IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Значи Съндърланд трябва да има бая поврътлив гъз.
    там задника си подложи съдията .............. бил фен на мангалчестър
    вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Значи Съндърланд трябва да има бая поврътлив гъз.

Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
      не му казвай на топчето къде да гръмне ............ то си знае

артелириста няма грешка - винаги в анала уцелва
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

и Анал може да .......
        не му казвай на топчето къде да гръмне ............ то си знае

артелириста няма грешка - винаги в анала уцелва
        вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• 1. Милинкият, стана много мило и същевременно тъжно за тебе.
          2. Ти така и не си направи труда да прочетеш, че 100 пъти ти написах, че нямам проблем с картона. Съдиите са хора и грешат. Проблемът ми е с безумното влизане на Карагър.
          3. Изобщо не е ясно, но дано поне веднъж в живота си си прав за нещо. Football wise говорейки.
          Last edited by Nikola; 06.03.2011, 23:59.

Коментар

Еми добре. По тази логика в MOTD (Match of the Day понеже съм сигурен, че не знаеш какво означава) коментарите бяха, че не е червен картон. Орманджиев повече ли разбира от Линекер и Мъри? Гугълни ги и тях.

Аз и не търся да в хващам за каквото и да било. Просто виждам, че ни надиграхте и това е. Само вие и Анал може да се оплаквате и търсите причини на хиляди други места, когато губите.

Трайкам си в момента но се молете да не станем шампиони тази година. Ще е тежко.

1.Мойто момче аз съм забравил повече неща, отколкото ти някога ще научиш
            2.С това, че мрънкаш за един червен картон сам се опровергаваш.
            3.То е ясно, че ще станете шампиони.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Еми добре. По тази логика в MOTD (Match of the Day понеже съм сигурен, че не знаеш какво означава) коментарите бяха, че не е червен картон. Орманджиев повече ли разбира от Линекер и Мъри? Гугълни ги и тях.

Аз и не търся да в хващам за каквото и да било. Просто виждам, че ни надиграхте и това е. Само вие и Анал може да се оплаквате и търсите причини на хиляди други места, когато губите.

Трайкам си в момента но се молете да не станем шампиони тази година. Ще е тежко.

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Например оттогава от когато разбира правилата повече от теб Мнението на международен съдия някакси тежи повече от мнението на обикновен фен, при това пристрастен.
              Понеже за друго през мача не можете да се хванете сега ще спорите дали втория картон е 100 или 98,4% ...

Коментар

От кога мнението на Орманджиев трябва да се взима за чиста монета?.

Например оттогава от когато разбира правилата повече от теб Мнението на международен съдия някакси тежи повече от мнението на обикновен фен, при това пристрастен.
                Понеже за друго през мача не можете да се хванете сега ще спорите дали втория картон е 100 или 98,4% ...
                Life won't wait for you.

Коментар

• Много ентусиазирани фенове на Ливъпул са се събрали тази вечер! Спечелихте мача, но какво значение ще има, ако МЮ отново станат шампиони? Ще получите морално удовлетворение , че сте победили шампиона и ще продалъжавате да се надявате в някое от следващите десетилетия( да не кажа хилядолетия,защото на там вървите ), да станете шампиони?! И все пак това е вашия момент - победихте водача в класирането - насладете му се!

Коментар

• Да естествено. Пиб ще стане 4 лева до края на годината и че след 5 минути ще си направя чай от мента.

Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    Други някакви видения имаш ли

Коментар

• От кога мнението на Орманджиев трябва да се взима за чиста монета?

Разликата между нарушението на Рафаел и това на Карагър е огромно. Обясних го на Полки по-надолу.Ако имаше контакт между Рафаел и Щъркел картона щеше да е 100%. Когато обаче има опасна игра и няма контакт това е жълт картон. Наистина е много елементарно.

@B.Grahum такъл = tackle. Няма точен превод на български гугълни го за да видиш какво означава.

Коментар

• Първоначално изпратено от imoti Разгледай мнение
                        Нямаше да е честно ако мана бяха взели нещо с тая игра.

Разликата си личеше.
                        мана са си самозванци. крайно време беше да лъсне
                        търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Нямаше да е честно ако мана бяха взели нещо с тая игра.

Разликата си личеше.
                          Недвижими имоти [URL=http://bit.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Вярно ли е, че Дирк Каит е нае*ал Ман. Юнайтед ??
                            Last edited by malkia Muk; 06.03.2011, 22:52.
                            търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

Чакай сега... аз в никой момент не оспорвам решението на рефера. Както казах реферите не са машини нормално е да допускат грешки. За разлика от феновете на Анал и Пуу аз не търся оправдание за слабата ни игра в рефери или тн. Просто днес бяхте очевадно по-добрия отбор. Това са фактите.

Проблемът ми е с влизането на Карагър. Това беше такъл, който спокойно може да прекрати кариерата на всеки един футболист.

По реакциите ви спрямо Рафаел ясно се вижда, че не играете футбол. Преди две седмици стана доста тегаво меле на СС. Един селянин от противниковия отбор влезе супер грубо на един от моя отбор. При следващата възможна ситуация му влезнах с двата крака. Тези влизания за съжаление са част от играта и са нормални, когато някой твой приятел/колега бива смазван пред очите ти.

Иначе колкото и ужасяваща да изглежда контузията на Нани не е толкова сериозна. Просто му се е скъсала кожата.

от това , което виждам без да съм гледал мача това нарушение е за чист червен картон . Резачката Карагър го знаем всички какво представлява .
                                колкото до Арсенал - да съдиите наистина свирят против тях и това не е от сега . така е последните 3-4 сезона , но особени последните 2 . но английските съдии са доста слаби като цяло така че нищо ново под слънцето

Коментар

Working...
                                X