If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Русия има жизнени интереси в Украйна - 15 милиона рускоезично население , и разбира се имат право да се интересуват от тяхната съдба.
Много ми е интересно ако някои почне да прави преврат на Канада или Мексико с Антиамериканска насоченост дали САЩ ще си трае .......РАЗБИРА СЕ ЧЕ НЯМА ДА СИ ТРАЯТ и ще имат пълно основание за това ...
Аз не съм привърженик на двойния морал , както Русия имат право да се намесят на своите граници така и САЩ имат .....и са го правили нееднократно в латинска америка....за което не виждам да ги упреквате.
Отвори тема за интервенциите на САЩ и ще съм също толкова активен и там.
Този отговор го приемам за ДА...
Основанието за агресията е изсмукано от пръсти, държали сърпове и чукове, това е проблема.
Това казва всичко за гледната точка на хората скачащи срещу Русия тук .....ми вземете си дарете държавата съвсем на Гърците и мирясайте най после. То и без това вече наполовина я дарихте на САЩ и ЕС.....
Това е много добра идея всъщност.
Имайки предвид, че 2 милиона са емигрирали в посока Запад, а не в посока Изток. Сложи и факта, че в САЩ и в ЕС имат доста по-висок жизнен стандарт. Добави и третия факт, че валутния борд работи като забрани на нашите политици да печатат пари.
Така, че един политически борд би бил много добра идея. Определено предпочитам немци да ме управляват, отколкото разните му наши самозвани политици.
Паметник на който и да е паша в България няма (или поне аз незнам да има).
Виж от такива на всякакви рушки сатрапи не можеш се обърна. и то не само в София.
Защо най-големият храм в България е ПРЕкръстен на рушки владетел, бил заедно с господарите си от Златната орда срещу европейците за мен е непонятно. Не знам с какво е допринесъл за МОЯТА страна този монголоид.
Паметник на друг рушки владетел стои СРЕЩУ българският парламент !!!
Това го няма в НИКОЯ друга страна по света - в това съм сигурен!
Мааалко по-надолу, точно в центъра на европейската ни столица стои и високо извисяващият се над независомостта ни паметник на "сесесерейската армия освободителка", както цинично е изписана със златни букви наглата лъжа, за иначе документираното, фактическо ОКУПИРАНЕ на България от рушняците.
Аааа, ти си имаш икона на Обонго в спалнята и всяка вечер палиш свещички. Я бързо да я сваляш и да наблягаш на руския. И си сложи един бюст на Путлер на прозореца.
А българските символи - в кофата, нали Марков, Че Гевара и прочие рушняшки подлоги?
За военните интервенции на САЩ зная доста повече от теб, не ги отричам.
Ти обаче имаш ментално изкривяване на тема Русия.
Отговори с ДА или НЕ - Русия агресор ли е в момента?
Цял свят отговаря с ДА, да те видим теб?
Русия е агресор по-малко от САЩ и ЕС в момента.
Русия има жизнени интереси в Украйна - 15 милиона рускоезично население , и разбира се имат право да се интересуват от тяхната съдба.
Много ми е интересно ако някои почне да прави преврат на Канада или Мексико с Антиамериканска насоченост дали САЩ ще си трае .......РАЗБИРА СЕ ЧЕ НЯМА ДА СИ ТРАЯТ и ще имат пълно основание за това ...
Аз не съм привърженик на двойния морал , както Русия имат право да се намесят на своите граници така и САЩ имат .....и са го правили нееднократно в латинска америка....за което не виждам да ги упреквате.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Паметник на който и да е паша в България няма (или поне аз незнам да има).
Виж от такива на всякакви рушки сатрапи не можеш се обърна. и то не само в София.
Защо най-големият храм в България е ПРЕкръстен на рушки владетел, бил заедно с господарите си от Златната орда срещу европейците за мен е непонятно. Не знам с какво е допринесъл за МОЯТА страна този монголоид.
Паметник на друг рушки владетел стои СРЕЩУ българският парламент !!!
Това го няма в НИКОЯ друга страна по света - в това съм сигурен!
Мааалко по-надолу, точно в центъра на европейската ни столица стои и високо извисяващият се над независомостта ни паметник на "сесесерейската армия освободителка", както цинично е изписана със златни букви наглата лъжа, за иначе документираното, фактическо ОКУПИРАНЕ на България от рушняците.
Да де разбрахме, според теб патриот е този които над семейната спалня има портрета на Обонго , и по пет пъти на ден се кланя пред него....
За военните интервенции на САЩ зная доста повече от теб, не ги отричам.
Ти обаче имаш ментално изкривяване на тема Русия.
Отговори с ДА или НЕ - Русия агресор ли е в момента?
Цял свят отговаря с ДА, да те видим теб?
Кефи ме. След паметника на Сюлийман паша на Шипка очаквам храм-паметника Александър Невски да бъде прекръстен на Джодж Вашингтон или ако не, то поне на Барак Обама. Всяка Неделя там да се изнася по една католическа меса в израз на нашата привързаност към евро-атлантическите ценности. А всяка Събота там да се канят истински творци като Пуси Раят да изнасят вътре пред иконостаса по един концерт в знак на привързаността ни към свободата на изразяване. Така може би ще заслужим подкрепата на чичо Сам за влизането ни в Шенген. А след като влезем в Шенген, кво ти пука вече за България?! Кеф ти берач на маслини в Гърция, мияч на чинии в Англия или чистач на тоалетни в Германия... Лайф ис бютифул.
Е те това е мечтата на БГ любителя на западни ценности за съжаление.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Кефи ме. След паметника на Сюлийман паша на Шипка очаквам храм-паметника Александър Невски да бъде прекръстен на Джодж Вашингтон или ако не, то поне на Барак Обама. Всяка Неделя там да се изнася по една католическа меса в израз на нашата привързаност към евро-атлантическите ценности. А всяка Събота там да се канят истински творци като Пуси Раят да изнасят вътре пред иконостаса по един концерт в знак на привързаността ни към свободата на изразяване. Така може би ще заслужим подкрепата на чичо Сам за влизането ни в Шенген. А след като влезем в Шенген, кво ти пука вече за България?! Кеф ти берач на маслини в Гърция, мияч на чинии в Англия или чистач на тоалетни в Германия... Лайф ис бютифул.
Мне, имаме си достатъчно светци в нашата история. Кой е тоя Александър Невски и какво общо има той с българската история???
А после мурзилките мрънкотите тука че не сме "уважавали достатъчно" руския ботуш. Еми то това не е уважение ами вид окупация патриаршеския ти храм да е наречен на някакъв руски принц, дето 90% не го знаят кой е даже. И един друг руски цар е яхнал кон срещу народното събрание. Къде са паметниците на българските царе? На патриарх Евтимий - едно малко паметниче, встрани. Други?
Тоя въпрос го дъвкахме преди ...ако се разровиш за изненада твоя ще се окаже че Русия е втора по брой приети имигранти след САЩ като държава........ просто прочети малко по въпроса преди да се изказваш.
От кой страни емигрират хора в Русия? Татарстан?
Я дай линк за извинението на Русия за жертвите на социализма, че аз не мога да го открия...
Коментар