IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
    Някой помни ли, как ни караха насила, да учим руски в училищата?
    Защо са ни карали, да учим руски насила? Подготовка за "анексиране"?

Само за това си струва човек са "заобича" СССР във всичките му версии!
    Момше, гледам че теб не само насила са те карали да учиш руски език, ами много други предмети.... Ама така е, учениците се делят на такива, дето учат насила и такива дето учат с желание....

В Пиндостан в момента се учи основи на хомосексуализма. Само да те питам, твоето дете насила ли ще учи този предмет или доброволно... ти ще му помагаш ли при усвояването на учебния процес и да му обясняваш някои техники...

Пп. Преди да те сложа в игнора да те посъветвам да завъртиш околовръста на София и да се успокоиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Кукурукукууууу... Палоооомаааа.... Кукурукуууукуууууу...

https://www.youtube.com/watch?v=tsFWWIrAjrk
      Страхотен аргумент, много си умен.

Половината турчета и циганчета нямаха шанс да минат по руски, тях някак ги пробутваха, но българчетата твърдо НЕ!
      Не че това е важно за престъплението, за което говорим.

Но, да защитаваш такова престъпление е предателство към нацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Естествено, че е имало много случаи на повтаряли годината заради двойка по руски
        Яяяяя, да видим сега, кой е отворил торбата с лъжите? Посочи един случай!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

На кого биха се смели хората, на почитател на хан Крум или на почитател на Маркс?
          Кукурукукууууу... Палоооомаааа.... Кукурукуууукуууууу...

https://www.youtube.com/watch?v=tsFWWIrAjrk
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Форко пак е отворил торбата с лъжите...

Естествено, че е имало много случаи на повтаряли годината заради двойка по руски, както сам си казал, руският език беше задължителен предмет и двойката в края на годината и невзет поправителен означаваше повтаряне на годината...

Друг е въпросът защо руският език беше задължителен предмет и започваше да се изучава още от ВТОРИ КЛАС!!! Целта е ясна - подготовка за анексията (вливане в Световната Съветска Държава)....

И трябва да добавя, че като предмет изобщо не беше лесен, е на мен да речем ми вървеше, даже учетелницата често ми възлагаше да проверявам контролните на съучениците ми и впечатленията ми, че децата не се справяха особено добре са, са да кажем от първа ръка... и да имах съученик, който повтаря годината заради двойка по руски (вярно не беше от най-умните и може би имаше още няколко двойки, но със сигурност помня, че не си взе руския септември и повече не ни беше съученик...) ...
            Нали това казвам, подготовка за заграбване, за да можем да разбираме командите на друзята. Абсолютно престъпление, целящо заличаване на нацията.
            При това се намери човек, който да го защити???????????????????????????????????????????? ???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какъв човек си ти, за да защитиш такова престъпление???????????????????????

Коментар

• Форко пак е отворил торбата с лъжите...

Естествено, че е имало много случаи на повтаряли годината заради двойка по руски, както сам си казал, руският език беше задължителен предмет и двойката в края на годината и невзет поправителен означаваше повтаряне на годината...

Друг е въпросът защо руският език беше задължителен предмет и започваше да се изучава още от ВТОРИ КЛАС!!! Целта е ясна - подготовка за анексията (вливане в Световната Съветска Държава)....

И трябва да добавя, че като предмет изобщо не беше лесен, е на мен да речем ми вървеше, даже учетелницата често ми възлагаше да проверявам контролните на съучениците ми и впечатленията ми, че децата не се справяха особено добре са, са да кажем от първа ръка... и да имах съученик, който повтаря годината заради двойка по руски (вярно не беше от най-умните и може би имаше още няколко двойки, но със сигурност помня, че не си взе руския септември и повече не ни беше съученик...) ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                На по-голяма пиратка.....
                Ти наред ли си ???
                Шпионските спътници могат да четат вестници...Гугъл - мапс ти гледа прането по терасата ( и като гледах по центъра нещо - изведнъж на картинката виждам жените си на пазар...), ти ми пишеш тъпотии за ядрена експлозия, останала скрита от хората.....
                Айде спри се малко.....Или не спирай там където си най-добра ....( на магистралата....)
                Аз пък в гугъл-мапс се видях през прозореца на офиса си се видях .....ма Маринка за незабелязани ядрени взривове ни разправя тук вицове ...
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Е?!... Ето затова ти казах, че си лъжец! Твърдиш, че от твоето училище 10 човека са повтаряли учебната година САМО за това, че са имали 2-ка по руски... Ти си просто поредния соросоиден клоун в тази тема...

Няма нито един случай в България ученик да е повтарял учебната година САМО заради това, че е имал 2-ка по руски за учебната година!

И за твое сводение, шушулко... По това време в училищата нямаше свободноизбираеми предмети. Всички бяха задължителни. На свободноизбираемите им се казваше кръжоци... Ако имаш задълбочени интереси към някой предмет отиваш допълнително в съответния кръжок и то в извънучебно време!
                  Всъщност е пълно с такива случай, ти да не си статистика на министерството на образованието през тоталитарния режим? Няма как да твърдиш, че няма нито един случай. Всъщност клоуна си ти, марксист промит.
                  На кого биха се смели хората, на почитател на хан Крум или на почитател на Маркс?

