Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеАми много неща. Първоначално няма да има кой с дрънкане на оръжие да защитава петродолара. Световната валутна търговия ще стане по-справедлива без еврейско-масонската хегемония на една измислена валута дето се поддържа на изкуствено дишане от печатницата ФЕД. Поддържам доларов депозит и аз докато не се убедя, че тази несправедлива система ще рухне. В личен план дори не вярвам, че ще стане доброволно , а не доброзорно затова го държа...Доброзорното минава единствено през едно- ТСВ за съжаление
Ми че то Европа има Евро. Аз долар тука от 10 години не съм виждал, нито съм пипал.
Айде преди като нямаше Евро - Долара беше вървежен.
Коментар
-
Бедният landlord
Поддържат мира и осигуряват възможност да има световна търговия. Печалбата от това че тя се извършва в долари не е чак толкова голяма.Напечатаните пари са малко, но оборота е огромен и тези които ги ползават повече и правят по голям оборот благодарение на това че съществуват ПЕЧЕЛЯТ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ.
САЩ печели от технологии, незащитени с патенти или закони технологии а чрез тайни и секрети на тези които са ги изобретили и избрали САЩ за мястото от което ръзвиват своя бизнес.
Всъщност САЩ осигуряват валута в която да се осъществява глобалната търговия, осигуряват сигурност в океаните за най евтин транспорт и така си осигуряват пазар за технологиите.
Илюзия е ако някой си мисли че ако валутата му стане световна ще спечели много от това. От печатането на долари печелят най много хрантутниците в САЩ, защото тези долари се емитират за да бъдат издържани.Last edited by supertrader; 19.03.2015, 21:40.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеАми много неща. Първоначално няма да има кой с дрънкане на оръжие да защитава петродолара. Световната валутна търговия ще стане по-справедлива без еврейско-масонската хегемония на една измислена валута дето се поддържа на изкуствено дишане от печатницата ФЕД. Поддържам доларов депозит и аз докато не се убедя, че тази несправедлива система ще рухне. В личен план дори не вярвам, че ще стане доброволно , а не доброзорно затова го държа...Доброзорното минава единствено през едно- ТСВ за съжаление
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеИ после кво ще стане?
Аз това се опитва да разбера - какво ще стане после?
С какво това ще ти се подобри живота, че САЩ ще затворят базата си в Германия, Италия и още на 2-3 места където имат големи бази.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеАми да ги затварят. Какво изобщо дирят на друг континент на 10000км. от собствената им държава? Това се отнася за всички точки на света където са пуснали пипала.......
Аз това се опитва да разбера - какво ще стане после?
С какво това ще ти се подобри живота, че САЩ ще затворят базата си в Германия, Италия и още на 2-3 места където имат големи бази.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеАз няколко пъти питах кво ще стане като ЕС се освободи от американската окупация - ама никой не казва.
Не съм сигурен че някой даже разбира какви точно конкретни действия се има предвид?
Може би американците да си затворят няколкото бази дето ги имат в Европа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеТака ли? Като на теб и още двама - трима тролове не ви харесва заглавието на темата, игнорирайте я! Само, че презокеанските господори са ви наредили да я заключите с безмислените си тролски мнения нали.
Не съм сигурен че някой даже разбира какви точно конкретни действия се има предвид?
Може би американците да си затворят няколкото бази дето ги имат в Европа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеНай-добре я заключи. Така или иначе 5-6 човека се джавкаме в три теми - барем да се намалят на две.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеОбаче изказваш мнения по форумите, кое било добро и кое лошо за България.
Същата работа като Путин, Лавров и останалите управленци от ранга.
Т.е. милееш за родината си, но не милееш за децата си - странна ми е тази логика.
Ако моето дете иска да замине за Русия, Венецуела, Северна Корея или Куба - ще направя всичко възможно да го спра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеАко ще пишете за Русия и Украйна, преместете се в съответните теми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМоето хлапе е в гнилия запад защото само е пожелало.Предполагам и твоята доведена щерка е там защото тя и мъжът и са решили така.Макар и наши деца те са отделни личности със свои желания и живот.Казвал съм ти много пъти че аз не се меся в живота на децата.
Същата работа като Путин, Лавров и останалите управленци от ранга.
Т.е. милееш за родината си, но не милееш за децата си - странна ми е тази логика.
Ако моето дете иска да замине за Русия, Венецуела, Северна Корея или Куба - ще направя всичко възможно да го спра.Last edited by mathematician; 19.03.2015, 20:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЗащото са замесени от същото тесто, както и почти целият ЕС. Некадърността на хранилка се разпространява много сериозно в световен мащаб, така че трябва да сте доволни.
Дърветата не моооат да ги сфащат тея работи!!!Много им е гладка повърхността!!!Last edited by kefala; 19.03.2015, 19:04.
Коментар
Коментар