IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Я наш гейо кви ги върши...

Sergei Stanishev

В момента ·

Приятели,

В момента съм на тридневно посещение в Молдова и Украйна начело на съвместна делегация на ПЕС и Групата на социалистите и демократите в ЕП. Делегацията е организирана по покана на Демократическата партия на Молдова (ДПМ) във връзка с предстоящите в края на ноември парламентарни избори в страната.

Включих се в предизборната кампания, тъй като вярвам, че Демократическата партия може да изведе страната към стабилност и икономически и социален просперитет. Тя е единствената партия, която работи както за европейска интеграция, така и за запазване на връзките и диалога с традиционните партньори на Молдова, като Русия например.

ДПМ и ПЕС споделят еднакви ценности и имат сходни виждания за възстановяването на икономиката, създаването на нови работни места, особено за младите хора, подкрепата за малки и средни предприятия, както и засилването на равенството между половете.

Вчера имахме интересна среща с председателя на парламента Игор Корман, а днес предстои да се видим с президента Николае Тимофти и с премиера Юрие Лянка.

С нетърпение очаквам да поговорим и със сънародниците ни в Молдова и Украйна.
    Освен да стигна до извода, че ние българите сме най-глупавите в северното полукълбо, друго не мога да направя. Този човек беше наш премиер..

Коментар

• Я наш гейо кви ги върши...

Sergei Stanishev

В момента ·

Приятели,

В момента съм на тридневно посещение в Молдова и Украйна начело на съвместна делегация на ПЕС и Групата на социалистите и демократите в ЕП. Делегацията е организирана по покана на Демократическата партия на Молдова (ДПМ) във връзка с предстоящите в края на ноември парламентарни избори в страната.

Включих се в предизборната кампания, тъй като вярвам, че Демократическата партия може да изведе страната към стабилност и икономически и социален просперитет. Тя е единствената партия, която работи както за европейска интеграция, така и за запазване на връзките и диалога с традиционните партньори на Молдова, като Русия например.

ДПМ и ПЕС споделят еднакви ценности и имат сходни виждания за възстановяването на икономиката, създаването на нови работни места, особено за младите хора, подкрепата за малки и средни предприятия, както и засилването на равенството между половете.

Вчера имахме интересна среща с председателя на парламента Игор Корман, а днес предстои да се видим с президента Николае Тимофти и с премиера Юрие Лянка.

С нетърпение очаквам да поговорим и със сънародниците ни в Молдова и Украйна.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

нека им е лошо сега, да си го пушат. пият и каквото искат лошавите руснаци
        И какво, да ги чакаме тука ли ? Да понадупчат и нашия шелф, па нека им е лошо. Може и да подхвърлят някой огризан кокал, знае ли се

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          Аз не знам на кого да се молят сега хунтаджиите, на руснаци, хамерикоси или на кримчаните
          http://infobalkani.wordpress.com/201...-%D0%BA%D1%80/
          Хунтата изпадна в ярост- без износ на кримски газ за Украйна

По данни от средата на октомври, добивът на газ от морски шелф в Крим е бил 1.1 милиарда кубични метра, което значително превишава плановите показатели. До края на годината се очаква да бъде поставен рекорд – 6 милиона куб. м. за денонощие

В момента „Черноморнефтегаз“ разработва едновременно няколко морски кладенеца. Сондирането започна в началото на октомври. По думите на губернатора на Крим Сергей Аксьонов, до март 2015 година, е планирано да се сондират шест кладенеца, благодарение на които ще бъде доставян газ за електрогенериращите мощности,

Т. е. няма нищо укорително в това да ОГРАБВАШ ресурсите на окупираната чужда територия....

Прати поздрави на Шаренкова... и на оня зализан гей, т. н. собственик на в. Дума, май бил съвместен проект инфобалканито...

Коментар

• Та в тая връзка, излиза въпросът :
            Има ли смисъл от съществуването на ООН.
            Ако СЕГА, Мун мълчи, кат орган, значи просто НЯМА ПРАВО на глас.
            НЕНУЖЕН БЮРОКРАТ.
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Аз не знам на кого да се молят сега хунтаджиите, на руснаци, хамерикоси или на кримчаните
              http://infobalkani.wordpress.com/201...-%D0%BA%D1%80/
              Хунтата изпадна в ярост- без износ на кримски газ за Украйна

По данни от средата на октомври, добивът на газ от морски шелф в Крим е бил 1.1 милиарда кубични метра, което значително превишава плановите показатели. До края на годината се очаква да бъде поставен рекорд – 6 милиона куб. м. за денонощие

В момента „Черноморнефтегаз“ разработва едновременно няколко морски кладенеца. Сондирането започна в началото на октомври. По думите на губернатора на Крим Сергей Аксьонов, до март 2015 година, е планирано да се сондират шест кладенеца, благодарение на които ще бъде доставян газ за електрогенериращите мощности,

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Тия дни (къде полвин година минава) дан са закриле ООН-то бе ?
                Демократичната влас на една "дължава" методично изтребва населението на даден район, унищожава цели градове и села с тактическо оръжие, авиация(докато имаше) и РСЗО, а "органа", мълчи, кат орган (друг един)...
                Какво мисли другаря Бан Ки Мун, по въпроса със случващото се в Донбасс ?
                И пет пъти да го репостнеш това, все тая, нито е оригинално, нито е смешно, камо ли нещо съдържателно по темата...

