Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеТи българин ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЩо няма газ днеска бе момци?И зимата още не е дошла.Сега ще видит как се вдига цената на нефта
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНаистина ще ми бъде интересно.
В момента Русия е една гигантска строителна площадка и все още дори един единствен инфраструктурен проект няма съкратен въпреки санкциите. Напротив, има нови - като моста над Керченския пролив. На фона на Русия ако погледнем ЕС е пълна икономическа трагедия!
Разбирам, че на соросоидите и НПО простетата много ви се иска Русия да фалира, но това няма как да стане. Русия на практика няма външен дълг!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Газпром” очаква информация за хода на преговорите между ЕК и Украйна за финансирането на газовите доставки
30 Октомври 2014 | 10:14 | Агенция "Фокус"
Москва. „Газпром” очаква информация за хода на преговорите между Европейската комисия и Украйна, предаде РИА Новости. „ЕК и Украйна трябва да решат още редица въпроси, свързани с финансирането. Без това е безсмислено да се продължават тристранните преговори”, заяви официалният представител на руската компания Сергей Куприянов в ефира на радио „Коммерсанть FM”.
На въпрос планира ли „Газпром” в следващите часове да продължи преговорите, той отговори: „Не, очакваме информация, че има напредък по отношение на двустранния протокол Украйна-ЕС и след това ще възобновим разговорите. Това може да се случи и днес”, добави говорителят.
Нещо ЕС не са много готови да плащат за украйнците....Що ли...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнениеНакрая на писанието си зададох прост въпрос.
Колко е М0?
Хайде да ти кажа. Около 190 милиарда долара по вчерашният курс на рублата.
М1 е около 360 милиарда долара, пак по вчерашният курс.
Би ли разказал, как точно ще се осъществи атаката срещу рублата?
Представяте желаното за действително, а тази сваля качеството на разговора.
Преди време ми направи впечатление, че равностойността на М2 в чуждестранна валута започна да се свива на годишна база. Интересно ми е как според теб това ще се отрази на реалната икономика? В понеделник ще излязат новите данни и ще ми бъде интересно каква е била ситуацията към 1.10.2014 г. Говоря в чуждестранна валута защото в Зимбабве имаше голям ръст в местна, но това не им помогна.
Коментар
-
http://kiev.segodnya.ua/kommunalka/k...et-565148.html
Хто не скаче - тот москаль !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНас дали пак ще ни "освобождават"?
Руските граници вече били твърде близо до нато и затова нато трябвало да вземе адекватни мерки за отбраната на членовете на нато от евентуална руска агресия... хаха... матовци са уникални... хахаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Нас дали пак ще ни "освобождават"?
«На возможность, что новые освободительные войны еще появятся, прямо намекнул Андрей Фефелов: „Кроме Донбасса, есть много интересных мест! Русский мир велик, и не везде все в порядке“. Стрелков, как „блистательный и авантюрный командир“, по его словам, „мог бы наводить там порядок, создавая зоны пылающего православия“».
http://slon.ru/world/budushchee_strelkova-1177996.xhtml
Какая роль уготована Игорю Стрелкову (Гиркину) в новой России
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеВиж си подписа.
Не толкова просто.
.................................................. ................................................
Под тази сума валутата (в случая на Русия) е практически беззащитна от масирани атаки.
Средния внос на Русия за последните 12 месеца е $37.8 млрд месечно.
Така че колко време според теб остава до първата сериозна атака срещу рублата?
ПП
Най-вероятно не вярваш че са само $230млрд, но ще пиша по-късно.
Чакат ме на едно място където има твърд алкохол и леки жени
Колко е М0?
Хайде да ти кажа. Около 190 милиарда долара по вчерашният курс на рублата.
М1 е около 360 милиарда долара, пак по вчерашният курс.
Би ли разказал, как точно ще се осъществи атаката срещу рублата?
Представяте желаното за действително, а тази сваля качеството на разговора.А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"
Коментар
-
Смятам, че освен, че рублата се обезценява, някой високо горе и то вероятно руски велможа или велможи, крадат допълнително руснаците с едни много интересни лимитириани поръчки.
Изведнъж някой продава долари и евра на много по-нисък курс от пазарния в момента, а най-вероятно долу го чака приятел, който купува и за секунди печели по 100 - 200 копейки. Обаче едва ли само аз съм единствения стопаджия на този инсайдърски автомобил качил се на задната седалка непоканен и мисля, че ще стават все повече маймуни на клона и то маймуни с много-много пари.... Известно време тия маневри на пазара бяха спрели, но се появиха пак.
Понеже виждам, че сте споменали Орбан, смятам че форинта, на който отдавна съм метнал око, ще се обезценява защото взе да му идва времето. Унгарския БВП е пред срутване, а ако това се случи, ще им изпари валутните запаси които се бяха качили в последните години доста бързо тъй като Унгария е страна подобна на нашата. Нямат бизнес, огромна и лакома администрация, милиони бедни с под 250 евро доход на месец и мизерия на места дори непозната и тук освен в гетата. Орбан е един тъпак, подобен на един наш политик. Голям самохвалко, а лъже и като разпран, тя и физиономията му е на мошеник и с кръг партийни фирми около него, но в страната за разлика от Чехия която е светлинни години по-напред, няма среден и малък бизнес или той крета. А данъците в Унгария са най-високите в Европа - говоря за непреките, тоест най-депресиращите и най-гадните, защото създават стагфлация. Тоест, форинта е само върпос на време да го пишем бегал, но за разлика от 2009 и 2011 г. с доста повече и дано.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеЕх бедни ми Имхотеп - а ти да не би да твърдиш, че преди 2017 ще е готов газопровода от Азербайджан?
Или като Равновесов смяташ, че някак си ще се захранваме с американски шистов газ още тази зима?
А що се отнася до КИТАЙСКАТА банка - че какво общо има тук Русия? И да не би да не е вярно, че се нарушава монопола на МВФ, специално за азиатския регион ?
Ама какво ли се занимавам с освирепели типове - драскайте си на воля, хубаво е да се изпуска парата от време на време
Айде лека ...
Но не мога да не попитам в случая след като няма общо с Русия защо го пускаш тук?
И още един въпрос ако не ти е писнало - знаеш ли колко подобни банки са създадени през последните 25 години?По спомен без да претендирам за голяма точност, но накъм 20... Те си ги има, но няма дейност. Имаше и такава банка едно време в СИВ, и всички знаем какво се случи с нея и държавите които "подпомагаше".
За газта си прав, за момента е така. Но удоволствието което изпитваш от липсата на алтернатива ме кара да се запитам ти българин ли си?Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеСамо да ти припомня части от един твои постoве:
...Ама май няма, налЕ ?
И двата цитата могат да се свържат с фелацио за путьо, докато с втория направо вкара в гроба МВФ и СБ.
Това северните фенове го правят от 1917 година. Не ми се впуска в подробности, ( а както видя мога) но явно не си струва. И понеже не си струва да се дъвчат едни и същи неща през няколко дена, се преминава на мурзилки, хуйлостанци и червени кордели.
За последната част от поста ти мога да ти кажа че важи за теб на 100%
Или като Равновесов смяташ, че някак си ще се захранваме с американски шистов газ още тази зима?
А що се отнася до КИТАЙСКАТА банка - че какво общо има тук Русия? И да не би да не е вярно, че се нарушава монопола на МВФ, специално за азиатския регион ?
Ама какво ли се занимавам с освирепели типове - драскайте си на воля, хубаво е да се изпуска парата от време на време
Айде лека ...
Коментар
Коментар