IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Там е чудо - нали съм през няколко школи - имам понятие и за руската, австрийската и хамериканската.

Големи теоритици са и като тръгнеш на практика нищо общо ( според теорията им )

Аз съм прост инженер и понеже работим с модели - трудно е да мелниш 2 хил. ракети излетели към теб - това, което ви го водят Противовъздушен щит.

Тоест като се смятя все едно метеорит/астероид ще те удари - трябва да си на автоматик режим - то засича и праща да го "пресрещне". Та, проблем е като ти пратят 2к обекта примерно - там става по-сложно да ги маркираш и неутрализираш.
    --------------------------------------------
    И къпим на допуски като се смята - тук може и да не се прихване, и тук може да не се прихване - не ме питай как се работи с фрости 'орица.

Тя математика не е сложна, ама е чудо военните като влязат - дет' споделих - въртя цяло поделение 2к НАТО "стандарти" - 3-те шапки ме заплашваха с карцер, а това ви е БГ армията - НАТО-то демек.

Добре,че останалите офицери покриваха и викат вие тъпи ли сте, ако шътнем пИтрофф ... - цялото поделение пада.
    -----------------------------------------

Е, сега това ви местят - противоракетния щит - студена война до 1989г и сега голямо триене, каквото и да напиша все едно не се е случвало.

Ама, залп ракети трудно се прихваща, че се движат и там пак е с допуски - около 10% залагаме, че ще ударят.

То върви автоматик при пресмятане - прихваща датчик и връща веднага като координатна система е тази - неевклидовата геометрия.

Щот' Трейдърчето ми говори за лъч - няма лъч бе, Душа - лъч = права - а тя геометрия е съвсем друга

Кви лъчи ( прави ). Ракети/кораби/самолети и т.н. не летят по "прави"
    От тука рабрах че си колега инженер.Остава да ми кажеш от ТУ или от военно училище

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Няма ли някоя нова дезинформация?
      Макс, роберт?
      Faki вярно ли е това :

Экономика США в первом квартале 2014 года сократилась на 2,9% в годовом выражении, сообщило в среду бюро экономического анализа министерства торговли США.

http://vz.ru/news/2014/6/25/692779.html

Коментар

• Меркел заплаши с още санкции срещу Русия, ако няма прогрес в Украйна

http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...tu_rusiia_ako/

Русия отмени решението за ползване на въоръжените сили на територията на Украйна
        http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/06/...a_vuorujenite/

Коментар

• Няма ли някоя нова дезинформация?
          Макс, роберт?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Спекулациите се оказаха истина: вече има доказателства, които потвърждават, че Кремъл се опитва да манипулира общественото мнение в западните страни чрез проруски постинги и коментари в онлайн медиите и социалните мрежи.
            Откри Америка !
            Ами то даже Станишко ги прави тези пенизи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
              Къде има фашизъм
              Там е чудо - нали съм през няколко школи - имам понятие и за руската, австрийската и хамериканската.

Големи теоритици са и като тръгнеш на практика нищо общо ( според теорията им )

Аз съм прост инженер и понеже работим с модели - трудно е да мелниш 2 хил. ракети излетели към теб - това, което ви го водят Противовъздушен щит.

Тоест като се смятя все едно метеорит/астероид ще те удари - трябва да си на автоматик режим - то засича и праща да го "пресрещне". Та, проблем е като ти пратят 2к обекта примерно - там става по-сложно да ги маркираш и неутрализираш.
              --------------------------------------------
              И къпим на допуски като се смята - тук може и да не се прихване, и тук може да не се прихване - не ме питай как се работи с фрости 'орица.

Тя математика не е сложна, ама е чудо военните като влязат - дет' споделих - въртя цяло поделение 2к НАТО "стандарти" - 3-те шапки ме заплашваха с карцер, а това ви е БГ армията - НАТО-то демек.

Добре,че останалите офицери покриваха и викат вие тъпи ли сте, ако шътнем пИтрофф ... - цялото поделение пада.
              -----------------------------------------

Е, сега това ви местят - противоракетния щит - студена война до 1989г и сега голямо триене, каквото и да напиша все едно не се е случвало.

Ама, залп ракети трудно се прихваща, че се движат и там пак е с допуски - около 10% залагаме, че ще ударят.

То върви автоматик при пресмятане - прихваща датчик и връща веднага като координатна система е тази - неевклидовата геометрия.

Щот' Трейдърчето ми говори за лъч - няма лъч бе, Душа - лъч = права - а тя геометрия е съвсем друга

Кви лъчи ( прави ). Ракети/кораби/самолети и т.н. не летят по "прави"
              Last edited by marandi; 25.06.2014, 14:33.

