IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Има съдии, които поминават такива нарушения. Червения картон, който вдигнаха на Джерард за купата беше за влизане не по-различно от това на Карагър вчера - как определят кога да изгонят играч и кога не - никога не е ясно!
    За това често получават червени картони когато излязат "на международно ниво", защото там никой вече не търпи такива своеволия

ПП Счупения крак на Едуардо беше една от най-зверските прояви в премиършип от създаването й и тогава се повдигнаха доста въпроси (например имаше предложения когато някой счупи крака на футболист да няма право да играе докато противника му не се оправи)...обаче всичко си беше от ден до пладне.
    Истината е че английските фенове харесват зверските влизания по терена - майната им на футболистите!
    колкото да самия мач гледах само репортаж - простата истина е ,че съдията изтърва мача от това , което видях . имаше лично за мен неадекватни решения , трябваше да изгони по 1 играч и от двата отбора и всичко щеше да утихне - той почна да се цъкли и да вади жълти картончета за ебати влизанията . трябваше да почне от Карагър ...
    иначе нищо ново - английските съдии са доста слаби - Левски го изпита на свой гръб преди години . когато трябва да изгонят някой не го правят , когато не трябва вадят ненужни картони .

Коментар

• Поздравяам Поол за заслужената победа ...
      Време беше и Манчо да почне да издиша ... Ф момента просто немат футболисти ... освен атаката, другото е ПЪЛНА СКРЪП ...
      Ни защита ни халфове ... Както се и виде ...
      Инак, нищо кой знае кво не е станало всъшнос -
      Манчестър паднали като гос на Ливерпоол ...
      Тъпото са загубените точко срещу посретствените утбори ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
        феновете на Юнайтед се отличават с огромно твърдоглавие и доза наглост - явно повечето новоизлюпени фенчета на този отбор си имат такава ценностна система . в Англия се играе толкова силов футбол , че просто не моежете да си представите какво става по солните дивизии . когато счупиха крака на Едуардо на 2 места говорих с 1 тренер на отбор от долна лига - каза ,че можело и да не го гонят , правете си сметка ....
        Има съдии, които поминават такива нарушения. Червения картон, който вдигнаха на Джерард за купата беше за влизане не по-различно от това на Карагър вчера - как определят кога да изгонят играч и кога не - никога не е ясно!
        За това често получават червени картони когато излязат "на международно ниво", защото там никой вече не търпи такива своеволия

ПП Счупения крак на Едуардо беше една от най-зверските прояви в премиършип от създаването й и тогава се повдигнаха доста въпроси (например имаше предложения когато някой счупи крака на футболист да няма право да играе докато противника му не се оправи)...обаче всичко си беше от ден до пладне.
        Истината е че английските фенове харесват зверските влизания по терена - майната им на футболистите!
        Last edited by man_united; 07.03.2011, 10:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Еми добре. По тази логика в MOTD (Match of the Day понеже съм сигурен, че не знаеш какво означава) коментарите бяха, че не е червен картон. Орманджиев повече ли разбира от Линекер и Мъри? Гугълни ги и тях.

Аз и не търся да в хващам за каквото и да било. Просто виждам, че ни надиграхте и това е. Само вие и Анал може да се оплаквате и търсите причини на хиляди други места, когато губите.

Трайкам си в момента но се молете да не станем шампиони тази година. Ще е тежко.
          феновете на Юнайтед се отличават с огромно твърдоглавие и доза наглост - явно повечето новоизлюпени фенчета на този отбор си имат такава ценностна система . в Англия се играе толкова силов футбол , че просто не моежете да си представите какво става по солните дивизии . когато счупиха крака на Едуардо на 2 места говорих с 1 тренер на отбор от долна лига - каза ,че можело и да не го гонят , правете си сметка ....

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            Футболът е далече от статистиката, според мен... Тоя ако имаше малко акъл, щеше да е велик. Сега просто всички които не са фенове на Юнайтед му се смеят на егоизма....
            Ако завършим сезона с титла в Премиършип, две неща ще са на първо място: 1. Бербатов - топреализатор; 2. Нани - топасистент (не само в Юнайтед, но и в лигата). Така че не можем да отречем основния им принос - въпреки че и мен цигането много ме дразни на моменти с егоистичните си прояви!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Поздравления за Греъм, Марин, Вълчо и всички, които обичат Пуул
              Хаки, поздрави и на тебе, отдавна не бях гледал цял мач, но този Ливърпул догодина ще ме кара често-често...

Коментар

Ами аз като финансист се доверявам на статистиката, която за крило е нечовешка.
                Футболът е далече от статистиката, според мен... Тоя ако имаше малко акъл, щеше да е велик. Сега просто всички които не са фенове на Юнайтед му се смеят на егоизма....

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  Поздравления за Греъм, Марин, Вълчо и всички, които обичат Пуул
                  Както обичам да казвам - не вервай на умрела лисица
                  Добре е, че станаха няколко победи, но баш за Брага ако се издъним...
                  А вълшебното фенерче (Джейми) за пореден път се оля. Лошо е, че понякога и Щкърта се учи от него.
                  И това ще мине ...

Коментар

• Ами аз като финансист се доверявам на статистиката, която за крило е нечовешка. Всичко останало са свободни размишления. Личностните характеристики на футболистите хич не ме интересуват.

Положителното е от вчера за мен си остава реакцията на Рафаел. Малкият е абсолютен психопат. Точно какъвто беше Рой Кийн.
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Също така означава, че е някакво събитие е било възможно. Аз лично не вярвам в късмета. Единствената причина поради, която ни бихте беше просто че играхте по-добре. Нито късмета, нито съдиите ви помогнаха.
                      Ти от време на време си джентълмен...
                      Все пак не вярвам, че Нани е м/у най-добрите крила. За да е в топ-а, трябва освен техника, да има акъл и по-малко егоизъм. За мен тоя още не е осъзнал, че футбола е колективна игра...
                      Ако ти мислиш, че тоя ви е най-добрия, просто МЮ са в доста кофти положение...

Коментар

• Също така означава, че е някакво събитие е било възможно. Аз лично не вярвам в късмета. Единствената причина поради, която ни бихте беше просто че играхте по-добре. Нито късмета, нито съдиите ви помогнаха.

Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                        Никола,

израза "има го в зара" е, за да се изрази, че някой е имал късмет. Аз в този мач не мисля, че Ливър

Коментар

"Смотан си, но явно лесно се нервиш, сори за теб! "

Абе симпатяга ти нямаш никаква връзка с централния мозък.

Интересно ми е защо никой не коментира отворения крак на Нани....
                          Никола,

израза "има го в зара" е, за да се изрази, че някой е имал късмет. Аз в този мач не мисля, че Ливърпул биха с късмет...

Интересно как цяла Англия коментира как ги бутат манксите, но ти не.... сложил си си очилата и т'ва е...
                          Най-смешно ще е с тая игра и с тия подпирания да станете шампиони, ми то тогава още по-зле бе, ше ви лъснат задниците още повече...!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

1.Мойто момче аз съм забравил повече неща, отколкото ти някога ще научиш
                            2.С това, че мрънкаш за един червен картон сам се опровергаваш.
                            3.То е ясно, че ще станете шампиони.
                            мед ми капе на душата
                            мана са навряни в кучи гъз. )))

Коментар

• хайде стига с тези глупости ---- деня свърши

тотнъм бая шайби отнесоха днес и редовен гол отмениха на Уулвърхамптън накрая при 2-3

МИЛАН ще ги отнесат мисля аз
                              вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
                                там задника си подложи съдията .............. бил фен на мангалчестър

Коментар

Working...
                                X