IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=683589

Руският президент Владимир Путин е решил да намали доставките на газ за Сърбия, заради недоволството от резултатите, постигнати по време на посещението си в Белград.
    Мда, язък за парадите, язък за "най-великия сърбин", язък, язък, язък...

Така става, когато пълзиш пред джуджета...

Коментар

• http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=683589

Руският президент Владимир Путин е решил да намали доставките на газ за Сърбия, заради недоволството от резултатите, постигнати по време на посещението си в Белград.

Този наистина се вживя в ролята на регулатор..Жалка работа.
      Ще минат 5 години и тая газ ще си я ползват сами руснаците..
      Тогава ще са НАПЪЛНО БЕЗИНТЕРЕСНИ за света.
      Първобитно поведение в 21 век. Без шансове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Преди половин година турската ЦБ бе в същото положение. След като пазара се успокои си намали лихвата. Трагедия - йок. Минало - заминало. Спекулантите издухаха супата.

Може би трябва да се замислиш дали да не потърсиш работа на заплата? Невежеството ти не е повод за гордост.
        Отново сравняваш ябълките с картофи...
        Турската икономика е обратното на руската.
        Има я, работеща и налична. Ще гледаме мача, пуканките са на масата.
        Ти каква позиция си отворил с рублата? Вкарай малко вежество, просветли ни.

Коментар

Понеже не съм на заплата от никого, си позволявам да постна това... с кеф.
          Преди половин година турската ЦБ бе в същото положение. След като пазара се успокои си намали лихвата. Трагедия - йок. Минало - заминало. Спекулантите издухаха супата.

Може би трябва да се замислиш дали да не потърсиш работа на заплата? Невежеството ти не е повод за гордост.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

http://www.investor.bg/novini/130/a/...iniava-182931/
            Именно, той на това реагира... неадекватно, както обикновено...

Коментар

• http://www.investor.bg/novini/130/a/...iniava-182931/

Коментар

Хммм... Йената снощи за 4-5 часа падна с 2%. Нея преди рублата ли ще я погребваме?!
                Все едно да сравняваш свободно падане със скок с парашут, понеже Японската ЦБ търсеше точно този ефект, докато при блядките няма никакъв контрол върху свободното падане, по-скоро се хванаха за клонче и след 5 минути безконтролния полет продължи...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  Там говорим за реакция на новини от съвсем друго естество...
                  Естеството е друго само в твоето болно въображение... Снощи се разбра, че Фед бил решил да спре печатницата. Само че ако Русия продаде 100-ина милиарда от доларовите си резерви в щатски трежърита, Фед пак ще бъде принуден да ги купи анонимно през белгийската Евроклиър, както направи през март. И тогава всички ще разберат, че Фед не може да спре печатницата...

Ако Фед спре печатницата соросоидите и НПО простетата ще останат без заплатки... Така че, не разбирам овчия ти възторг!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Хммм... Йената снощи за 4-5 часа падна с 2%. Нея преди рублата ли ще я погребваме?!
                    Ами давай - скъсявай я. Нали не е рубла, биткойн или злато, много ясно че ще я погребваме.

Коментар

И?

Там говорим за реакция на новини от съвсем друго естество...

Иначе, иновативно, за пръв път не намеси хамериканците...

Коментар

Хммм...

Коментар

Ама какви щати бе, условен рефлекс, кой ти говори за щатите...

Центральный Банк проведет молебен для укрепления Российского рубля. Другого средства нет.
                          https://stop-rpc.livejournal.com/811815.html

дали е само майтап?
                          Приличаш ми на майка ми(да е жива и здрава). Овика ме за нещо докато ми събере границите после ме пита ти що крещиш...Ми кой ти говореше за наркотици, че ги намеси по темата? Щото аз дума не съм обелил, за да съм честен просто коментирах (в първият ми коментар) една обвързаност, която ми изглежда....дипломатично казано странна. Ти ме прати при наркотиците и аз ти казах-имаш работещ модел-извади статистиката какви пари се харчат за наркотици в щатите, сравни ги към БВП и направи същото сравнение със Русия. И после ще разбереш дали ще има значение това.
                          Пък на другият душманин руски-в Щатите има хартийки, с които можеш да си купиш петрол. В Русия пък имаш самият петрол. И двете ми изглеждат еднакво бозави като основа на икономиката. Да не кажа, че май американското е по-бозаво.

Коментар

• Хммм...

ЦБ из-за санкций, роста инфляции и низких цен на нефть резко поднял ключевую ставку - с 8% до 9,5% годовых

http://slon.ru/fast/economics/bank-r...-1179130.xhtml

Последний раз она повышалась в конце июля

А след 5 минути... това...

Резкое повышение ставки ЦБ не помогло укрепить рубль

http://slon.ru/fast/economics/povysh...-1179158.xhtml

Точнее помогло, но буквально на 5 минут, а потом курсы евро и доллара снова начали расти

Графе? Календарче?
                            Last edited by kandid; 31.10.2014, 13:36.

Коментар

• Прав си. Имаме много да учим, дори не сме и на нулата, а доста под нея с тия объркани виждания за света.

Коментар

Освен да стигна до извода, че ние българите сме най-глупавите в северното полукълбо, друго не мога да направя. Този човек беше наш премиер..
                                Браво бе, ти откри Америка :

А какво ще кажеш за този тука:

А за този:

А за този:

Всеки народ си заслужава лидерите - ха да са ни честити !!!

Коментар

X