Коментар

• Спекулациите се оказаха истина: вече има доказателства, които потвърждават, че Кремъл се опитва да манипулира общественото мнение в западните страни чрез проруски постинги и коментари в онлайн медиите и социалните мрежи.

"Девет нови акаунта. Общо 305 туитове" - тези думи се съдържат в мейл, с който Анна Богачева докладва на шефа си Денис Озаджи какво е свършила през седмицата. В Туитър почти няма цензура, което позволява да се публикуват и по-остри съдържания, пише още Богачева. Нейното писмо, заедно с още хиляди подобни мейли, бе разпространено от руския блог http://b0ltai.wordpress.com, поддържан от група хора, наричащи се "Анонимус Интернационал". Междувременно линковете, които насочват към документите, вече не функционират.

А именно тези документи - три папки с обща големина един гигабайт, за първи път доказват съвсем еднозначно, че Русия действително се опитва да оказва влияние върху общественото мнение в западните онлайн медии и социални мрежи. Тази задкулисна дейност се извършва чрез една разположена в Санкт Петербург фирма, чието име е "Агенция за проучване на интернет". От съдържанието на прихванатите мейли става ясно, че най-засегнати са онлайн-изданията на "Huffington Post", "Politico" и "WorldNetDaily".

Манипулации, направлявани от Русия

От началото на кризата в Украйна проруските съобщения в социалните мрежи и в коментарните полета на онлайн медиите стават все по-видими и в Германия: революцията от Майдан е дело на "фашисти", руският президент Путин е "защитник" на потиснатите жители на Крим и Източна Украйна, а Европа е "заложник" на американския империализъм - това е лайтмотивът във въпросните коментари. Под повечето статии за Украйна проруските изявления са много повече от коментарите, които критикуват политиката на Кремъл. А това определено влиза в противоречие с данните от допитванията.

Още през септември 2013 година руският опозиционен вестник "Новая газета" информира за т.нар. "Къща на троловете" в Санкт Петербург, откъдето се управлявали мненията в руското интернет-пространство. А когато в началото на тази година "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг" и "Гардиън" съобщиха за подозренията, че част от коментарите и постингите са направлявани от Русия, под въпросните статии се появиха стотици проруски коментари.

Никой обаче не разполагаше с доказателства, които да потвърдят тезата за манипулациите, направлявани от Русия. Докато "Moskow Times" и няколко американски сайта, сред които "BuzzFeed", не известиха за прихванатите мейли на руските тролове. Публикувани бяха хиляди мейли, повечето от които са адресирани до Денис Озаджи - сътрудник на "Агенцията за проучване на интернет". По сведения на "BuzzFeed", Озаджи е уверил, че никога не е работил за въпросната агенция, а документите, включително тези, които доказват, че е получавал 35 000 долара заплата, били фалшификати.

Прихванатите мейли, адресирани до Озаджи, съдържат не само отчети за дейността на т.нар. тролове, но и безброй рекламни съобщения - тоест, значително количество спам. Ако и това е фалшифицирано, значи всичко е подготвено много рафинирано. В същото време обаче "Зюддойче Цайтунг" съобщава, че директорът на "Агенцията за проучване на интернет" Михаил Буршик бил потвърдил по телефона автентичността на документите. Други изявления не направил. Изданието твърди и още нещо: че от документите може да се направи връзка между агенцията и Кремъл, тъй като докладите за дейността на троловете били пращани и на човек с името Володин. Така се казва заместник-ръководителят на президентската администрация.

От данните излиза, че през април агенцията е имала оборот в размер на 33 милиона рубли (към 700 000 евро) и общо 310 сътрудници, сред които журналисти, блогъри и коментатори в социалните мрежи. С ясно разпределени задачи. Някои от сътрудниците - както пише в мейлите, трябвало да постват по 50 коментара на ден, да поддържат по шест акаунта във Фейсбук, където да поместват поне по три постинга дневно. В Туитър сътрудниците трябвало да имат по десет акаунта, а на уебсайта на "Huffington Post" дори до 100 акаунта.

Един друг документ, наречен "Аналитичен доклад", съдържа данни за американските потребители на интернет: коя социална мрежа има най-много потребители в съответната възрастова група, какви са доходите на юзърите и какво е тяхното образование, в кой пояс на деня са най-активни, дали става дума за демократи или за републиканци. Описана е и "цензурата" в американския интернет - тоест, начинът на модериране на дискусиите в онлайн медиите и социалните мрежи. Оттам нататък форумите са разделени на такива, в които има "прекомерна цензура", и такива, в които почти няма ограничения - за да е ясно къде може да се публикува дадено съдържание, без впоследствие то да бъде изтрито. Специални информации има и за Туитър, Фейсбук и Ютюб. И се твърди, че във форумите "нивото на културата и мисленето е значително по-ниско", отколкото на сайтовете с политически новини.

