IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Арно конституцията ти пази правата да цвъкаш, където си поискаш, Ама ти си приел правилата на форума преди регистрацията ти... земи се запри малко, на тоя акордеон му зе душата
    Аз не пиша за "промивки" като теб, дет' се правят на луди, че не разбрали - а за нормалните хора.

Да, Конституция ме пази, ако искаш може да се пробваме, че имам разни 10к за случайни дела като теб?
    =================

За форуми и регистрации - не ми говори, че ще станеш смешен от кога батко ти познава и-нет - 1997г.
    -------------------------------------

Не обиждайте Боби - момчето ви казва верни неща.

Путин ще умре - вие ще го изкарвате безсмъртен.

Ами, не е и ще пукне и то скоро?! После какво правим, че обиждате Българи по форумуте? Ще смениш ник-а - сетих се ....

Мога да ти кажа и коя година ще пукне Джуджавката - ама ти още не можеш да схванеш, че някой ден ще пукне, налЕ?

Той е безсмъртен
    Last edited by marandi; 23.06.2014, 20:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Срамувам се от БГ матрьошките, които ме изтриха вчера над 30 пъти.

Арно конституцията ти пази правата да цвъкаш, където си поискаш, Ама ти си приел правилата на форума преди регистрацията ти... земи се запри малко, на тоя акордеон му зе душата

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Вместо да дрънкаш празни приказки докажи тезата си с данни !!!

Да ти напомня как да стане това:

Ако искаш да изглеждаш аргументиран дай статистика в проценти за спада на БВП в Крим съпоставен със спада на БВП на Украйна за период от отделянето до сега.....
        И що аз? Аз постнах статия с която съм съгласен. Ти твърдиш че било глупост, но не даваш аргументи. Чакаме аргументи, по възможност без речи на Путя/Медведев.

Коментар

И друг път съм забелязвал че като пишеш за България говориш като трето лице....... така изглеждаш съвсем кухо
          Срамувам се от БГ матрьошките, които ме изтриха вчера над 30 пъти.

П.П. Голям срам е някой да каже, че Аспарух е дошъл от Украйна и умрял там.

Това е, пълен срам по форуми като този.

Аз пиша и в руски и английски форуми - никъде не съм виждал подобно отношение.

Изгорете си учебници по История до 10 клас - няма какво друго да ви предложа

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Това за пенсиите и заплатите в Крим не е вярно, някъде пишат глупости и ти им вярваш.Не само че няма да им ги увеличат, но и несмеят да се оплачат.
            гледал съм интервю на дмитрий медведев, в което казва за увеличението и графика, както и съм прочел на няколко места че дотук увеличението е 50%... Не ми се хвърля време и енергия да го доказвам, Ако искаш ти го направи

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Естествено, че Аспарух е дошъл от Украйна да ви основе като държава не е "аргументирана" мисъл.

И друг път съм забелязвал че като пишеш за България говориш като трето лице....... така изглеждаш съвсем кухо
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                Така е, некой требва да увеличи, да издаде декрет, да нареди да се вдигнат пенсиите и заплатите и готово. Това че икономиката е тръгнала надоле, нема никакво значение, Путя нареди, готово.
                Не схващате, че вашия начин на мислене ви води до мизерията в която тънете, само чакате некой да нареди нещо си, Станишев, Путин, марсианците.
                Вместо да дрънкаш празни приказки докажи тезата си с данни !!!

Да ти напомня как да стане това:

Ако искаш да изглеждаш аргументиран дай статистика в проценти за спада на БВП в Крим съпоставен със спада на БВП на Украйна за период от отделянето до сега.....

Коментар

• Макс

Това за пенсиите и заплатите в Крим не е вярно, някъде пишат глупости и ти им вярваш.Не само че няма да им ги увеличат, но и несмеят да се оплачат.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                    Освен клевети нищо друго не ти остана. Ти не можеш да изтъкнеш аргументи...
                    Фролът Стамба умишлено съсипва дискусията с чаршафите, което противоречи и на интересите на Инвестора

Коментар

Момчето е много зле.....никаква аргументирана мисъл не може да каже камо ли да докаже.....мъчи се да сравни домата с краставица и да ни убеди че отговора е точно две
                      Естествено, че Аспарух е дошъл от Украйна да ви основе като държава не е "аргументирана" мисъл.

ПП Зашо не си пренапишете учебниците по история направо - то не беше триене - не бяха чудеса.

Срамувате ли се от нещо или ви е страх ( какво ще каже Кремъл )?

Русото ви води кампания - не на страха и този форум ( в частност ) е малък детайл от дейността ми.

От какво се страхуваш - да удариш 1 майна на Русия ли, която ще стане Българска? Проблем?!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Никой не ти чете опорните точки.
                        Освен тоя дето ти плаща.
                        Освен клевети нищо друго не ти остана. Ти не можеш да изтъкнеш аргументи...

Четвъртата световна война

http://www.marginalia.bg/analizi/ana...vetovna-vojna/

Седма точка. Днешната кампания, разгърната от Путин, протича на три нива и има три цели. Първата цел е Украйна. Украйна трябва да бъде или путинска или не трябва да съществува като независима страна.