Аз ти казвам, че е престъпление да караш една нация на учи насила езика на друга нация, ти ми излизаш с тезата, че никой не бил късан. Идиот! Това е диагноза, не обида.

Ти за кръжоците не ми обяснявай. Те пък какво общо имат.
                  Очевидно не определяш като ненормално принудителното учене на чужд език, понеже езика е руски.
                  За да ти повярвам, че това е така, трябва да ми посочиш нормална страна, в която това се практикува. Започни от някоя друга планета проучването си, на тази няма да намериш такава страна.
                  Не мога да повярвам, че се появи човек, който защитава принудителното учене на руски от децата на България по време на режима.
                  Last edited by 8ball; 19.11.2014, 10:59.

Коментар

Късан означава, че е повтарял годината, защото е имал двойка,
                    Е?!... Ето затова ти казах, че си лъжец! Твърдиш, че от твоето училище 10 човека са повтаряли учебната година САМО за това, че са имали 2-ка по руски... Ти си просто поредния соросоиден клоун в тази тема...

Няма нито един случай в България ученик да е повтарял учебната година САМО заради това, че е имал 2-ка по руски за учебната година!

И за твое сводение, шушулко... По това време в училищата нямаше свободноизбираеми предмети. Всички бяха задължителни. На свободноизбираемите им се казваше кръжоци... Ако имаш задълбочени интереси към някой предмет отиваш допълнително в съответния кръжок и то в извънучебно време!
                    Last edited by Forex Master; 19.11.2014, 10:50.

Коментар

• Тренировка ватников днр .Как не го гръмнал?
                      https://www.youtube.com/watch?v=A9dlaU1_CKg

Коментар

• Форекса пак се прави на малоумен.. или не се?

Коментар

Да не си учил в някое ТВУ? И кво значи "късан"? Предполагам, че означава получена 2-ка в бележника? Повтарял ли е някой учебната година затова, че е бил "късан" по руски?!... Сигурен съм че не е!!! Означава ли според твоята ценностна система, че всяка 2-ка в бележника на ученика е насилие? А соросоиде?!
                          Късан означава, че е повтарял годината, защото е имал двойка, НО ТОВА КАКВО ОБЩО ИМА С ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО СПРЯМО НАЦИЯТА????

Какво значение има, дали са пропускани учениците в горен клас или не са пропускани?
                          Престъплението е насилственото принуждаване да се учи руски. Малоумен ли си или увърташ най-елементарно и отклоняваш от същинския проблем.
                          Фен съм на хан Крум, не на Джордж Сорос, така че , спести си тъпотиите, марксисте!

Коментар

Само в моето училище имаше десет човека накъсани по руски при това докато учех аз там. От къде има дори минимална теоретична вероятност, да знаеш дали има късани..?
                            Да не си учил в някое ТВУ? И кво значи "късан"? Предполагам, че означава получена 2-ка в бележника? Повтарял ли е някой учебната година затова, че е бил "късан" по руски?!... Сигурен съм че не е!!! Означава ли според твоята ценностна система, че всяка 2-ка в бележника на ученика е насилие? А соросоиде?!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              На по-голяма пиратка.....
                              Ти наред ли си ???
                              Шпионските спътници могат да четат вестници...Гугъл - мапс ти гледа прането по терасата ( и като гледах по центъра нещо - изведнъж на картинката виждам жените си на пазар...), ти ми пишеш тъпотии за ядрена експлозия, останала скрита от хората.....
                              Айде спри се малко.....Или не спирай там където си най-добра ....( на магистралата....)

Айде спри се малко ти.Не съм те обиждала,казах на какво ми прилича.В Свердловской области се намира ядрен арсенал раши ,а и тези дни трябваше да пуснат 4-й блок от АЭС.

Declassified U.S. Nuclear Test Film #62
                              https://www.youtube.com/watch?v=KZoi...B694B346&t=455

Коментар

Никой нищо не те е карал да учиш на сила! Успокой се. Няма нито един случай в историята на социалистическа България някой ученик да е повтарял някой клас само заради това, че е имал 2-ка за срока и учебната година по руски. Стига си лъготил! Аман от соросоиди и НПО простета...
                                На кого ще викаш соросоид бе , нещастен продажник долен.
                                Всяка твоя дума тук е лъжа, естествено че късаха по руски, къде живееш ти, българин ли си въобще?Само в моето училище имаше десет човека накъсани по руски при това докато учех аз там. От къде има дори минимална теоретична вероятност, да знаеш дали има късани..? Що за арогантност??? Мнението ти не струва колкото болна хлебарка.

Чичо, в учението лошо няма, ама да не защитаваме насилственото набиване на чужди езици!

Коментар

Working...
                                X