IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Както и да се опитвате да им го сложите на руснаците,обзалагам се че на зима
    ще го върнат тъпкано на всичките си душмани.
    То никой нищо не иска да им слага на руснаците, просто им казаха да се поспрат с Украйна да правят от нищо - нещо.

Е, той Крим скоро сам ще поиска да си стане автономия, както беше преди.

Ще им трябват няколко месеца да сравнят преди и сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
      На 24.06.2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 24.06.2013г. с около 2,882 %.
      На 25.06.2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 25.06.2013г. с около 5,237 %. Хайде сега бившите военни да кажат, какви са техните очаквания за добива на природен газ в Русия в близките няколко месеца, отчитайки събитията от последните месеци в Украйна.
      Я остави газа ами кажи колко е намалял БВП на САЩ първото тримесечие на 2014....... че нещо около - 3 % се носят из въздуха
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
        На 24.06.2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 24.06.2013г. с около 2,882 %.
        На 25.06.2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 25.06.2013г. с около 5,237 %. Хайде сега бившите военни да кажат, какви са техните очаквания за добива на природен газ в Русия в близките няколко месеца, отчитайки събитията от последните месеци в Украйна.
        Както и да се опитвате да им го сложите на руснаците,обзалагам се че на зима
        ще го върнат тъпкано на всичките си душмани.

Коментар

• На 24.06.2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 24.06.2013г. с около 2,882 %.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Oще веднъж за "гениалната" китайска сделка на Путлер...

http://itar-tass.com/ekonomika/1281125
            То, няма сделка - има там разписани едни хартии за имитиране на дейност - па, може и да не се стигне до "първа" заварка/копка въобще.

Чайниците му казаха: Хубау, немаш кинти - ще ти ударим едно рамо, ама им боднаха веднага клаузата за плащания в юани.

Па, Джуджака не харесва юани - той обича доларес

Ама, поне е демокрация в Русия и всеки спокойно си вика Обонго е макак.

Коментар

• Oще веднъж за "гениалната" китайска сделка на Путлер...

Boris Nemtsov

Свершилось! Газпром требует увеличить тарифы на газ внутри страны, чтобы построить газопровод в Китай. Сторонники Путина, радуйтесь! Благодаря китайской афере вашего кумира народ будет платить за коммунальные услуги в полтора раза больше.
              55 миллиардов долларов на подряды Ротенберга найдут в карманах бюджетников и пенсионеров.
              Я много раз здесь писал, что за проект с китайцами расплачиваться будут граждане моей страны. Но не знал, что это начнется так быстро.

http://itar-tass.com/ekonomika/1281125

Коментар

• Йотингер: „Южен поток” да бъде спрян, докато не влезе в съответствие с европейските закони

http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BA%...B8_354827.html

Изграждането на газопровода „Южен поток” трябва да бъде преустановено, докато проектът не бъде приведен в съответствие със стандартите на ЕС.

Това заяви европейският комисар за енергетиката Гюнтер Йотингер, цитиран от РИА Новости.

„Проектът „Южен поток” трябва да бъде преустановен до пълното му съответствие с европейското законодателство”, посочи Йотингер по време на кръгла маса за енергийната политика на ЕС.

Във вторник руският президент Владимир Путин призова строежът на газопровода да не бъде политизиран, като отбеляза, че той е в полза както на Русия, така и на ЕС. Путин обяви, че САЩ се опитват да спрат проекта и това било "обикновена борба на конкуренцията".

Още в средата на юни еврокомисарят обяви, че преговорите между ЕК и Русия за строежа на газопровода са прекратени. Причината беше, че руската страна оспорва европейското законодателство, което било в разрез с правилата на Световната търговска организация.

От Еврокомисията поискаха договорите, подписани между Русия и държавите транзитьори в „Южен поток“, да бъдат преразгледани. От ЕК посочиха, че третият енергопакет, който забранява една компания едновременно да добива, транспортира и реализира газ, ще насърчи конкуренцията.

От „Газпром“ обаче са категорични, че третият енергопакет е дискриминационен по отношение на руския газов холдинг на европейските пазари.

