IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Знаеш ли защо е зле НЕК ? Източват пари яко с огромни заплати.
    Те да вадят пари, няма проблем да вземат заплати, проблема е, че тия които опъват са на сравнително смешни, а разни кокошки или пишман специалисти обират (докато има) парсата. Миналата година биха и най-черната ми прогноза за загуби, за тази още не съм смятал, че е още рано, а и не съм поглеждал още цените навън.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
      Ами много неща. Първоначално няма да има кой с дрънкане на оръжие да защитава петродолара. Световната валутна търговия ще стане по-справедлива без еврейско-масонската хегемония на една измислена валута дето се поддържа на изкуствено дишане от печатницата ФЕД. Поддържам доларов депозит и аз докато не се убедя, че тази несправедлива система ще рухне. В личен план дори не вярвам, че ще стане доброволно , а не доброзорно затова го държа...Доброзорното минава единствено през едно- ТСВ за съжаление
      Т.е. като нямат бази в Европа и никой няма да търгува в долари?

Ми че то Европа има Евро. Аз долар тука от 10 години не съм виждал, нито съм пипал.

Айде преди като нямаше Евро - Долара беше вървежен.

Коментар

• Бедният landlord

Поддържат мира и осигуряват възможност да има световна търговия. Печалбата от това че тя се извършва в долари не е чак толкова голяма.Напечатаните пари са малко, но оборота е огромен и тези които ги ползават повече и правят по голям оборот благодарение на това че съществуват ПЕЧЕЛЯТ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ.
        САЩ печели от технологии, незащитени с патенти или закони технологии а чрез тайни и секрети на тези които са ги изобретили и избрали САЩ за мястото от което ръзвиват своя бизнес.
        Всъщност САЩ осигуряват валута в която да се осъществява глобалната търговия, осигуряват сигурност в океаните за най евтин транспорт и така си осигуряват пазар за технологиите.
        Илюзия е ако някой си мисли че ако валутата му стане световна ще спечели много от това. От печатането на долари печелят най много хрантутниците в САЩ, защото тези долари се емитират за да бъдат издържани.
        Last edited by supertrader; 19.03.2015, 21:40.
        D.Y.F-091066

Коментар

Ами много неща. Първоначално няма да има кой с дрънкане на оръжие да защитава петродолара. Световната валутна търговия ще стане по-справедлива без еврейско-масонската хегемония на една измислена валута дето се поддържа на изкуствено дишане от печатницата ФЕД. Поддържам доларов депозит и аз докато не се убедя, че тази несправедлива система ще рухне. В личен план дори не вярвам, че ще стане доброволно , а не доброзорно затова го държа...Доброзорното минава единствено през едно- ТСВ за съжаление
          Вър да си Оправляваш гУлемияа пУртфейл!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
            И после кво ще стане?

Аз това се опитва да разбера - какво ще стане после?

С какво това ще ти се подобри живота, че САЩ ще затворят базата си в Германия, Италия и още на 2-3 места където имат големи бази.

Коментар

Ами да ги затварят. Какво изобщо дирят на друг континент на 10000км. от собствената им държава? Това се отнася за всички точки на света където са пуснали пипала.......
              И после кво ще стане?

Аз това се опитва да разбера - какво ще стане после?

С какво това ще ти се подобри живота, че САЩ ще затворят базата си в Германия, Италия и още на 2-3 места където имат големи бази.

Коментар

Аз няколко пъти питах кво ще стане като ЕС се освободи от американската окупация - ама никой не казва.

Не съм сигурен че някой даже разбира какви точно конкретни действия се има предвид?

Може би американците да си затворят няколкото бази дето ги имат в Европа.

Ами да ги затварят. Какво изобщо дирят на друг континент на 10000км. от собствената им държава? Това се отнася за всички точки на света където са пуснали пипала.......

Коментар

Така ли? Като на теб и още двама - трима тролове не ви харесва заглавието на темата, игнорирайте я! Само, че презокеанските господори са ви наредили да я заключите с безмислените си тролски мнения нали.
                  Аз няколко пъти питах кво ще стане като ЕС се освободи от американската окупация - ама никой не казва.

Не съм сигурен че някой даже разбира какви точно конкретни действия се има предвид?

Може би американците да си затворят няколкото бази дето ги имат в Европа.

Коментар

• Jay Gould

Знаеш ли защо е зле НЕК ? Източват пари яко с огромни заплати.
                    D.Y.F-091066

Коментар

Най-добре я заключи. Така или иначе 5-6 човека се джавкаме в три теми - барем да се намалят на две.

Така ли? Като на теб и още двама - трима тролове не ви харесва заглавието на темата, игнорирайте я! Само, че презокеанските господори са ви наредили да я заключите с безмислените си тролски мнения нали.

Коментар

Обаче изказваш мнения по форумите, кое било добро и кое лошо за България.

Същата работа като Путин, Лавров и останалите управленци от ранга.

Т.е. милееш за родината си, но не милееш за децата си - странна ми е тази логика.

Ако моето дете иска да замине за Русия, Венецуела, Северна Корея или Куба - ще направя всичко възможно да го спра.
                        Мнения ще изказвам където искам и когато поискам.И изобщо не ме интересува дали ти харесват или не.А такъв филм твоето дете няма.Ти нямаш деца и много работи не са ти ясни.

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                          Ако ще пишете за Русия и Украйна, преместете се в съответните теми.
                          Най-добре я заключи. Така или иначе 5-6 човека се джавкаме в три теми - барем да се намалят на две.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Моето хлапе е в гнилия запад защото само е пожелало.Предполагам и твоята доведена щерка е там защото тя и мъжът и са решили така.Макар и наши деца те са отделни личности със свои желания и живот.Казвал съм ти много пъти че аз не се меся в живота на децата.
                            Обаче изказваш мнения по форумите, кое било добро и кое лошо за България.

Същата работа като Путин, Лавров и останалите управленци от ранга.

Т.е. милееш за родината си, но не милееш за децата си - странна ми е тази логика.

Ако моето дете иска да замине за Русия, Венецуела, Северна Корея или Куба - ще направя всичко възможно да го спра.
                            Last edited by mathematician; 19.03.2015, 20:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                              Защото са замесени от същото тесто, както и почти целият ЕС. Некадърността на хранилка се разпространява много сериозно в световен мащаб, така че трябва да сте доволни.
                              +++++++++
                              Дърветата не моооат да ги сфащат тея работи!!!Много им е гладка повърхността!!!
                              Last edited by kefala; 19.03.2015, 19:04.

Коментар

• Ако ще пишете за Русия и Украйна, преместете се в съответните теми.
                                रादोस्त

Коментар

Working...
                                X