Честито на феновете на Пуул! Раздадохте се и достатъчно компенсирахте липсата на класа с мотивация за този мач! Видя се че в без поне единия от Рио и Видич в центъра сме много уязвими и направихме много подаръци за 60тия РД на Кени Далглиш!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеПо реакциите ви спрямо Рафаел ясно се вижда, че не играете футбол. Преди две седмици стана доста тегаво меле на СС. Един селянин от противниковия отбор влезе супер грубо на един от моя отбор. При следващата възможна ситуация му влезнах с двата крака. Тези влизания за съжаление са част от играта и са нормални, когато някой твой приятел/колега бива смазван пред очите ти.
Иначе колкото и ужасяваща да изглежда контузията на Нани не е толкова сериозна. Просто му се е скъсала кожата.
P.S.Ние може и да не играеме футбол и да не сме гледали три мача от Шипа на живо, но това не променя правилата.И Стиви О. в студиото на Диема го каза.И двамата с червени картони.Да не говориме, че Рафаел даже и за оспорването заслужваше картон.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеПо реакциите ви спрямо Рафаел ясно се вижда, че не играете футбол."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Чакай сега... аз в никой момент не оспорвам решението на рефера. Както казах реферите не са машини нормално е да допускат грешки. За разлика от феновете на Анал и Пуу аз не търся оправдание за слабата ни игра в рефери или тн. Просто днес бяхте очевадно по-добрия отбор. Това са фактите.
Проблемът ми е с влизането на Карагър. Това беше такъл, който спокойно може да прекрати кариерата на всеки един футболист.
По реакциите ви спрямо Рафаел ясно се вижда, че не играете футбол. Преди две седмици стана доста тегаво меле на СС. Един селянин от противниковия отбор влезе супер грубо на един от моя отбор. При следващата възможна ситуация му влезнах с двата крака. Тези влизания за съжаление са част от играта и са нормални, когато някой твой приятел/колега бива смазван пред очите ти.
Иначе колкото и ужасяваща да изглежда контузията на Нани не е толкова сериозна. Просто му се е скъсала кожата.
The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеИнтересно ми е защо никой не коментира отворения крак на Нани...."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Ти сам го коментира - "Има го в зара".Колко пъти е симулирал и е удрял без топка?Затова и съдията даде само жълт картон.100% съм убеден, че срещу Гигс или Беработов ако беше нарушението щеше да има червен картон.Но .... "всичко се връща". В три поредни мача трябваше да гонят Уейн Балууни.Цигането трябваше да бъде изгонен в мача за купата.Но .... "и това го има в зара".Deal with it.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеПо-скоро пенсионер със сериозни здравословни проблеми. Аз му пиша, че отбора му играе много добре, а той вика ти нищо не разбираш от футбол. Демент..
Престани да обиждаш, че ставаш жалък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеСлед такава загуба и толкова гадна контузия на най-добрия ни играч за сезона до момента хич не ми е до курволя.............. преди 6-7 години специален ник си е направил за да ти се обясни, но не могъл да събере кураж и после 3-4 години ника си не е ползвал
вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
След такава загуба и толкова гадна контузия на най-добрия ни играч за сезона до момента хич не ми е до курволя.
Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнениеСпокойно бе, Никола .............. мача свърши
сипи си едно малко и се обади на някоя курва да дойде да изсмуче болкатаThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
По-скоро пенсионер със сериозни здравословни проблеми. Аз му пиша, че отбора му играе много добре, а той вика ти нищо не разбираш от футбол. Демент..
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеНевъзпитано пуберче!The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар