IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
    Абе пак ли ти бе?!, американски финансови анализатори казват " Gazprom is covering interest payments >30 times from cash flow"
    Десперадо, кои са тези американски финансови анализатори?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Те Путин когато го свалят от власт вече ще е много късно, защото държавата я е направил собственик на най задлъжнялите компании вече. Газпром трябва десетилетия да изнася газ без да прави разходи за да си плати дълговете, същата работа е и Роснефт. По законите на математиката и физиката те са с неплатими дългове. Странното е че на Запад има много финасови специалисти които не го виждат това а напротив очакват разцвет на тези компании..явно са се ушили в тях.
      Абе пак ли ти бе?!, американски финансови анализатори казват " Gazprom is covering interest payments >30 times from cash flow"

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Приднестровски сценарий?

ДНР обязалась соблюдать перемирие
        http://vz.ru/news/2014/6/23/692454.html

Ополченцы обязуются прекратить огонь со своей стороны, заявил на переговорах об урегулировании конфликта на юго-востоке Украины с участием представителей Москвы, Киева, ОБСЕ и самопровозглашенных народных республик премьер ДНР Александр Бородай.

Мы в ответ на прекращение огня со стороны Киева обязуемся прекратить огонь до 27 июня», – сказал он.
        Нищо няма да излезе от тези псевдо преговори.
        Не забелязваш ли че от страна на Киев няма официално лице? Уж представител на Порошенко е бившият президент Леонид Кучма. Той явно няма никакви правомощия освен да отвлича вниманието на отцепниците. Пък и каквото да обещае, то утре Киев може спокойно да се отметне. Те не са обещавали нищо.
        Неизпращането на официален преговарящ показва, че Киев не желае да преговаря.
        След 4 дни Порошенко ще подпише споразумението с ЕС и ще удари с пълна сила. След подписването колкото и убити от фашистите да има, то в Европа нищо не могат да направят. Подписите ще са положени.
        Затуй е цялата бутафория.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Приднестровски сценарий?

ДНР обязалась соблюдать перемирие
          http://vz.ru/news/2014/6/23/692454.html

Ополченцы обязуются прекратить огонь со своей стороны, заявил на переговорах об урегулировании конфликта на юго-востоке Украины с участием представителей Москвы, Киева, ОБСЕ и самопровозглашенных народных республик премьер ДНР Александр Бородай.

Мы в ответ на прекращение огня со стороны Киева обязуемся прекратить огонь до 27 июня», – сказал он.

Коментар

• Путин има подкрепа на Запад от такива които са наляли пари в Русия и очевидно няма да си ги получат обратно, но пък прикриват истината относно финансовата ситуация на управляваната от негово величество бензиностанция.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Ма, ти си счетоводител - имам няколко като тебе - моля те - не ни обяснявай нищо.

Така е най-лесно
              Конкретно на готвач кат теб не съм се мъчил нищо никога да обяснявам.....не вдяваш просто
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• marandi

Те Путин когато го свалят от власт вече ще е много късно, защото държавата я е направил собственик на най задлъжнялите компании вече. Газпром трябва десетилетия да изнася газ без да прави разходи за да си плати дълговете, същата работа е и Роснефт. По законите на математиката и физиката те са с неплатими дългове. Странното е че на Запад има много финасови специалисти които не го виждат това а напротив очакват разцвет на тези компании..явно са се ушили в тях.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  касандри, тавряз ли си бря
                  Абсолютно - даже и борда ви предвидих в лято на 2014г

Засега няма да падне, но не се знае ...

П.П Да ме прочел поне как ги правя тия "случайни" неща

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    До 2 години, но вероятно края на тази.
                    касандри, тавряз ли си бря

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      Маранди, кажи кога ще пукне путю за да следиме с интерес
                      До 2 години, но вероятно края на тази.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Медведев очевидно лъже, защото разговарям с хора които живеят там и получават пенсии. Освен това в интернет няма да намериш никой да е написал че са вдигнати пенсии и заплати или ЧЕ НЕ СА , те много се страхуват и казват че за подобно нещо може да изчезнеш безследно.Дори твърдят че запада са агенти на Путин , което според мен е параноя.
                        Трейдъров,

ама сега и Медю ли ще излезе безсмъртен като Путкин да'е ...?

П.П. Те родните матрьошки нямат край с глупостите си .

Малко ви изследвам Историята и тия неща скоро ще се оправят. Дранят ме и мен с разни откачалки за безсъмъртие.

Коментар

• Маранди, кажи кога ще пукне путю за да следиме с интерес

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            Статията ти твърди че в Крим икономиката била на долу , което вероятно е вярно поради ред сътресения и блокада на търговията покраи отцепването.

Ти обаче се опитваш да ни убедиш в допълнение към статията че ако Крим не се бил отцепил щял да бъде по добре което изобщо не е вярно , защото Украинската икономика върви надолу с много по-бързи темпове от Кримската.

По просто няма как да ти го обясня .....
                            Ма, ти си счетоводител - имам няколко като тебе - моля те - не ни обяснявай нищо.

Така е най-лесно

Коментар

• Макс

Медведев очевидно лъже, защото разговарям с хора които живеят там и получават пенсии. Освен това в интернет няма да намериш никой да е написал че са вдигнати пенсии и заплати или ЧЕ НЕ СА , те много се страхуват и казват че за подобно нещо може да изчезнеш безследно.Дори твърдят че запада са агенти на Путин , което според мен е параноя.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                                И що аз? Аз постнах статия с която съм съгласен. Ти твърдиш че било глупост, но не даваш аргументи. Чакаме аргументи, по възможност без речи на Путя/Медведев.
                                Статията ти твърди че в Крим икономиката била на долу , което вероятно е вярно поради ред сътресения и блокада на търговията покраи отцепването.

Ти обаче се опитваш да ни убедиш в допълнение към статията че ако Крим не се бил отцепил щял да бъде по добре което изобщо не е вярно , защото Украинската икономика върви надолу с много по-бързи темпове от Кримската.

По просто няма как да ти го обясня .....
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X