От документите не става ясно дали и немскоезичните портали са засегнати от сходна руска активност. Доказателства засега няма, казва Кристиан Мир от "Репортери без граници", но допълва, че сведенията за платените руски тролове са според него "достоверни и убедителни".
                http://www.dw.de/%D0%BF%D0%BB%D0%B0%...%BD/a-17733000
                Last edited by chronos; 25.06.2014, 14:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  Барби,

теб трият ли като откачени 50 пъти за 2 дни у Франсе - каквото в БГ, с разни басни не било темата все едно съм идиот и не знам каква е темата? ( риторично ).

Според теб да ме трият дали ще могат да спрат нещата - за Украйна?

Коментар

• Къде има фашизъм

Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      Много кино и много музика
                      Где то далеко Штирлиц встреча с женой
                      https://www.youtube.com/watch?v=jE7K6KbZV68
                      https://www.youtube.com/watch?v=vFmINVJ6dxs

Коментар

• Аз като съм писал, че в момента ще имаме проблем с китайците за Русия - значи точно това.

Защото ние имаме претенции там и то видни - не е само Украйна - повечко са.

П.П. Това, че Католицизмът в стил Полша, Австрая, Турция и Германия имат претенции за Украйна е бял кахър.

Писал съм, че трябва да помогнем на Русия, защото са българи. Ще е процес и няма да стане за 2 дни.

Всички имат претенции за там само Русия в момента отказва да повярва, че са Българи и няма кой да ги спаси, освен нас, защото хайде да видим селския вариант на евреите, че били най-стари и всички са им длъжни.

Българите в частност Русия ( Укайна ) сме не по-малко стари ), ама сега всичко се вкопчило за там, барабар с китайците.

Изброил съм колко държави ще имат претенции за там + Япония и Финландия. Ще я разбрабят като хиени, а това там е наше.

Нека ме трият още?
                        Last edited by marandi; 25.06.2014, 12:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Имат но са управляеми по радио, на американците не се управляват по радио а със система от лазерни лъчи.
                          Руснаците са малко по-добре като мятане за сканировка, т.е. могат да те прихванат по-рано, от колкото ти си ги видял

Това не са лазерни лъчи, а се води:

Неевклидова геометрия

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%...80%D0%B8%D1%8F
                          ------------------------------------

Въпрос е, че ползваха досега навигация на американците и те им резнаха крана. Тоя аналог, който ще го пускат за заместител не е достатъчно прецизен, понеже като се правят изчислинията ( линк-а горе ) на няколко места се правят допускния и там ти влиза теория на вероятнистите.

П.П. Спрете се с тия басни за лазери и т.н. от филмите.

Те по този начин ги свалят като Иран и т.н. - дет' се фукаха, че сваляли "Стелтове" и БЛА.

Не проблем да му промениш навигацията и да го накараш да се разбие, ама те в момента им спряха навигацията. Те затова Путьо си дрънка пак като мъж, че те имали собствена - имат, ама дръжки - засега още е калпава.

И оттам им пада предимството досега, че те засичат първи.
                          Last edited by marandi; 25.06.2014, 09:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                            Няма как да стреля. Дори РФ няма въоръжени БЛА.
                            Много ме кефи вмъкването на думичка "дори".

Русия, Китай и сие около 10 години назад при БЛА.

Могат да ги прехващат и свалят или разбиват докато имаха достъп в до навигацията, щото платката струва 100$ и хамериканците я предлагаха на свободния пазар.

Сега им резнаха достъп до навигация и ще им е по-трудничко.

П.П. То, едно е да имаш БЛА, а съвсем друго да можеш да ги хакваш и сваляш.

Объркал си се, Драги - че РФ е напред с материала. Около 10 години изостават.
                            ---------------------------------------------

Като ни учеха да ви проектираме корабите и понеже учихме и малко за самальотчета и единия професор тогава - го питаме - за какъв чеп ни карате да изведем на 6 листа хартия някаква тъпа формула, с една камара допускания и т.н.

И той пичът вика, ами още сме по руската школа и то там само теория, понеже руснаците са бедни и правят само теория. Хамериканците вика са прости, ама имат пари и правят директно опити.

Те така с твоето БЛА.

Коментар

• Хайде почна се тя!

Коломойский сдал губернаторство и бежал в Женеву

Спонсор государственного переворота на Украине и финансист неонацистов еврейский олигарх Игорь Коломойский заявил, что более не намерен быть губернатором Днепропетровской области и покинул страну.

Коментар

• Бежанци към Русия !

https://www.youtube.com/watch?v=hSe_pUkaY1M

Коментар

X