Коментар

• Тия дни (къде полвин година минава) дан са закриле ООН-то бе ?
                  Демократичната влас на една "дължава" методично изтребва населението на даден район, унищожава цели градове и села с тактическо оръжие, авиация(докато имаше) и РСЗО, а "органа", мълчи, кат орган (друг един)...
                  Какво мисли другаря Бан Ки Мун, по въпроса със случващото се в Донбасс ?
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Ама какви щати бе, условен рефлекс, кой ти говори за щатите...

Центральный Банк проведет молебен для укрепления Российского рубля. Другого средства нет.
                    https://stop-rpc.livejournal.com/811815.html

дали е само майтап?
                    Сравнението със щатите е неподходящо, защото там има пари. Дори и да се харчат пари за дрога, ще остават свободни за още много неща, докато в Русия няма за нищо.

Молебен, опело, все тая.. самия израз "руска икономика" си е доста оксиморонест..

Коментар

• Първоначално изпратено от kalendar Разгледай мнение
                      ами...предполагам, че в щатите се харчи повече за дрога...там как се е отразило? В смисъл-имаме готов модел, дай да видим как работи, а?
                      Ама какви щати бе, условен рефлекс, кой ти говори за щатите...

Центральный Банк проведет молебен для укрепления Российского рубля. Другого средства нет.
                      https://stop-rpc.livejournal.com/811815.html

дали е само майтап?

Коментар

Всъщност, при подобни разходи за дрога и толкова много наркозависими, как ли ще се отрази все по-отчайващото положение на икономиката върху руското общество?
                        ами...предполагам, че в щатите се харчи повече за дрога...там как се е отразило? В смисъл-имаме готов модел, дай да видим как работи, а?

Коментар

ами...това ми изглежда като камък в твоята градина...какво да ти кажа-тогава пък съвсем не разбирам какъв е тоя "избор на Путин"-явно руснаците са едни сладури, по цял ден напушени и слушащи Боб Марли щом им е толкова малко това харчене за пушки, значи не е проблем да продължат да си харчат, явно не им се отразява толкова зле на икономиката...или поне не им е големият проблем, който ако решат ще живеят по-добре.
                          Всъщност, при подобни разходи за дрога и толкова много наркозависими, как ли ще се отрази все по-отчайващото положение на икономиката върху руското общество?

Коментар

Кви ВСВ-та кви ВПК-та, рашките арчели един път и половина повече за наркОтици, отколкото за пушкала...

Траты россиян на наркотики в полтора раза превысили бюджет Минобороны

http://slon.ru/fast/russia/traty-na-...-1179056.xhtml

«4,5 млрд рублей наркоманы РФ ежесуточно тратят на приобретение наркотиков. В год это 1,5 трлн рублей», — заявил глава ФСКН
                            ами...това ми изглежда като камък в твоята градина...какво да ти кажа-тогава пък съвсем не разбирам какъв е тоя "избор на Путин"-явно руснаците са едни сладури, по цял ден напушени и слушащи Боб Марли щом им е толкова малко това харчене за пушки, значи не е проблем да продължат да си харчат, явно не им се отразява толкова зле на икономиката...или поне не им е големият проблем, който ако решат ще живеят по-добре.

Коментар

Ем...дръж това си мнение щото редовно ти чета бисерите, та е малко присмял се хърбел на щърбел. Няма какво друго да ти отговоря, щото като болшевика си се изказал малко.
                              ПС: Акцентът се надявах да бъде-какъв е тоя избор на Русия? На мен ми прозвуча като-дали да ида на вечеря или да си взема душ? Ми защо не и двете?
                              Кви ВСВ-та кви ВПК-та, рашките арчели един път и половина повече за наркОтици, отколкото за пушкала...

Траты россиян на наркотики в полтора раза превысили бюджет Минобороны

http://slon.ru/fast/russia/traty-na-...-1179056.xhtml

«4,5 млрд рублей наркоманы РФ ежесуточно тратят на приобретение наркотиков. В год это 1,5 трлн рублей», — заявил глава ФСКН

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Аз съм на дърва.Дядо ми навремето е бил умен и е купил 12 декара бранище.На мен газ не ми трябва.Дупенето е характерно за талива като тебе дето са велики ама в дупката и с клавиатурата.И понеже по правило са тъпи и агресивни си мислят че като напишат едно нещо тука то е истина.Като си такъв голям ербап иди оправи нещата иди в Еусия набий Путин и докарай евтин газ.Това че ти си се надупил на северозапад не оправя нещата.Знам че си гей по скоро софийски дрислив педал.
                                Ц ц ц, леко чиче, че добиеш инфаркт.

Коментар

Working...
                                X