Второто ниво е създаването на така наречения „Руски свят”. Под покрива на руската държава трябва да бъде създаден Руски свят, трябва да бъде обединен най-големият разделен народ в света – руснаците. Този лозунг е най-точното възпроизвеждане на лозунгите на нацистката пропаганда от 1930-те години, по време на подготовката на Германия за Втората световна война. Подобна формулировка е използвана по-късно от Слободан Милошевич при опита му да създаде така наречената Велика Сърбия. В предполагаемия „Руски свят” са включени четири категории население:

Първо, етническите руснаци независимо от това къде живеят;
                        Второ, всички руско говорящи, независимо от националността им;
                        Трето, всички съотечественици някога живели на територията на СССР и техните потомци;
                        Четвърто, всички съотечественици някога живели на територията на Руската империя и техните потомци.

Концепцията за „Руския свят” не е фантазия, измислена от странни хора. Държавната Дума на Русия преди известно време прие закон за съотечествениците, създаващ юридическо основание за тяхната военна защита в чужбина. Освен това беше приет още един закон, даващ право на руските войски да действат вън границите на Русия.

Третото ниво на тази война има за своя цел Запада. Западният съюз трябва да бъде разделен на два лагера. Съгласно тази концепция Англосаксонският свят включва САЩ, Великобритания, както и така наречените държави на „първа линия”. Съдейки по всичко, този термин е бил заимстван от времената на борба срещу апартейда в Южна Африка. Към „държавите на първа линия” спадат Полша и трите балтийски републики. Тази част от западния съюз трябва да бъде разбита. Оставащата „Континентална Европа” или трябва да бъде неутрална към Русия на Путин или дори е възможна да й стане съюзник.

Осма точка. Тази война има неконвенционален характер. В много отношения днешната война представлява война от нов тип, особено защото става въпрос за нови способи за водене на война или доколкото става дума за издигане на старите начини за водене на война на ново, по-високо ниво. Сега за определянето на това явление се използват различни термини, като например хибридна война, нестандартна война, неконвенционална война. Една от особеностите на този вид война представлява едновременно използване на всички методи и технологии, съчетаване на използването на технологиите на меката и твърдата сила.

Сред тези методи и технологии следва да бъдат отбелязани някои, сред които агресорът, както може да се види, е достигнал определено ниво на умение:
                        - разузнаване и контраразузнаване;
                        - информационна, дезинформационна и пропагандна война, в момента ставаща мощен инструмент за въздействие;
                        - кибер война;
                        - широко използване на специални части;
                        - широко използване на неправителствени актьори (бизнес, НПО, религиозни организации, криминално проявени хора, частни лица), действащи сравнително независимо, но под общо ръководство и централизирано управление;
                        - широко използване на подривни действия;
                        - широко използване на терористични тактики (включително използването на жени и деца като живи щитове при нападение над военни и граждански обекти);
                        - енергийна война;
                        - икономическа война, включваща търговски, санитарни, финансови и други инструменти;
                        - корупция, изведена на принципно ново ниво, практически превърнала се в покупка на „едро” на политическото и военното ръководство в страни, които са цели на агресивно въздействие. В частност, пример за такава страна се оказва Украйна;
                        - „пета колона” в Украйна, други постсъветски държави, на Запад, включително в европейските страни;
                        - така наречения Путинтерн, путинския Интернационал, хлабавото обединение на различни политически партии и политически дейци, поддържани от Путин и поддържащи Путин.

Едно от най-важните наблюдения, които може да бъдат направени в тази връзка, е за смекчаването и пълното изчезване на фронтовата линия, т.е. на ясните и видими политически или военни граници. Линиите на фронта могат да преминават навсякъде, във вътрешността на всяка страна. Може би това е главната особеност на новата, неконвенционална, Четвърта световна война.

Коментар

Момчето е много зле.....никаква аргументирана мисъл не може да каже камо ли да докаже.....мъчи се да сравни домата с краставица и да ни убеди че отговора е точно две
                          Така е, некой требва да увеличи, да издаде декрет, да нареди да се вдигнат пенсиите и заплатите и готово. Това че икономиката е тръгнала надоле, нема никакво значение, Путя нареди, готово.
                          Не схващате, че вашия начин на мислене ви води до мизерията в която тънете, само чакате некой да нареди нещо си, Станишев, Путин, марсианците.

Коментар

• Молния

Киевские власти начали переговоры с ДНР и ЛНР
                            http://rusvesna.su/news/1403535294

Проходят переговоры в здании областной администрации в Донецке. Помимо Кучмы в них участвуют посол России на Украине Михаил Зурабов, два представителя ОБСЕ, глава общественной организации «Украинский выбор» Виктор Медведчук, премьер-министр Донецкой народной республики Александр Бородай и лидер движения «Юго-Восток» Олег Царёв.

Стороны пока ожидают прибытия представителя Луганской народной республики. «Без представителей Луганска пока не начинаем», - заявил представитель ДНР.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Случайно да знаеш ,че им плащат пенсиите в рубли и като руските...а на украйнците им ги намалиха на 50 %...
                              ти верно нямаш спирка......в лъжите си....
                              В момента бягат украйнците към Русия а не към Варшава.....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

А бе аз чаках 4 месеца НОИ да ми определи нова пенсия, заради увеличения трудов стаж, въпреки че трябва само да сложат едни 12 месеца повече в компютъра и той да изплюе резултата... та какво остава да смениш цяла държава.
                                Добре, де - написал си едн камара глупости и няма да държиш обществена отгоорност за тях.

Ама, каквоо общо има т'ва дет' си го изписал с твоята пенция?

П.П. Нали ти написах, че пенции няма да има в БГ ( държавни ).

Сега ме плюеш, а утре ще ме прегръщаш ли?

Ооо ... забравих - ти се ме баМнал и няма да можеш да ме прочетеш

Коментар

Working...
                                X