„Европейската комисия не е против проекта „Южен поток” и ние нееднократно сме заявявали това. Но този проект не е приоритетен, понеже не обезпечава диверсификацията на газоснабдяването в Европа”, заяви тогава председателят ЕК Жозе Барозу.

Коментар

• Ха, дано се стигне до мач и титлата да дойде в БГ.

Стига е висяла вече в Украйна

Коментар

• Нашия тарикат брат Хохоль отново се крие зад "правилата"... БГ империята ще го накаже въпреки селските номерца

Владимир Кличко отказался от требований Кубрата Пулева сдать допинг-тест до боя 6 сентября
                    http://itar-tass.com/sport/1280537

Чемпион мира по трем престижным версиям в супертяжелом весе украинец Владимир Кличко отказался от требований обязательного претендента на титул Международной боксерской федерации (IBF) болгарина Кубрата Пулева пройти допинг-контроль до поединка, назначенного на 6 сентября в немецком Гамбурге. Об этом сообщили представители команды Кличко на пресс-конференции в Гамбурге.

Пулев потребовал от соперника пройти обязательную процедуру допинг-контроля не после поединка, а до него, во время подготовки. "Я прохожу проверку на употребление запрещенных веществ как минимум шесть раз в год, - заявил болгарин. - И должен всегда быть в досягаемости и уведомлять о своем местопребывании. Почему это не так для Владимира Кличко? Так будет справедливо".

Промоутерская компания братьев Кличко 17 июня выиграла торги по определению организатора поединка. "К2 промоушнз" предложили гонорарный фонд в размере 7 млн 250 тысяч долларов, "Зауэрланд Ивент", работающая с Пулевым, - 5 млн 290 тысяч. Гонорары будут распределены в следующем соотношении: 80 процентов - Кличко, 20 - Пулеву.

Коментар

• Price of patriotism: Golden ‘Putinphone’ on sale for over $4,350

The Caviar iPhone5S Supremo Putin, created by Perla Penna jewelry house, went on sale with a price tag of 147,000 rubles (about US$4,352).

Putin’s portrait, which is engraved on the gadget’s 18-carat gold case, is accompanied by the Russian coat of arms and the first two lines of the Russian national anthem.

The so-called ‘Putinphones’ are meant to target “people of the highest circle,” the company says.

“It’s time to feel real pride and take a clear-cut stand, without needless chat,” Perla Penna said while addressing potential customers.

“The most powerful person according to Forbes and Time – President Putin has come to symbolize the new generation, the leader of will and resolution.”

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• E на четвърта страница виж.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Ми виж назад съм писал
                          Аа ... ще се изнервя като видя руската шльовица да превъртам страниците.

Днес говорихме още чакам отговор - защо в тази тема се пише на руски? То не е писане, ами блъскане на копи/паста.

В общите условия изрично е упоменато, че писането на български е препорачително/задължително, а тук от една страница докато погледна и ме заболява главата - то няма нищо на български написано.

Ма, аз ако искам мога да чета руски и да отида по техните сайтове и да си прегледам какво ме интересува като инфо

Ха, наздраве!
                          Last edited by marandi; 26.06.2014, 05:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Е, все още можете да финансирате през бондове на около 2% лихва - почти като Германия.

Наистина не разбирам - 20 години на 8%. Защо като може да се вземе на 2%?

Предполагам съм Рус - ами поне да се направя на розови кичури, че да ми ходи
                            Ми виж назад съм писал

Коментар

• Е, все още можете да финансирате през бондове на около 2% лихва - почти като Германия.

Наистина не разбирам - 20 години на 8%. Защо като може да се вземе на 2%?

Предполагам съм Рус - ами поне да се направя на розови кичури, че да ми ходи

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
                                Ама вчера му писах как е изгодно за България, днес ми разправя че съм еничар бил.
                                Деба червените продажници деба,
                                Не съм видял прощавай, че вчера кърках 5 часа на кръчма. Какво си му предложил за БГ?

П.П. Аз в момента казвам, че никой не може да даде цена ( тайна била ), ама 20 години после да връщаме и борч на 8% лихва.

Не знам - или аз съм тъп - или някой да ми каже - колко ще е цената на хил. куб.м газ?

Тия в магазина като отидат - цени не гледат ли се чудя? Или колкото им каже магазинерката и кихат?

Коментар

Working...
                                X