Morozov; 10.07.2015, 18:40.

Коментар

Европа родината на фашизма! За какво да си говорим за инквизицията ли, за унищожените народи на австралия, нова зеландия и америка. за геноцида в индия ли, за опиумните войни в китай... Кой си ти та ще държиш сметка! НЕ СТЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ!

Списъка с престъпленията на пиндо фашизма няма смисъл да го цитирам
                  Именно, другарю - Европа и САЩ са родината на голяма част от идеите, технологиите и явленията, които ни заобикалят. Включително на комунизма и фашизма. На концлагерите - не. Там е трябвало зле разбрана западна идея да се кръстоса с ориенталското мракобесие на СССР, за да заживее цял народ зад бодлива тел, а голяма част от него - направо в концлагери и затвори.

Само че тях Европа и САЩ са ги преболедували и тук съществуват като застрашени видове, докато в по-изостаналите държави въпреки историческите примери за провал на дадени идеи те продължават да господстват.

И да - списъкът с престъпленията на Европа и САЩ няма смисъл да го цитираш. Той е известен и признат. Развитият свят се старае да изкупи греховете си и да не ги повтаря. Виж държавите, дето живеят с убеждението че са вечни жертви на чужди заговори, и никога не са извършили никакъв грях - те са наистина опасни.
                  Last edited by Pavlik Morozov; 10.07.2015, 18:32.

Коментар

Е как да не са измислили? Ами ГУЛАГ?
                    Европа родината на фашизма! За какво да си говорим за инквизицията ли, за унищожените народи на австралия, нова зеландия и америка. за геноцида в индия ли, за опиумните войни в китай... Кой си ти та ще държиш сметка! НЕ СТЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ!

Списъка с престъпленията на пиндо фашизма няма смисъл да го цитирам

Коментар

• След като думите майка и баща по тихонку изчезват и се заменят с родител1 и родител2, предполагам че някои от нас са попълвали формуляри наскоро, пиндосляците започват борба с понятията мъж и жена... Хомо тоталитаризъм, налаган от содомитските хамерикански щати.

СМИ: в США предложили отказаться от слов "муж" и "жена"

По данным издания, соответствующий законопроект был внесен на рассмотрение конгресса членом палаты представителей Лоис Каппс совместно с 23 коллегами по партии.

"Необходимо, чтобы наши ценности отражались в наших законах. Это — часть того, что мы должны сделать, чтобы скорректировать установленные рамки", — объяснила она.

В частности, законодатели предложили вместо слов "муж" и "жена" использовать более нейтральные понятия "супруг" и "супружеская пара". Таким образом они хотят изменить 31 сегмент федерального законодательства, поясняет американское СМИ.

РИА Новости http://ria.ru/world/20150710/1124842...#ixzz3fV2sY8FS

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                        И първата гръмнала е руска
                        Коя е тя стамба

Коментар

• Марков бива ли да пускаш такива интервюта, сега НПОП ще се самоубият, срина из основи поне няколко опорни точки

Ако някое от НПОП ще си прави аутодафе, да свирка ще подсигуря нужните материали

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            Пък в наше време Обонговците хич не измъчват и държат хора без съд и присъда ... в такива базички като Гуантанамо
                            Много ясно. Да им е гадно на хейтърите
                            Не те кефи? Я бързо 6-ти американски флот да пропатка насам
                            #dagoduhatbednite

Коментар

• Пък в наше време Обонговците хич не измъчват и държат хора без съд и присъда ... в такива базички като Гуантанамо
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Е как да не са измислили? Ами ГУЛАГ?
                                ма те обонговците хич не са държали в лагери японците и германците през ВСВ , и хич после не ловяха вецищи / пардон хора с ляво политическо мислене /
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X