IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Янукович си беше законно избран и си имаше мандат , точно за тая работа в демократичните държави си има избори на определен период.
    Свалянето на законно избран президент не е от арсенала на демокрацията доколкото ми е известно ....ма и тая тема е толкова дъвкана тук че хич не ми се коментира
    Обаче оставката е в арсенала на демократичния свят.

Докато хвърлянето на полицията и специалните части, срещу собствения си народ е запазена марка на диктаторите, които се чувстват застрашени от народната любов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Пак да повторя ,доктор москов ми е познат и ще намери качествен психиатър за нуждаещите се....
      Бе дърпа се бе..а и аз искам да му помогна.....
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Има една твърда закономерност обаче. Когато ние идем в Германия започваме да се държим като германци. Когато германците дойдат в България започват да се държат като българи... Не знам що така? Сигурно нещо от водата която пием ще да е... Абе, да не им слагат някакви успокоителни и усмирителни във водата в Германия, а?
        Прав си.
        Според мен основната и съществена разлика е, че там има закони (демократични, макар и "гейропейски"), които се спазват от всички и ЗА ВСИЧКИ.
        Тук НЕ. В раша, също НЕ.
        Олигархичният ни настоящ модел и състоянието на съдебната система е точно копие на рушката действителност.
        Но какво може да се очаква от рушки подлоги, награбили националните ресурси и свикнали да копират (и дори предугаждат) всяко действие на господарите в масква, още преди там да са пръцнали?!?

Коментар

Янукович си беше законно избран и си имаше мандат , точно за тая работа в демократичните държави си има избори на определен период.
          Свалянето на законно избран президент не е от арсенала на демокрацията доколкото ми е известно ....ма и тая тема е толкова дъвкана тук че хич не ми се коментира
          В демократичните държави няма президенти като Янукович...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Пак да повторя ,доктор москов ми е познат и ще намери качествен психиатър за нуждаещите се....
            Чуколов, ти като пациент ли го познаваш?..
            От две страници назад за тази публикация ли ти стигна мозъчето да се закачиш?
            Не, не ми отговаряй, нищо ново няма да прочета или науча..

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
              Тоя преврат е само в руските медии.

Като имаше консенсус - що Янукович не си подаде оставката и да отиде пак на избори, за да запази консенсуса. Ами се обърна срещу собствения си народ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Има една твърда закономерност обаче. Когато ние идем в Германия започваме да се държим като германци. Когато германците дойдат в България започват да се държат като българи... Не знам що така? Сигурно нещо от водата която пием ще да е... Абе, да не им слагат някакви успокоителни и усмирителни във водата в Германия, а?
                Няма такова нещо.

Бай Ганьовците в БГ са Бай Ганьовци и в Европа и в САЩ и навсякъде по света.

А германеца е германец където и да отиде, което важи и за другите нации.

Не е от водата, от първите 7 години и после още 10-12 в даскалото. От това е.

Коментар

За мен по същество е да посетиш психиатъра преди да скочиш от 8 етаж на панелния си блок с виковете че Руските танкове са на Витошка. Вземай мерки състоянието ти не е шега работа....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    "...Определено предпочитам немци да ме управляват, отколкото разните му наши самозвани политици...."

И румънците го осъзнаха и си избраха германец за президент. Вече не можем ги стигна.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

В Украйна имаше някакъв консенсус преди САЩ и ЕС да спретнат преврат там......сега има само тотален хаус.

Русия просто беше поставена в положение да защитава позициите / сънародниците си / си щото няма на къде да отстъпва.
                      Тоя преврат е само в руските медии.

Като имаше консенсус - що Янукович не си подаде оставката и да отиде пак на избори, за да запази консенсуса. Ами се обърна срещу собствения си народ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                        Е, поне е ясно, че руснаците, които ни управляваха пет пари не струват.
                        Неоспоримо. Доказано. Няколко пъти. То не бяха димитров, коларов, луканов, станишев - все рушки поданици.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                          Русия не е била поставяна в никакво положение и не е отстъпвала, защото никой не я е атакувал. Реакцията и е изключително неадекватна и непремерена. За съжаление ще го разбереш по трудния начин, защото този проблем ще ни засегне доста и нас.
                          Цъ, за нас е за добро. Виждаш как изпълзяха мурзилките на светло. Да не мислиш че от вчера е силното влияние на Русия тука? Ама сега реват на умряло, щото са притиснати, ще ги еВем скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                            "...Определено предпочитам немци да ме управляват, отколкото разните му наши самозвани политици...."

И румънците го осъзнаха и си избраха германец за президент. Вече не можем ги стигна.
                            Е, поне е ясно, че руснаците, които ни управляваха пет пари не струват.

Коментар

В Украйна имаше някакъв консенсус преди САЩ и ЕС да спретнат преврат там......сега има само тотален хаус.

Русия просто беше поставена в положение да защитава позициите / сънародниците си / си щото няма на къде да отстъпва.
                              Русия не е била поставяна в никакво положение и не е отстъпвала, защото никой не я е атакувал. Реакцията и е изключително неадекватна и непремерена. За съжаление ще го разбереш по трудния начин, защото този проблем ще ни засегне доста и нас.

Коментар

• В Украйна имаше някакъв консенсус преди САЩ и ЕС да спретнат преврат там......сега има само тотален хаус.

Коментар

Working...
                                X